Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım mecbur. Rica ederimTmm canım teşekkür hemen cevap verdiğin için.Yani her halükarda dr a giricez
Sgk karsılıyormus ama hastane diretiyor karsılamıyo dıye 1000 tlye düşürdüler ancaYuh ya kafayımı yemiş bunlar
Hadi hayırlısıı13 Eylül’e belirledik tarihi Allah’ın izniyle![]()
Yaa13 Eylül’e belirledik tarihi Allah’ın izniyle![]()
Daha var demekkiBen de bugün kontrole gittim herşey yolunda dedi.Haftaya Pazartesi günü yine gidicez.Bizim doğumla ilgili bir şey söylemedi henüz.
Ben bazen sadece nst yaptırıp doktora vatsaptan atıyordum canımNst ye giren arkadaşlar öncesinde drunuza giriş yapiyor musunuz.Yarin giricemde napicami bilmiyorum
38+4 regl tarihine göre ama bebek bir hafta öndeYaaçok az kalmış son günler maşallah
40. Haftanın dolduğu tarih mi? Neye göre belirledi?
36Günaydın arkadaşlarım. Nst ye kaçıncı haftada girdiniz?
Bebegın hareketleri azalmaya basladı eskıye gore farkedınce doktorum hemen nst istedi zaten 1 hafta gectı dogurdumGünaydın arkadaşlarım. Nst ye kaçıncı haftada girdiniz?
Aren hastaneden çıktı mı?Bebegın hareketleri azalmaya basladı eskıye gore farkedınce doktorum hemen nst istedi zaten 1 hafta gectı dogurdum![]()
Yarın cıkıyorAren hastaneden çıktı mı?
Yaaa canım weledayla kalmadım bio oil palmerste aldım karısık kullandım. Maalesef çatladım