Dualarımdasınız hepiniz özellikle bu başlık aştındakilerYaaaa tebrik ederim bize de dua et ❤❤❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarımdasınız hepiniz özellikle bu başlık aştındakilerYaaaa tebrik ederim bize de dua et ❤❤❤
Ben yurtdışına çıkıcam diye öylesine vermek istedim aslında hiç ümidim yoktuMaşallah canım. Bizim aynı gündü değil mi?:6 ocak. Ben daha kan vermedim![]()
Evet aynı günMaşallah canım. Bizim aynı gündü değil mi?:6 ocak. Ben daha kan vermedim![]()
Senide tebrik ederiz kan ver istersenYaaa tebrik ederim maşallah maşallah Rabbim kucağına nasi etsin inşallah![]()
Bn de idrar testi yaptım çıktı çok şükürEvet aynı gün![]()
İçinde düşüneceğine stresle bekleyeceğine yapHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah transferiniz hangi gün yapıldı benim 7 ocaktı yarın 5. Gün yapsam mı diye düşündüm sizin testi görünce![]()
En kısa zamanda inşallahSenide tebrik ederiz kan ver istersen![]()
Hadi hayırlı olsun canım.insallah hayırlı haberler alırsınKızlar herkese merhaba bugun transferim yapıldı Rabbım hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin test gunum 23ü
Ben bugün idrarda test yaptım silik çizgi bile çıkmadı. Bir şey dürttü beni 5. Günümdü test yaptım 12çıktı değer. Artarsa inş o da. İdrar testine inancım yokKesin cıkmaz canım önceki tedavımde silikdi ve kımyasal oldu negatif
Kaçıncı gün embriyosu ya benimde 12 çıktı merak ettim5. Günümde aldığım sonuç
Insallah dua edin bana daHadi hayırlı olsun canım.insallah hayırlı haberler alırsın![]()
Ne zaman oldu canım seninVar mı bnmle aynı zamanda transfer olanlar![]()
Şimdi gördüm hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin burdan ❤❤Ne zaman oldu canım senin
Benim boş gebelikte de en iyi kaliteydi güya. Kısmet meselesi tabi ama. Doktora bi sormak lazım neden? En iyi doktora git arkadaşım. Belki özel bişey yapmak gerekebilir. Tabi öncesinde 2 gün sonra değer ne olacak bi onu görelim. İnşallah 30 40 çıkar.Sanmıyorum dıgerıde boyle olmuştu sözde pgtliydi 5aa dı ama nasip
Çok çok zor. Kaçıncı denemen? Yaş kaç? Problem nedir? Hangi şehirdesin? Belki tavsiye edeceğimiz bişeyler olur.Agzımı acıp tek kelıme edemıyorum isyana girer diye ama gercekten artık dayanıcak güc kalmadı
Bugun oldu 23undede test yapılacakNe zaman oldu canım senin
InsallahŞimdi gördüm hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin burdan ❤❤
Sordum hiçbişey diyemiyorum diyor memorıaldeyım benBenim boş gebelikte de en iyi kaliteydi güya. Kısmet meselesi tabi ama. Doktora bi sormak lazım neden? En iyi doktora git arkadaşım. Belki özel bişey yapmak gerekebilir. Tabi öncesinde 2 gün sonra değer ne olacak bi onu görelim. İnşallah 30 40 çıkar.