• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

bizim de ilk transfer iğneler hariç 12000 aldılar zaten, o olmayınca dondurulmuşa da 6500 aldılar.
Düşününce kendimi sömürülmüş hissediyorum ama pozitifi gördüğüm gün hepsini unutucam inanıyorum 😃😃
Orası öyle valla hayırlısıyla bize poztifi gorseydik hepsine değer 😍

Benim sebepsiz infiterlite diyor doktorlar. Sorun yok diyolar ama malesef olmuyo. 2 defa aşılama yaptık bir defa düşük oldu 2. Negatif oldu. Şimdi tüp bebeğe başladık. Çarşamba günü hayırlısıyla iğnelere başlıyoruz. Rabbim hepimizin kucağını bebeişlerle doldursun🙏🙏
Amin İnş herşey gönlünce olur

Aşırı fazla ben tupbebek işlemleri +transfe 6500 verdim
Tüp bebek 12.000 lira. Sadece transfer 6500 lira. Yeni 3 ayda ilaçlar hariç 18500 lira ödedik ki arada çıkan masrafları söylemiyorum bile. Şimdi yeni yıl zammı da gelmiştir dilerim ki pozitifi görürüm ve bir daha hiiiç öğrenmem fiyatları 🙊

Tüp bebek 12.000 lira. Sadece transfer 6500 lira. Yeni 3 ayda ilaçlar hariç 18500 lira ödedik ki arada çıkan masrafları söylemiyorum bile. Şimdi yeni yıl zammı da gelmiştir dilerim ki pozitifi görürüm ve bir daha hiiiç öğrenmem fiyatları 🙊
Ben 3. Deneme oldugu için indirmli fiyatlardan yaptırıyorum bizim tupbebek 6500 ilaclar haric tesa 4500 ama 6500 içinde hepsı yanı transfer olarak 1650 dendı bi dondurulmus embırıyom var ilerde istersem sadece 1650 vercem okadar

bizim de ilk transfer iğneler hariç 12000 aldılar zaten, o olmayınca dondurulmuşa da 6500 aldılar.
Düşününce kendimi sömürülmüş hissediyorum ama pozitifi gördüğüm gün hepsini unutucam inanıyorum 😃😃
Aboow bahçeçi de fiyatlar uçmuş. Gerçi en iyisi ora diyolar

Aboow bahçeçi de fiyatlar uçmuş. Gerçi en iyisi ora diyolar
Şöyle ki doktorda çok önemli ama kesinlikle labarotuvar daha önemli çünkü bizim yumoşlara bakanlar gözlemleyenler onlar cok araştırdım en iyi labarotuvara sahip olduğunu duyunca en çokta onun için gittim diyebilirim tabi sonun da yine nasip diyoruz ama bu konu da o kadar para veriyorsak maddi manevi yoruluyorsak iyi yerler olması degmesi onemli

Mehmet reşit hoca çok memnun kaldım
Eğer bu ay pozitifi göremezsem sanırım ben de memorial dan mehmet beye geçiş yapıcam. İnstagramda görüyorum arada sempatik birine de benziyor. Dilerim pozitifi görür ve kendisiyle hiiç tanışmam ama olumsuz olurda şimdilik düşüncem kendisinde devam etmek bakalım

Ben bıraktım Pazartesi’nden bu yana hiç içmedim ama zorlanmıyor değilim çünkü eşim içiyor. Yarın annemlere gidiyorum kimse içmediği için 5 günü de orda geçirip süreci bitireceğim Allah’ın izniyle. Allah yardımcımız olsun aşırı zor emeklerimizin karşılığını görelim inşallah. Günde kaç tane içiyorsun sen canım?
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın innşallah🙏 Yani günde 5 tane falan içiyorum ama ben daha çarşamba günü tedaviye başlıycam iğnelere. Galiba transferle falan 15 gün sürüyo. Senin ilaç ücreti ne kadar tuttu acaba.?

Back
X