KoyulaşıyorBen bugun de yaptım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KoyulaşıyorBen bugun de yaptım![]()
Bencede cok erken olur 7. Günü bekle benceSiz bilirsiniz tabi ki ama daha çook erken. Çıkarsa sevinirsiniz güzel olur ama çıkmazsa moralinizi bozup test gününe kadar negatif düşüneceksiniz belki de bebişi de üzeceksiniz. Kan testinden önce yapmak isterseniz bence 8. Gün falan yapın
Yarın bellı olur o bemceKoyulaşıyor![]()
Çıkmaz daha çok erken. En az 6 7 gün geçsin.Ben ocak 4 te transfer oldum test yapsam cikar mi
Merhaba, ben kan sulandırıcı olarak coraspin kullanıyorum ve sanırım sizin kullandığınız ecopirin de aynı işlevi görüyor? Kan sulandırıcı illa iğne formunda olması gerekmiyor, tablet olarak kullanıyorum ben. Yani içimiz rahat olsun, doktorunuza güveninAyy valla bilmiyorum canım geçmiş olsunzeytin yağıyla yumuşatıp köy istersen zeytin yağı sonuçta bişey olmaz.
Bana kan sulanidrici iğne vermedi ona takıldım.biraz ama sıkıntı olmaz inşallah. Gerisi benimde aynı sayılır. Folik asit (prefolic), progesteron iğne, progestan kapsül, ecopirin, estrofem , climera bant
Gece gece aramak istemedim. Çok kötüDoktorunu ara. İğne kullansana fitil çok zor oluyor.
Evet evet ama doktor hap olarak içersen baş dönmesi bulantı uyku etkisi çok olıyo fitil olarak kullan demişti. Aslında aşılama da da kullandık bunu ama o zamanlar bi taneydi şimdi günde 3 taneKullandığınız fitil beyaz, yuvarlak yumuşak kapsül mü? Eğer oysa ağız yoluyla alınabiliyor. Prospektüse bi bakın yanlışlık olmasın tabi ki.![]()
Ben hem corasprim hem de gün aşırı oksapar iğne kullanıyorum kan sulandırıcı olarakMerhaba, ben kan sulandırıcı olarak coraspin kullanıyorum ve sanırım sizin kullandığınız ecopirin de aynı işlevi görüyor? Kan sulandırıcı illa iğne formunda olması gerekmiyor, tablet olarak kullanıyorum ben. Yani içimiz rahat olsun, doktorunuza güvenin![]()
Evet evet ama doktor hap olarak içersen baş dönmesi bulantı uyku etkisi çok olıyo fitil olarak kullan demişti. Aslında aşılama da da kullandık bunu ama o zamanlar bi taneydi şimdi günde 3 taneah değse şu çektiklerime
![]()
Ben hem corasprim hem de gün aşırı oksapar iğne kullanıyorum kan sulandırıcı olarak
Teşekkür ederim.insallah hayırlı sonuçlar alırızMerhaba, ben kan sulandırıcı olarak coraspin kullanıyorum ve sanırım sizin kullandığınız ecopirin de aynı işlevi görüyor? Kan sulandırıcı illa iğne formunda olması gerekmiyor, tablet olarak kullanıyorum ben. Yani içimiz rahat olsun, doktorunuza güvenin![]()
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Sabaha kadar iyileşir umarım.. ben hap olarak kullanıyorum ve hiç bir yan etkisini görmedim, hatta tablet daha rahat. Tabii herkesin bünyesi farklı ve doktorunuz daha iyisini bilir. İnşAllah çektiklerimize değer, gerçekten kasın olmak çoook zor...![]()
Ohooo bende progestan, duphaston, corasprin, proluton, oksapar, folik asit, b-d vitamin feritin karnım doyuyo gün boyu bunları kullandıkçaDogrudur, ben oksapar hiç kullanmadım. Prolutex var iğne olarak, bir de proluton![]()
Ay benimki de 4.gün embriyosu 2 Ocak da transfer oldum. Bende mi test yapsam acaba ya 1 hafta olmuşAa 4. Günmü atlamışım orayı işkdefa duydum 3 yada 5 olur genelde ama benımkı 5 dunde cıktı yanı senınkı yarın kesın cıkar
Yarın muhtemelen çıkarAy benimki de 4.gün embriyosu 2 Ocak da transfer oldum. Bende mi test yapsam acaba ya 1 hafta olmuş![]()
İdrarda belli olur mu olmaz mı bilmiyorım ki umut kırmak istemiyorum inşallah vardır diye bekleyeceğim bende test gününe kadarAy benimki de 4.gün embriyosu 2 Ocak da transfer oldum. Bende mi test yapsam acaba ya 1 hafta olmuş![]()
Kuzumm simdimi yaptın çıkmazkii ilk idrar olması lazımm sabahh yapcaktınBen test yaptım 6. Gün diyerek ama negatif çıktı kızlar bakalım pazartesi kana da baktırayım hayırlısı artık
Beklettim baya idrarı su felan da içmemiştim en iyisi beklemek ama şimdiden moral bozarsam iyi olmaz sanırımKuzumm simdimi yaptın çıkmazkii ilk idrar olması lazımm sabahh yapcaktın
Yaa olsun ilk idrarda cıkıyo sadece bazen 3 saat sonra cıktıgı oluyo testı atma bekle bakalımBeklettim baya idrarı su felan da içmemiştim en iyisi beklemek ama şimdiden moral bozarsam iyi olmaz sanırım