Yok görmedim hiç valla alerjık bızımkıde galıbaCanım onun sütle bi ilgisi yok. Çocuk alerjik olabilir belki. Kakasında mukus gibi bi şeyle karşılaştın mı? Komşumun kızıda bir ayda tekrar bronşit oldu 5 aylık mikroplarlada alakalı olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok görmedim hiç valla alerjık bızımkıde galıbaCanım onun sütle bi ilgisi yok. Çocuk alerjik olabilir belki. Kakasında mukus gibi bi şeyle karşılaştın mı? Komşumun kızıda bir ayda tekrar bronşit oldu 5 aylık mikroplarlada alakalı olabilir.
O ne oluyor rotamı ?Kizlar özel ücretli menenjit aşısı ne zaman yapılsın dedi doktorunuz
Ben oğluma 3 yaşta yaptırmıştım. Doktorumuz bi şey demedi.Kizlar özel ücretli menenjit aşısı ne zaman yapılsın dedi doktorunuz
Yok rota ağızdan yapılan bağırsaklarla ilgili bi şey di yanlış hatırlamıyorsam. Damla şeklinde bi aşıydı.O ne oluyor rotamı ?
Hee bilmiyorum vallaYok rota ağızdan yapılan bağırsaklarla ilgili bi şey di yanlış hatırlamıyorsam. Damla şeklinde bi aşıydı.
Bizim dr mu yanlış biliyor herkes farklı bir tarih diyor..bizim dr 3 dozdan bahsediyor. 5. Ay 7. Ay 13. Ay.bu menenjit aşısı 3. Doz mu oluyorBen oğluma 3 yaşta yaptırmıştım. Doktorumuz bi şey demedi.
Yok rota ağızdan yapılan bağırsaklarla ilgili bi şey di yanlış hatırlamıyorsam. Damla şeklinde bi aşıydıO ne oluyor rotamı ?
Evet 3 doz yaptırmıştım. Ama bebek için bi şey demedi. Genelde kreşe başlarken yapılıyor diye biliyorum.Bizim dr mu yanlış biliyor herkes farklı bir tarih diyor..bizim dr 3 dozdan bahsediyor. 5. Ay 7. Ay 13. Ay.bu menenjit aşısı 3. Doz mu oluyor
BennnBebeğini ayakta sallayan var mı.
Bizimki de kucak istiyor sürekli ama kol dayanmıyor onun yerine ayakta sallamak daha rahat ama hiçte alıştırmak istemiyorum.
Alışmadı benımkı valla bazen sallıyorum erken uyusun dıye bazende kendı kendıne uyuyor kucakta tutulmuyor ki olmuş 7.5 kilo sırtım tutuldu artıkBizimki de kucak istiyor sürekli ama kol dayanmıyor onun yerine ayakta sallamak daha rahat ama hiçte alıştırmak istemiyorum.
Erkek çocukları mı öyle oluyor nedir. Oğlumda öyleydi kızım değil ama. Doktor bi şey demiyorsa hiç korkma.Kızlar bebeklerınız kac aylık oldu ? Benımkı 4 aylık ama bana bınsıkıntı geldı 4 aylık bebekler ayaklarını basabılıyor mesela benımkı basmıyor bi dik duruşu yok gibi 1 ay erken dogdu acaba ondan olabılırmı ? Ne düşünüyorsunuz
Ben sallıyorum. Benimki gazlı sallanmak iyi gelir dediler. Bide kolay ama sallanırken bile gazından kıvrandığı oluyor. Kanepeye oturup dilerimin arasına yan bi şekilde oturturum poposuna pıt pıt yapıncada hoşlanıyor benimki. En çok kucakta gezmeyi seviyor tabiki. Arabayı hiç sevmiyor şimdilik.Bebeğini ayakta sallayan var mı.
Benimki 3 ayını dolduruyor. Yüzüstü yatmayı asla sevmiyor. Bizim en büyük sıkıntımız gazlı olması. Oda geçer inşallahKızlar bebeklerınız kac aylık oldu ? Benımkı 4 aylık ama bana bınsıkıntı geldı 4 aylık bebekler ayaklarını basabılıyor mesela benımkı basmıyor bi dik duruşu yok gibi 1 ay erken dogdu acaba ondan olabılırmı ? Ne düşünüyorsunuz
Bızımde oyleydı gazdan kurtulduk cok şükür biraz tombik götünü kaldıramıyor yada erken dogdugu ıcın dıye dusunuyorumBenimki 3 ayını dolduruyor. Yüzüstü yatmayı asla sevmiyor. Bizim en büyük sıkıntımız gazlı olması. Oda geçer inşallah