• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonunda regl oldum ay nasıl mutlu oldum anlatamam stresi yedi bitirdi beni çatlatmanın 20. Günün de de regl olunuyormuş kızlar 😂 neyse Perşembe doktor randevum var iyi oldu güzel denk geldi bakalım bu ay ne yapacağız ☺️

Adet olan bayanlar Şubat ayı topiği açalım mı ? Yine yeniden devam 🙈☺️
Canım ben açtım şimdi tamda söylemek için gelmiştim😊

Sonunda regl oldum ay nasıl mutlu oldum anlatamam stresi yedi bitirdi beni çatlatmanın 20. Günün de de regl olunuyormuş kızlar 😂 neyse Perşembe doktor randevum var iyi oldu güzel denk geldi bakalım bu ay ne yapacağız ☺️
Sevindim canım bende şimdi geldim dr dan çok mutluyum tüm değerlerim normale dönmüş gerçekten bu dr 1 ayda herşeyi normal yaptı çok şükür diyarbakırda olanlar kesinlikle düşünmeden dr. Ferit adıgüzel ziyaret edin bilgisini birikimini kalitesini zaten anlayacaksiniz

Sevindim canım bende şimdi geldim dr dan çok mutluyum tüm değerlerim normale dönmüş gerçekten bu dr 1 ayda herşeyi normal yaptı çok şükür diyarbakırda olanlar kesinlikle düşünmeden dr. Ferit adıgüzel ziyaret edin bilgisini birikimini kalitesini zaten anlayacaksiniz
Oh ne güzel benim tüm Norman değerlerim iyi sadece bir tüpümde hafif pco var işte tabi çok yumurtam oluyor ama kaliteli değil 😒 bir de eşimde ciddi sayı azlığı ama umut allahtan derdi veren mevlam derma ı da elbet verir

Benimde 16. Gün geliyor yaklaşmakta olan 😀
Oh ne güzel benim tüm Norman değerlerim iyi sadece bir tüpümde hafif pco var işte tabi çok yumurtam oluyor ama kaliteli değil 😒 bir de eşimde ciddi sayı azlığı ama umut allahtan derdi veren mevlam derma ı da elbet verir
Bana da kalite için ilaç verdi canım hic merak etme onuda hallederiz yeni yumurtalar çok iyi olur dedi

Ileri hızı yüzde kaç canim
Canım biz 39 milyona kadar çıkarmıştı sonra yeniden düştü son tedavi öncesi 11 m toplam 2 m ileri herket gerisi yerinde ve hareketsiz morfoloji de 2 yani bizim durum aslında tam tüp bebeklik ama işte erteliyoruz ama dediğim gibi şubatta da olmazsa ist. Bahçeci remzi abalıya gitmeyi planlıyorum

Benimde iğneden sonraki 10.günüm hiç bir belirti yok akıntı dışında zaten her ay böyle oluyor herhalde yine şubata kaldık gibi :/

Cnm zaten hemen belirti bekleme inş olur iyi düşün ki iyi olsun
Umarım canım inşallah olur birde ben çakşır kökü suyu kullanıyorum eşimde kullandı genelse sperm kalite ve sayısına etkisi varmış ama kullanan çoğu kişinin gebelikle sonuçlandığını söylüyorlar bir umut işte

Umarım canım inşallah olur birde ben çakşır kökü suyu kullanıyorum eşimde kullandı genelse sperm kalite ve sayısına etkisi varmış ama kullanan çoğu kişinin gebelikle sonuçlandığını söylüyorlar bir umut işte
Inşallah allah şifa versin canım ..en başta stres yapma buda büyük etken çünkü

Merhaba kızlar bende femara kullandım ayın 15inde iğne oldum bugün 11.günüm testim böyle çıktı bugün iğnenin etkisinden sanırım umutlanmak istemiyorum yoğun akıntım vardı sarı doktorum fitil başlattı akıntım bitti azıcık peynir kesiği gibi beyaz oluyor nadir. Karnımda kasıklarımda batmalar oluyor birde üç gündür akşamları belim sırtlarımda ağrı oluyor göğüslerimde ise hiçbir belirti yok iğneden 2 gün sonrada progestana başlattı doktorum ayrıca inofolic combiye devam ediyorum

Eklentiler

• 540F7CB5-DB44-44B9-940C-CBC438C817D6.webp
    540F7CB5-DB44-44B9-940C-CBC438C817D6.webp
    3 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba kızlar bende femara kullandım ayın 15inde iğne oldum bugün 11.günüm testim böyle çıktı bugün iğnenin etkisinden sanırım umutlanmak istemiyorum yoğun akıntım vardı sarı doktorum fitil başlattı akıntım bitti azıcık peynir kesiği gibi beyaz oluyor nadir. Karnımda kasıklarımda batmalar oluyor birde üç gündür akşamları belim sırtlarımda ağrı oluyor göğüslerimde ise hiçbir belirti yok iğneden 2 gün sonrada progestana başlattı doktorum ayrıca inofolic combiye devam ediyorum
Aynen canım net bisey söylemek zor şuanda iğnenin tam etkisi 15. Gün geçmiş oluyor sakince bekle belirti arama çok erken daha inş hamilesindir hayırlısı ile herşey gönlünce olsun

Back
X