Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
erken canım bence bekle. Kafan rahat olsun istiyorsan 20.günde falan yap bence sonuçta erken öğrenince de elimize bişey geçmiyor :) Sağlıklıysa 20.günde de belli olur. Öbür türlü stres olursun.
Aynen katılıyorum en erken 15.gün diğer türlü iğnenin etkisi geçmemiş olabiliyor

Merhaba kızlar bende 25 ocakta iğne vuruldum bugün 9. Günümdü doktorum 12. Gün test yapabilirsin dedi ama erken mi olur sizce
Evet canım erken olur hiç erkenden yapıp strese sokma kendini ben bu ay gebelik testi bile almadım eve. 16-20 .Gün gidip direk kanda baktırırım varsa direk çıkıyor zaten yoksa da yoktur

Selam kızlar doktordan geliyorum sağda 2 solda 2 tane yumurta olgunlaşmış ama henüz çatlatma yapmadı cuma tekrar çağırdı çift taraflı bu ay güzel çalışmış yumurtalıklar dedi çok şükür geçen ay 2 tane yumurtam vardı biri çok kaliteli değildi

Çok sevindim cnm msh diyelim iki taraflı olması çok iyi cuma günü sende aramıza katiliyosun yani bence cuma iğneden onca kan ver e2 yede baktır iğne olunca hormonlar karıştığı için olmuyor

Çok sevindim cnm msh diyelim iki taraflı olması çok iyi cuma günü sende aramıza katiliyosun yani bence cuma iğneden onca kan ver e2 yede baktır iğne olunca hormonlar karıştığı için olmuyor
Doktora sordum ben bunu kalite için amh ve Fsh yapılıyor dedi ama yaptıracağım yinede kaç çıkması lazım peki adetin 3. Günü yapılıyormuş normalde o test eğer. Çatlama boyutunu geçtiyse iğneden önce yapılıyormuş

Canım iğne günü yani yeterli büyüklüğe geldiği gün 90 ve üzeri olması gerekiyormus hatta aşılama tüp bebek vs programlarında o gün 90 altı ise işlemi iptal ediyorlarmış diye biliyorum

erken canım bence bekle. Kafan rahat olsun istiyorsan 20.günde falan yap bence sonuçta erken öğrenince de elimize bişey geçmiyor :) Sağlıklıysa 20.günde de belli olur. Öbür türlü stres olursun.
Çok mantıklı aslında ama işte insan merak ediyo ister istemez ya mecburen bekliycem artık

Evet canım erken olur hiç erkenden yapıp strese sokma kendini ben bu ay gebelik testi bile almadım eve. 16-20 .Gün gidip direk kanda baktırırım varsa direk çıkıyor zaten yoksa da yoktur
Bende 15. Gün için randevu aldım kan vereyim diye en azından kesin sonuç olur zaten 18. Gün adet günüm insallah hepimiz güzel haberler alırız beklemek gerçekten zorlayıcı bi süreç

Kızlar bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanıcam kullanmadım daha önce adetimin bugün 4.günü ama gelmiyor bitti 3 günde kesildim diyebilirim şimdiden başlayayım mı kullanmaya yoksa femera pzar günü biticek kullanmam femara bittikten sonra mı yapayım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 20 tane falan var elimde şuan ovulasyon testi

Canım ben kullandığım zaman adetimin ilk gününü sayip 7. Gün sabah başlıyorum yapmaya

Ya benim yumurtam erken çatlamış olabilir mi çok karnım ağrıyor çatlatma iğnesinden sonraki gibi ama yarın iğne olacağım. Erkenden çatlama ihtimali var mı ki

Canım her ihtimale karşı bugünü degerlendir yarın dr baksın şöyle mutlaka
755 çıktı doktor güzel dedi çatlamaya hazır dedi 2 tane 20mm civarında yumurtam var 3 tanede 15 mm civarında oyüzden gün aşırı ilişki önerdi çünkü geriden gelen. Yumurtalarında güzle gözüküyor dedi

Evet canım bana çok yüksek geldi internette 30-50 arası olması lazım diyor anlamadım gerçi o değerler işin adetin 3. Günü isteniyormuş
Canım o adetin 3 günü öyle olması gerekiyor pik de farklı dr güzel dediyse sorun yok en az 90 olması gerekiyor ama üst siniri varmı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…