Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benim de gaz problemi var ara ara batmalar oluyor ama kasik ağrım çok olmadı kuzum evet daha 11 12 gün var buda geçer inşallah ya hayırlısıyla olsun da bekleyelim bişey olmaz ,

Valla benim de gaz problemi var ara ara batmalar oluyor ama kasik ağrım çok olmadı kuzum evet daha 11 12 gün var buda geçer inşallah ya hayırlısıyla olsun da bekleyelim bişey olmaz ,
Bugün iğneden sonraki 5. Gün bugün belirtiler ;
Sağ sol kasık ağrıları geceden beri başladı tekrardan , belim ağrıyor onun dışında. Çok bir fark yok

Bugün iğneden sonraki 5. Gün bugün belirtiler ;
Sağ sol kasık ağrıları geceden beri başladı tekrardan , belim ağrıyor onun dışında. Çok bir fark yok
Aynen benimde öyle çok az arada batmalar oluyor o kadar bide çatlatma iğnesi çok fena ishal yaptı aşırı derecede yorgun hissediyorum bitkin her yerim ağrıyor neden bilmiyorum afedersin kalcamin üstüne bile oturamiyorum kalcam bile ağrıyor

Yan etkilerinde okudum canım var bu dediklerin bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor

Yan etkilerinde okudum canım var bu dediklerin bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor
Evet bende okudum yan etkilerini ama çok fenayım diş etim de şiş gibi hissediyorum çok tuhaf hissediyorum bide çatlayıp catlamadigini merak ediyorum benim yapışkan gibi bir akıntım olmadı ama beyaz köpük gibi bı akıntı oldu niyeyse

Akıntıya çok takılma. Büyük ihtimalle çatlamıştır güzel düşün güzel olsun Kaldı öğrenmek için 10 gün zaman geçmek bilmiyor benim bir önceki kimyasal ile sonuçlanan çatlamada göğüs uçlarımda acayip batma vardı. Ama bu defa asla öyle birşey olmadı acaba diyorum bu defa tutunamadı mı

Aynen iyi düşünüp iyi şeyler olsun inşallah catlamistir sizde 6 ocakta yapmıştıniz demi sanki yanlış mı hatırlıyorum acaba

Bide sende de öyle oldu mu bilmiyorum ama bir buçuk yıldır evliyim ilk defa ilişki esnasında ağrım oldu çok afedersin çatlatma iğnesinden sonra bı basınç oluyordu içimde yumurtaliklarima doğru hatta eşim bile dedi bu iğneden sonraki iliskilerimizle iğneden önceki ilişkilerimiz farklıydı dedi bana bende farklılığı hissettim dedi

Evet evet o yumurta çatladığı zaman. Bir sıvı yayılıyor karın boşluğuna normalde tek yumurta olduğundan çok hissetmiyorsun irili ufaklı. Birden fazla yumurtan oluşuyor çatlatma da olgunlaşan her ne kadar 1 tane gözükse de diğer ufakların bıraktığı sıvı ağrısı. Bende de oldu bu arada baktım kimyasal gebeliğimde iğnenin 11. Günü göğüs uçlarım acımaya başlamış 13ve 14. Günü şiddetli karın ağrısı yaşamışım testte pozitif iğnenin tam 18. Günün de olmuş

Ayy hadi inşallah hayırlısı olsun ya canım bu ay olumlu olur çok umutluyum evet benim birden fazla yumurtam gelişmişti galiba doktor bana tek bı gün ilişki önerdi ama biz uyamadik buna inşallah riskli bir durum oluşmaz

Bende aynı tedirginliği yaşıyorum inşllah sıkıntı olmaz

Günaydın kızlar nasıl gidiyor. İğnenin içinde bulunan az düzeyde gebelik hormonu ister istemez aslıdna gebelikte yaşayacaklarınızın kısa bir tanıtımı gibi . Umarım buradan güzel haberle ile ayrılırız

Catlama ignesinin 8.gunundeyim cnm
Cok merak ediyorum agrısız yerlesme kanaması olmadan hamile kalan varmi acaba

Bnde 4 ocakta vuruldum 5 7 9 ocak iliski onerdi
Igne sonrası agrın fln oldmu cnm

Bnde 4 ocakta vuruldum 5 7 9 ocak iliski onerdi
Igne sonrası agrın fln oldmu cnm
İlişki esnasında ağrım oldu yan etkilerini gördüm iğnenin ishal gaz problemi bide arada kasik ağrım oldu çok şiddetli değil yani ara batmalar oluyor sadece onun dışında öyle çok ağrım olmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…