Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi gözün Aydın yumurtaların nasıldı ne kadar büyüklükteydi ve kaç tane vardı canım
Canım kusura bakma yeni görüyorum 3 tane yumurtam oluşmuştu birisi küçük kalmış erimiş diğer iki tanesi 21 ve 19 cm idi çatlatma vurulduğum gün.Ama bı problem var minik bir çikolata kisti var doktor hiç üstünde durmuyo ama belkide ondan olmuyor benim çocuğum hiç ümidim yok şuanda

O zaman tamamdır cnm iğneyi vuruldun dimi
Evet canım Vuruldum iğneyi iğne günü ve 36 saat sonra ilişki dedi sonra gün aşırı dedi bakalım bu ay nasıl olacak
Hadi bakalım canım Benimde 2 yumurtam oldu ikisinde 20mm dün çatlatma oldum bakalım hayırlısı

Kızlar maalesef ben bugün regli oldum.Bu ikinci catlatma iğnesi de olmadı.İgneden 12 gün geçti test yaptım dün adet gunumdu gelmedi silik çıktı ikinci çizgi bugünde regl oldum moreller sıfır ..

Kızlar maalesef ben bugün regli oldum.Bu ikinci catlatma iğnesi de olmadı.İgneden 12 gün geçti test yaptım dün adet gunumdu gelmedi silik çıktı ikinci çizgi bugünde regl oldum moreller sıfır ..
Canım hayırlısı olsun sakın üzülme regl mi acaba yerleşme felan değil dimi silik çizgi aklımı karıştırdı adetten 1 gün önce cikmasi

Eğer polikistik over hastası değilsen zaten normal olan ve doktorların istediği 1 kaliteli yumurta yani çok daha iyi 1 tane olması
Yok değilim canım üzülmüştüm aslında çatlatma oldum dün ovülasyon testi yaptım resmini koyayım ama ikinci çizgi silik daha olmadı demek ki dimi
Eğer polikistik over hastası değilsen zaten normal olan ve doktorların istediği 1 kaliteli yumurta yani çok daha iyi 1 tane olması

Eklentiler

• 4D09FC50-C1CB-42B1-B8B5-A740AA75C359.webp
    11 KB · Görüntüleme: 19
Kızlae tekrar selam cuma oldum iğne bugün hala testte iki çizgi ilk defa kullanıyorım ne zamana kadar iki çizgi çıkıcak böyle her iki çizgide değerlendiriyor muyuz yoksa iğnenin etkisinden çıkıyor falan diyolardı kfam karıştı biraz bi yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• image.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…