• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Ocak ayında çatlatma iğnesi olanlar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhabalar kan verdim ama sağlık ocağında verdiğim için pazartesi çıkacakmış ama bı takip no verdi ara ara kontrol edin dedi bakalım hayırlısı Allah'tan inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz bı yandan da adet olacakmisim gibi hissediyorum karnım ağrıyor arada ya 😒 ovulasyon testi yaptım az önce bakar mısınız
Canım ovülasyon testi lh ölçüyo lh vücudumuzda sürekli var ve sürekli inip çıkıyor, bununla her zaman gebelik belli olmazki. Beta hcg testi yapmalısın gebelik için kesin olarak

Canım ovülasyon testi lh ölçüyo lh vücudumuzda sürekli var ve sürekli inip çıkıyor, bununla her zaman gebelik belli olmazki. Beta hcg testi yapmalısın gebelik için kesin olarak
O arkadaş benim😂😂canım yüzde 80 etkili olduğunu duydum hatta benim iğne yapınca vücuda hcg verilince ilk 8 gün felan hep pik gösterdi lh ama bazı arkadaşlarında tutmuyor merak ettiğimiz için her türlü alternetif yontemleride deniyoruz emin olmak icin

O arkadaş benim😂😂canım yüzde 80 etkili olduğunu duydum hatta benim iğne yapınca vücuda hcg verilince ilk 8 gün felan hep pik gösterdi lh ama bazı arkadaşlarında tutmuyor merak ettiğimiz için her türlü alternetif yontemleride deniyoruz emin olmak icin
Evet o tezi bende gördüm canım burda da bir çok konuda karşıma cıktı pik çıkıp gebeliğin pozitif olması, ama kimisinde de olmamış o yüzden yalnış umuda veya umutsuzluğa girmesin diye arkadaş elinde varsa hcg yapsın diye dedim, doğru diyosun valla evde yapılan çamaşır suyu vs gibi testlere bile yönleniyoruz artık🤣

Kızlar buralarda misiniz sonucum çıkmış ama anlamadım ben var mı ya bı bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20210122_212417.webp
    IMG_20210122_212417.webp
    16 KB · Görüntüleme: 53
Back
X