2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Canım onun sütle bi ilgisi yok. Çocuk alerjik olabilir belki. Kakasında mukus gibi bi şeyle karşılaştın mı? Komşumun kızıda bir ayda tekrar bronşit oldu 5 aylık mikroplarlada alakalı olabilir.
Yok görmedim hiç valla alerjık bızımkıde galıba

O ne oluyor rotamı ?
Yok rota ağızdan yapılan bağırsaklarla ilgili bi şey di yanlış hatırlamıyorsam. Damla şeklinde bi aşıydı
Bizim dr mu yanlış biliyor herkes farklı bir tarih diyor..bizim dr 3 dozdan bahsediyor. 5. Ay 7. Ay 13. Ay.bu menenjit aşısı 3. Doz mu oluyor
Evet 3 doz yaptırmıştım. Ama bebek için bi şey demedi. Genelde kreşe başlarken yapılıyor diye biliyorum.

Saglık ocagının soyledıgı dısında bildigim yok aşılarla ilgili valla 4. Ay asılarını olduk en son

Bizimki de kucak istiyor sürekli ama kol dayanmıyor onun yerine ayakta sallamak daha rahat ama hiçte alıştırmak istemiyorum.
Alışmadı benımkı valla bazen sallıyorum erken uyusun dıye bazende kendı kendıne uyuyor kucakta tutulmuyor ki olmuş 7.5 kilo sırtım tutuldu artık

Kızlar bebeklerınız kac aylık oldu ? Benımkı 4 aylık ama bana bınsıkıntı geldı 4 aylık bebekler ayaklarını basabılıyor mesela benımkı basmıyor bi dik duruşu yok gibi 1 ay erken dogdu acaba ondan olabılırmı ? Ne düşünüyorsunuz

Kızlar bebeklerınız kac aylık oldu ? Benımkı 4 aylık ama bana bınsıkıntı geldı 4 aylık bebekler ayaklarını basabılıyor mesela benımkı basmıyor bi dik duruşu yok gibi 1 ay erken dogdu acaba ondan olabılırmı ? Ne düşünüyorsunuz
Erkek çocukları mı öyle oluyor nedir. Oğlumda öyleydi kızım değil ama. Doktor bi şey demiyorsa hiç korkma.

Bebeğini ayakta sallayan var mı.
Ben sallıyorum. Benimki gazlı sallanmak iyi gelir dediler. Bide kolay ama sallanırken bile gazından kıvrandığı oluyor. Kanepeye oturup dilerimin arasına yan bi şekilde oturturum poposuna pıt pıt yapıncada hoşlanıyor benimki. En çok kucakta gezmeyi seviyor tabiki. Arabayı hiç sevmiyor şimdilik.

Benimki 3 ayını dolduruyor. Yüzüstü yatmayı asla sevmiyor. Bizim en büyük sıkıntımız gazlı olması. Oda geçer inşallah

Benimki 3 ayını dolduruyor. Yüzüstü yatmayı asla sevmiyor. Bizim en büyük sıkıntımız gazlı olması. Oda geçer inşallah
Bızımde oyleydı gazdan kurtulduk cok şükür biraz tombik götünü kaldıramıyor yada erken dogdugu ıcın dıye dusunuyorum

Back
X