Günaydın kızlar. Öncelikle pozitif olanları kutlarım dua ediyorum herbiriniz için. İnşalllah herkes pozitif sonra sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alır. Benim bugün 11. Günüm. Bilgi almak isteyen arkadaşlar için sırasıyla belirtilerim;
1.gün : transfer günü belirti yoktu yattım hep
2.gün : belirti yoktu yattım hep
3.gün : belirti yoktu işe dönüş yaptım
4.gün : belirti göğüs hassasiyeti işe devam
5.gün : hafiften bel ağrısı başladı
6.gün : bel ağrısı şiddetlendi ve sol kasık ağrısı eklendi-yattım
7.gün: bel ağrısı artarak devam etti sol kasık ağrısı arttı-yattım
8.gün: bel ağrısı dayanılmaz seviyeye çıktı sol kasık ağrıma hafif sağ kasık ağrısı ve sivilcelenme eklendi-kahverengi açık pembe az akıntı oldu-işe devam
9.gün: bel ağrısı artık çekilemez boyuttaydı- sivilcelenme ve sol kasık ağrısı devam - akıntı kahverengi az oldu sonra bitti
10.gün: bel ağrım orta derece şiddetliydi ve sol kasık ağrım ara ara oldu ve sağ taraf hafif batmalar- göğüste aşırı sertlik
11.gün: bel ağrım şimdilik yok cok ince sızı gibi geliyor kasık ağrılarım bitti. Sivilceler indi. İşe devam :)
yarın test günüm sabah 7 de test olacağım inşallah 9 gibi öğrenirim hayırlısı. Regl gecikmemin 6. Günündeyim, bu belirtiler karamsar yapsada beni hep inandım pozitif olacağına. Bu süreçte ilaçlarımı aksatmadım ve beslenmeme aşırı dikkat ettim. İşte ağır haraketten kaçındım. Bakalım artık gerisi nasip, vicdanım rahat mübarek cuma günü inşallah güzel haberler alırım.
1.gün : transfer günü belirti yoktu yattım hep
2.gün : belirti yoktu yattım hep
3.gün : belirti yoktu işe dönüş yaptım
4.gün : belirti göğüs hassasiyeti işe devam
5.gün : hafiften bel ağrısı başladı
6.gün : bel ağrısı şiddetlendi ve sol kasık ağrısı eklendi-yattım
7.gün: bel ağrısı artarak devam etti sol kasık ağrısı arttı-yattım
8.gün: bel ağrısı dayanılmaz seviyeye çıktı sol kasık ağrıma hafif sağ kasık ağrısı ve sivilcelenme eklendi-kahverengi açık pembe az akıntı oldu-işe devam
9.gün: bel ağrısı artık çekilemez boyuttaydı- sivilcelenme ve sol kasık ağrısı devam - akıntı kahverengi az oldu sonra bitti
10.gün: bel ağrım orta derece şiddetliydi ve sol kasık ağrım ara ara oldu ve sağ taraf hafif batmalar- göğüste aşırı sertlik
11.gün: bel ağrım şimdilik yok cok ince sızı gibi geliyor kasık ağrılarım bitti. Sivilceler indi. İşe devam :)
yarın test günüm sabah 7 de test olacağım inşallah 9 gibi öğrenirim hayırlısı. Regl gecikmemin 6. Günündeyim, bu belirtiler karamsar yapsada beni hep inandım pozitif olacağına. Bu süreçte ilaçlarımı aksatmadım ve beslenmeme aşırı dikkat ettim. İşte ağır haraketten kaçındım. Bakalım artık gerisi nasip, vicdanım rahat mübarek cuma günü inşallah güzel haberler alırım.