- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
O zaman tamamdır cnm iğneyi vuruldun dimiAnladım canım gerçi doktor değere iyi dedi
Canım kusura bakma yeni görüyorum 3 tane yumurtam oluşmuştu birisi küçük kalmış erimiş diğer iki tanesi 21 ve 19 cm idi çatlatma vurulduğum gün.Ama bı problem var minik bir çikolata kisti var doktor hiç üstünde durmuyo ama belkide ondan olmuyor benim çocuğum hiç ümidim yok şuandaHadi gözün Aydın yumurtaların nasıldı ne kadar büyüklükteydi ve kaç tane vardı canım
Evet canım Vuruldum iğneyi iğne günü ve 36 saat sonra ilişki dedi sonra gün aşırı dedi bakalım bu ay nasıl olacakO zaman tamamdır cnm iğneyi vuruldun dimi
Hadi bakalım canım Benimde 2 yumurtam oldu ikisinde 20mm dün çatlatma oldum bakalım hayırlısıCanım kusura bakma yeni görüyorum 3 tane yumurtam oluşmuştu birisi küçük kalmış erimiş diğer iki tanesi 21 ve 19 cm idi çatlatma vurulduğum gün.Ama bı problem var minik bir çikolata kisti var doktor hiç üstünde durmuyo ama belkide ondan olmuyor benim çocuğum hiç ümidim yok şuanda
Canım benim iğnenin 5. Günündeyim çok regl sancım var 3 gecedirKızlar durumlar nedir varmı güzel haberler
Hadi inş hayırlı haberlerle gel canımBende yarın yumurtaların boyutlarına bakmak için doktora gideceğim bakalım büyümüşler mi
Canım yorma kendini çok fazla dinlen iğne vurulup yordugun zaman aynen böyle sancı yapıyormuşCanım benim iğnenin 5. Günündeyim çok regl sancım var 3 gecedir
Aaa evet 3 gündür hep misafir falan vardı ayaktaydım belkide ondandır ay adet olmayayım daCanım yorma kendini çok fazla dinlen iğne vurulup yordugun zaman aynen böyle sancı yapıyormuş
Hadi inşllah güzle haberler ile dönersinBende yarın yumurtaların boyutlarına bakmak için doktora gideceğim bakalım büyümüşler mi
Yok canım adetten degl ondan yorgunluktan olmuştur iğneden sonraAaa evet 3 gündür hep misafir falan vardı ayaktaydım belkide ondandır ay adet olmayayım da
Canım kaliteli olsun 1 tane olsun yetiyor zaten sevindim senin adına hayırlısı olsun inş sende beklemede aramıza katildinSadece sol da 1 yumurtam olmuş 20 idi boyutu çatlatma yaptı 2 gün ilişki dedi doktorum sonra gerek yok dedi hayırlısı olsun inşallah
Eğer polikistik over hastası değilsen zaten normal olan ve doktorların istediği 1 kaliteli yumurta yani çok daha iyi 1 tane olmasıSadece sol da 1 yumurtam olmuş 20 idi boyutu çatlatma yaptı 2 gün ilişki dedi doktorum sonra gerek yok dedi hayırlısı olsun inşallah
Canım hayırlısı olsun sakın üzülme regl mi acaba yerleşme felan değil dimi silik çizgi aklımı karıştırdı adetten 1 gün önce cikmasiKızlar maalesef ben bugün regli oldum.Bu ikinci catlatma iğnesi de olmadı.İgneden 12 gün geçti test yaptım dün adet gunumdu gelmedi silik çıktı ikinci çizgi bugünde regl oldum moreller sıfır ..
Valla canım bence yerleşme kanaması felan değil pazartesi reglinin 3.gunu doktora gidicem bakalım ne dicekCanım hayırlısı olsun sakın üzülme regl mi acaba yerleşme felan değil dimi silik çizgi aklımı karıştırdı adetten 1 gün önce cikmasi
Yok değilim canım üzülmüştüm aslında çatlatma oldum dün ovülasyon testi yaptım resmini koyayım ama ikinci çizgi silik daha olmadı demek ki dimiEğer polikistik over hastası değilsen zaten normal olan ve doktorların istediği 1 kaliteli yumurta yani çok daha iyi 1 tane olması
Eğer polikistik over hastası değilsen zaten normal olan ve doktorların istediği 1 kaliteli yumurta yani çok daha iyi 1 tane olması
Koyulaşır sen ona bakma 36. Saati boş geçmeYok değilim canım üzülmüştüm aslında çatlatma oldum dün ovülasyon testi yaptım resmini koyayım ama ikinci çizgi silik daha olmadı demek ki dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?