- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Bnde 4 ocakta vuruldum 5 7 9 ocak iliski onerdiMerhabalar bende 7 Ocak Perşembe günü çatlatma iğnesi yaptım bende 22 ocakta kan testi yap dedi doktorum ama bana tek gün ilişki olsun dedi 9 Ocak cumartesi ilişki olsun dedi başka da olmasın öncesinde de sonrasinda da size kaç gün ilişki önerdi
Evet 8.gun bugun dun bel agrisi basladi kasiklarim agriyo ve halsizim acaba ben gebelik testi ne zaman yapmaliyim 4ocak vuruldum igneyiSenin oldu mu
Doktorunuz söylemedi mi ben 7 ocakta yaptım bana 22 ocakta kan testi yap dedi yani iğneden 14 on beş gün sonra yapabilirsin aslinda genelde öyle söyleniliyorBnde 4 ocakta vuruldum 5 7 9 ocak iliski onerdi
Igne sonrası agrın fln oldmu cnm
Evet 8.gun bugun dun bel agrisi basladi kasiklarim agriyo ve halsizim acaba ben gebelik testi ne zaman yapmaliyim 4ocak vuruldum igneyi
Doktorum hic bisey solemedi cnm tekrar olmassa gel flnda demedi tekrar gidilmesi gerekirmi bi bilginz varmıDoktorunuz söylemedi mi ben 7 ocakta yaptım bana 22 ocakta kan testi yap dedi yani iğneden 14 on beş gün sonra yapabilirsin aslinda genelde öyle söyleniliyor
canım ben okudum topiğin birinde şöyle yazmıştı hiç ağrısı olmamıştı hatta yumurta ağrısı bile ama hamileymiş bazısında çok sancı yapıyor mesela benim ilk 3 gün yürüyemedim sonra geçti bugün yine budefa adet sancısı gibi başladı. bu arada seninde en erken 12. gününde test yapabilirsin ama bana sorarsan daha net olsun diye bence 18 19 ocak gibi test yap daha sağlıklı olur.Doktorum hic bisey solemedi cnm tekrar olmassa gel flnda demedi tekrar gidilmesi gerekirmi bi bilginz varmı
Bana da demedi sadece 22 ocakta kan ver bizi bilgilendir dediler o kadarDoktorum hic bisey solemedi cnm tekrar olmassa gel flnda demedi tekrar gidilmesi gerekirmi bi bilginz varmı
Aynen öyle kişiden kişiye göre değişiyor aslında ağrılar belirtiler hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz inşallah canımcanım ben okudum topiğin birinde şöyle yazmıştı hiç ağrısı olmamıştı hatta yumurta ağrısı bile ama hamileymiş bazısında çok sancı yapıyor mesela benim ilk 3 gün yürüyemedim sonra geçti bugün yine budefa adet sancısı gibi başladı. bu arada seninde en erken 12. gününde test yapabilirsin ama bana sorarsan daha net olsun diye bence 18 19 ocak gibi test yap daha sağlıklı olur.
Cnm beenm 19 adet baslangici gelmezse yapmayi dusunuyorum ama ben artk negatif gormeye dayanamiyoeum . Bi 4 aylik dusugum var onda hamile kaldktan 7 gun sonra yerlesme kanamasi olmustu hayrlisi bakalm tsk ederncanım ben okudum topiğin birinde şöyle yazmıştı hiç ağrısı olmamıştı hatta yumurta ağrısı bile ama hamileymiş bazısında çok sancı yapıyor mesela benim ilk 3 gün yürüyemedim sonra geçti bugün yine budefa adet sancısı gibi başladı. bu arada seninde en erken 12. gününde test yapabilirsin ama bana sorarsan daha net olsun diye bence 18 19 ocak gibi test yap daha sağlıklı olur.
Merhaba canım nasılsın naptın nasıl gidiyorcanım ben okudum topiğin birinde şöyle yazmıştı hiç ağrısı olmamıştı hatta yumurta ağrısı bile ama hamileymiş bazısında çok sancı yapıyor mesela benim ilk 3 gün yürüyemedim sonra geçti bugün yine budefa adet sancısı gibi başladı. bu arada seninde en erken 12. gününde test yapabilirsin ama bana sorarsan daha net olsun diye bence 18 19 ocak gibi test yap daha sağlıklı olur.
Canım bugün idrarımda yanma başladı galiba enfeksiyon kaptım idrar yollarımdaMerhaba canım nasılsın naptın nasıl gidiyor
Yaaa çok geçmiş olsun benim de neyden kaynaklı bilmiyorum ama afedersin popomun üstüne ne oturabiliyorum ne yapabiliyorum ya çok fena ağrıyor kalcam yanlarıma otura otura bı hal oldumCanım bugün idrarımda yanma başladı galiba enfeksiyon kaptım idrar yollarımda
Arada kasik batmalarim da var ama çok rahatsız edici değilCanım bugün idrarımda yanma başladı galiba enfeksiyon kaptım idrar yollarımda
Arada kasik batmalarim da var ama çok rahatsız edici değil
İğnenin etkisi geçmiş bugün ovulasyon testi yaptım silinmişti koyuluk 8 gün kaldı öğrenmeye çok çabuk geçsin inşallah olmuşturYaaa çok geçmiş olsun benim de neyden kaynaklı bilmiyorum ama afedersin popomun üstüne ne oturabiliyorum ne yapabiliyorum ya çok fena ağrıyor kalcam yanlarıma otura otura bı hal oldumbide akıntım var sarımsı
Yaaa bende iki üç gün önce yapmıştım kop koyuydu hala bende yarın bı ovulasyon deneyeyim dayanamayacam galiba pazartesi salı 11 on ikinci günde belki bi test yaparım evde galibaİğnenin etkisi geçmiş bugün ovulasyon testi yaptım silinmişti koyuluk 8 gün kaldı öğrenmeye çok çabuk geçsin inşallah olmuştur
İnşallah canım ya inşallah senin 8 benim 9 gün dahaİğnenin etkisi geçmiş bugün ovulasyon testi yaptım silinmişti koyuluk 8 gün kaldı öğrenmeye çok çabuk geçsin inşallah olmuştur
Bende yaparım dayanamam herhalde 12. Günde yaparım ben deYaaa bende iki üç gün önce yapmıştım kop koyuydu hala bende yarın bı ovulasyon deneyeyim dayanamayacam galiba pazartesi salı 11 on ikinci günde belki bi test yaparım evde galiba
İyi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım haberlesiriz o haldeBende yaparım dayanamam herhalde 12. Günde yaparım ben de
Tabi ki. Salı günü inşllah pozitifi alırızİyi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım haberlesiriz o halde
İnslalah canım ya Çok heyecanlıyım inşallah tutar bu ay bende bugün ovulasyon yaptım hafiften siliklesmeye başlamış ilk gunlerde yaptığımda daha koyuydu iğnenin etkisi geçmeye başlamış sanırımTabi ki. Salı günü inşllah pozitifi alırız
Tabi ki. Salı günü inşllah pozitifi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?