• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Çok çok zor. Kaçıncı denemen? Yaş kaç? Problem nedir? Hangi şehirdesin? Belki tavsiye edeceğimiz bişeyler olur.
23 yasındayım 3. Deneme eşimde sperm problemi toplam 2 milyon var bende hiçbişey yok eşimden ameliyatla cok ıyı kalıtede baya sperm aldılar osekılde oldu bu

23 yasındayım 3. Deneme eşimde sperm problemi toplam 2 milyon var bende hiçbişey yok eşimden ameliyatla cok ıyı kalıtede baya sperm aldılar osekılde oldu bu
Hangi memorialdesiniz acaba? Ben ataşehirdeyim şu an ama bunda da olumsuzu görürsem sanırım orayla devam etmicem. Yaşınız daha çok gençmiş yıpratmayın kendinizi çok fazla. Bir vakti var ve en güzeli sizin olacak yürekten inanıyorum buna🎈
Ben cesaret edip test yapamıyorum, tüm adet öncesi belirtilerim başladı bugün. Sivilce, diş eti şişmesi, bacak ağrısı, bel ağrısı. Çıkacak sonucu tahmin ediyorum yüzleşmeye korkuyorum. Umarım yanılıyorumdur umarım..

Benim bugünden itibaren 9.gün şiddetli rahim kasılmaları başladı mesele ara ara geliyor gidiyor neye yormam gerekir düşünmemeye çalışıyorum ama transfer sürecinde herşey olabilir o yüzden adete yormak ta iyi değil bence kan testine kadar sabredelim inşallah
Hangi memorialdesiniz acaba? Ben ataşehirdeyim şu an ama bunda da olumsuzu görürsem sanırım orayla devam etmicem. Yaşınız daha çok gençmiş yıpratmayın kendinizi çok fazla. Bir vakti var ve en güzeli sizin olacak yürekten inanıyorum buna🎈
Ben cesaret edip test yapamıyorum, tüm adet öncesi belirtilerim başladı bugün. Sivilce, diş eti şişmesi, bacak ağrısı, bel ağrısı. Çıkacak sonucu tahmin ediyorum yüzleşmeye korkuyorum. Umarım yanılıyorumdur umarım..

Yeni Yeni başladı diyebilirim sol kaşık ağrısı ve rahimde alt tarafta bazen ama ne kadar gebelik belirtisi ne kadar tedavi süreci ile alakalı yorum yapamıyorum sanırım kan testini gormeden kendimi sevindiremiyorum önceden idrarda silik te olsa görsem havalara uçarım diyen ben donuk bi halde bekliyorum acaba mi diye
Kasik ağrısını herkes belirti olarak söylemiş. Senin içinde hayra işarettir diyelim. En azindan belirti var. ☺️

İnşallah yanıltmıyordur bu testler

Eklentiler

• 20210111_233851.webp
    20210111_233851.webp
    27 KB · Görüntüleme: 59
Bahcelıevler memorıaldeyım bu anlattıgınız belirtiler diş haric hepsı bendede hala var sırtıma belıme bacağa agrı vuruyo arada adet agrışarı zaten hep vardı alnımın ortasında bi sivilce yanı belırtı lerede guvenemıyoruz artık

Şuan ki akşam idrarla deneyim dedim çıkmaz kesin diye düşündüm yine silik çıktı yarın bende teste gidiyorum kızlar öğlene belli olur dua edin inşallah burdaki herkese rabbim oldu sevincini yaşatsın 🙈🙈🙈❤❤
Testin fotolarını koysana. Görelim bizde çizgileri 😊

Sanmıyorum dıgerıde boyle olmuştu sözde pgtliydi 5aa dı ama nasip
Senin adına üzüldüm. Kendim adina umudum biraz kırıldı. Benimde pgt li 5bb kalitede. Hangi cümle içini ferahlatır, acını azaltır, ne desem bilemiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bahcelıevler memorıaldeyım bu anlattıgınız belirtiler diş haric hepsı bendede hala var sırtıma belıme bacağa agrı vuruyo arada adet agrışarı zaten hep vardı alnımın ortasında bi sivilce yanı belırtı lerede guvenemıyoruz artık
Yaşın çok genç. Allah en kolayından nasip etsin inşallah. Sende sıkıntı yok hemen tutunduğuna göre. Embriyolara da test yaptırmışsın. Merkezde iyi. Tekten Çamlıbel

Benim transferim herşey yolunda giderse 21 i civarı olacak. İkinci çocuk için evet. Bu kez olmaz inşallah. Boş gebelik çok üzmüştü beni. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Boş gebelik için tüp bebekte zor bir ihtimal diyorlar. Bu kez olmaz inşallah sen içini ferah tut. Benim içim bu kez rahat. Kısmetimizde olan bize gelecek, zamanlamayı biz yapamıyoruz. Kısmet 😊 güzel kısmetlerimiz kucağımızı doldursun sağlıkla kolaylıkla inşallah.
Beni de o kadar üzdü ki anlatamam. Bir daha yaşamaktan korkuyorum bende. Yada bir daha pozitif görememekten 😔 Insaallah dediğin gibi bir daha olmaz. Ikimiz içinde güzel sonuçlar olsun. Bizim de yüzümüz gülsün

Back
X