Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tombiklikten de olabilirBızımde oyleydı gazdan kurtulduk cok şükür biraz tombik götünü kaldıramıyor yada erken dogdugu ıcın dıye dusunuyorum
Öncelikle üzülme arkadaşım 4 tane de gayretten yeter. Kendiliğinden patlamışlar o günlerde korunmasız ilişkşye girmemişinşzdir inşallahKizlar benim pazartesi günü yumurta toplamam vardi. o güne kadar tüm ultrasyonlarda doktor hersey cok iyi görünüyor, hatta biraz fazla oldugu icin yumurta sayisi yerlestirmeyi hemen yapmiyalim. Donduralim bir sonraki ay yapalim demist. (12-13 tane görünüyordu). Toplama günü doktorum sadece 4 tane yumurta bulduklarini söyledi. Büyük yikilma yasadim hersey bukadar iyi giderken nasil olabilir bu basina gelen varmi? Doktor kendiliginden yumurtalar atlamis anlasilan dedi, halbuki bunun olmamasi icin igne vuruluyor tedavi sürevinde. Simdi gün sayiyorum cumartesi günü belli olucak kac tanesinin yerlestirebilecegi. Suan hicbiri gelismicek diye cok korkuyorumRabbim istiyen herkese evlat kokusunu tattirsin insallah.
Kurban kesmelisiniz bence de. Ben para dağıtıcam demiştim dağıttım ama bir de kurban kesicem sanırım.Kızlar eşim cocugumuz olursa kurban kesecegım dıye adak adamıs diyoruzkı acaba kurban kesmesekde sma lı bır cocuga gondersek o parayı olurmu ?
Yok canim korunduk. Bilmiyorum hata mi oldu. Ben yurtdisinda yasiyorum ve aslinda 24.12. toplanmasi lazimdi yumurtalar ama noele denk geldigi icin 27.12. aldilar ve iki gün fazladan igne vurdum. Benimde simdi aklima takilan bu hep bir acaba diyorum 24.12. de olsaydi belki daha fazla olurdu kendiliginden patlamazdilar belkiÖncelikle üzülme arkadaşım 4 tane de gayretten yeter. Kendiliğinden patlamışlar o günlerde korunmasız ilişkşye girmemişinşzdir inşallahevet çatlamaması için iğne yapılıyor. İğne zamanında mı bi hata oldu acaba? Transferi ne zaman yapacak peki bu son durumda?
Umarım tamamı döllenir. Bir tane sağlıklı embriyo yeter. Ki senin 4 yumurtan var. Kaç yaşındasın? Bu bir süreç akışına bırak sen normal hayatına devam et. Bizde çok stresli zamanlar geçirdik seni anlıyorum. Umarım hayırlısıyla en kolayından bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Niyetine girip elinden geleni yapıp bebeğine kavuşmayan görmedim. İnşallah sen de anne olacaksın. Çok öpüyorum seni.Yok canim korunduk. Bilmiyorum hata mi oldu. Ben yurtdisinda yasiyorum ve aslinda 24.12. toplanmasi lazimdi yumurtalar ama noele denk geldigi icin 27.12. aldilar ve iki gün fazladan igne vurdum. Benimde simdi aklima takilan bu hep bir acaba diyorum 24.12. de olsaydi belki daha fazla olurdu kendiliginden patlamazdilar belki
Transferi simdi yapmicaklar cünkü bastan ultrasonda yumurta sayisi fazla oldugu icin hepsini donduralim bidahaki ay transferi yapalim demisti doktorum. Cumartesi günü kactanesinin gelistigi ve donduralacagi belli olucak. Dua etmekten baska yapabilecegimiz bisey kalmadi yani artik
Aynen tam buzamanlardı şaka gibi gelıyor simdiTombiklikten de olabilir35 haftalık doğdu arkadaşımın ikizleri şu an 6 aylıklar yeni yeni oturmaya başlatmış doktor. Erken doğdukları için bir ay geç seyrediyorlar demişti arkadaşım. Ondan da olabilir. Olduğu zaman olsun hiç acele etme
geçen yıl bu zamanlar adeti bekliyordum tedavi için. Ne stresli süreçlerdi çok şükür. Bazen hala inanamıyorum
senin beta hcg sonuçların vs benim progestan seviyem lekelenmeler vs çok şükürler olsun.
Cok tesekkür ederim bende cok öpüyorumUmarım tamamı döllenir. Bir tane sağlıklı embriyo yeter. Ki senin 4 yumurtan var. Kaç yaşındasın? Bu bir süreç akışına bırak sen normal hayatına devam et. Bizde çok stresli zamanlar geçirdik seni anlıyorum. Umarım hayırlısıyla en kolayından bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Niyetine girip elinden geleni yapıp bebeğine kavuşmayan görmedim. İnşallah sen de anne olacaksın. Çok öpüyorum seni.![]()
Elleri süreklı agzında benımkının yok oyle bısey kesfedıyor sadece sen burnunu güzelce temızle sakinlestir öyle emzirmeye calısArkadaşlar kızım emiyor arkasında genellikle kusuyor. Parmağıni emiyor elini yumruk yapıp ağzına sokmak ıstiyor. Çevremdekiler doymuyor diyor bence doyuyor. Sizde durum ne
Biz coktan basladık ek gıdaya sadece mama ile beslendıgi ıcın yogurt brokolı kabak avakodo havuc falan bayılıyo biberon ıstemıyorBenimki de öyle internetten baktım elini kesfediyormuş hem de bı kaç aya 6 aylık olucaklar ya kendilerini beslemeye hazırlık yapıyorlarmış eline ne geçerse ağzına götürücekler ondanmiş rahatladim
3 ayından sonra kaldırma demıstı doktorum kendı nezaman uyanırsa ozaman ver demıstı oyle yapıyorumSiz gece uyanmayan bebeğinizi uyurken besliyor musunuz (ben mamasını yapıyorum başını kaldırıp içiriyorum 3 saate yakın aralıklarla) yoksa uyanmasını mi bekliyorsunuz.yani kızım 3.ayinin içinde gece beslenmesi 3 saatten daha uzun olabilir mi.Kalkma konuşun da bı sıkıntım yok pek uyumuyorum zaten