• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhabalar nasılsınız nasıl gidiyor bekleyiş adet olacaklar oldu mu pozitif çıktım diye sizi unuttum sanmayın 😉sayfayı takip ediyorum hala okuyorum yani ne var ne yok ben 22 ocak cuma kan vermiştim 42 çıkmıştı biliyorsunuz bugün tekrar yaptım 124 çıktı Çarşamba tekrar verecekmisim sizce nasıl

Kızlar merhabalar nasılsınız nasıl gidiyor bekleyiş adet olacaklar oldu mu pozitif çıktım diye sizi unuttum sanmayın 😉sayfayı takip ediyorum hala okuyorum yani ne var ne yok ben 22 ocak cuma kan vermiştim 42 çıkmıştı biliyorsunuz bugün tekrar yaptım 124 çıktı Çarşamba tekrar verecekmisim sizce nasıl
Çok sevindim cnm msh iyiye gidiyor ben bekledigim gibi oldum canım bat gününde biraz zorlanarak sokuldu

Çok güzel artıyor maşallh ☺️

Bugün 15. Gün adet olmadım bir kaç gün ileri atıyor ama göğüs ağrım başlardı o neden başlamadı anlamadım
Bendede öyle oldu cnm 1 gün önce başladı normalde adet olunca geçerdi şimdide geçmek bilmedi hala sis ve agriyo dr sordum kullandığımız hap ve iğneden kaynaklı hormonal etki olabilirmiş ama tabi bana dedi sende mutlaka dr danis

Çok güzel artıyor maşallh ☺️
Artıyor mu gerçekten sigara kullanıyorum doktorum çok net bı şekilde sigarayi bırak diyor neden acaba bilgisi olan var mı sigara yüzünden inşallah kötü bisey olmaz sigara da ha denilince bırakılmıyor ne yazikki 😔 elimden geldiğince az içmeye çalışıyorum da bilmiyorum ya niye bu kadar keskin bırak diyor anlamıyorum

Artıyor mu gerçekten sigara kullanıyorum doktorum çok net bı şekilde sigarayi bırak diyor neden acaba bilgisi olan var mı sigara yüzünden inşallah kötü bisey olmaz sigara da ha denilince bırakılmıyor ne yazikki 😔 elimden geldiğince az içmeye çalışıyorum da bilmiyorum ya niye bu kadar keskin bırak diyor anlamıyorum
Hemde herseyini etkiler bence şükret ve hemen bırak ileride bebisinin yaşayacağı bir sürü hastalıklardan kötü şeylerden sorumlu olursun

Zaten mide bulantın başlayınca istesende içemeyeceksin arkadaşlarımın da hep böyle oldu en iyisi direk bırakmak tabi

Sigara içiyorum ya bir şey olursa diye strese girme bu bırakmaktan daha kötü bir şey emin ol bir ay içinde zaten bırakacaksın kalp atışlarını duyduğun an zaten bence vicdanın da kabul etmeyecek

Sigara içiyorum ya bir şey olursa diye strese girme bu bırakmaktan daha kötü bir şey emin ol bir ay içinde zaten bırakacaksın kalp atışlarını duyduğun an zaten bence vicdanın da kabul etmeyecek
Aynen yavaş yavaş bırakırım inşallah doktor hemen bırak falan deyince bı an stres oldum hayırlısıyla inşallah bırakırım tiksinirim hatta kurtulmuş olurum hem

Back
X