- Konu Sahibi Siyahhhinci
Canım salı gidiyorum iğne için yeterli olgunluğa geldiyse direk iğne yapacakmis sen neler yaptın başladın mı ilacaCanım ne yaptın sen ilacın kaçıncı günü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım salı gidiyorum iğne için yeterli olgunluğa geldiyse direk iğne yapacakmis sen neler yaptın başladın mı ilacaCanım ne yaptın sen ilacın kaçıncı günü
Evet canım ilacın 3. Günü Çarşamba benimde kontrolümCanım salı gidiyorum iğne için yeterli olgunluğa geldiyse direk iğne yapacakmis sen neler yaptın başladın mı ilaca
Bende ilaçla beraber Vitamin ve C life diye bir macun var onu kullanıyorum bakalım bu arada femara benim adetimi uzatıyor böyle yan etki yapan oldu mu gelen ay da uzatmıştıCanım benimde 4. Gün salı gününü saymazsak sadece akşam içtim bide yumurta masajı yapıyorum ilaçla birlikte günde 3 defa balık yağı da kullanıyorum ek olarak
Evet sen baya geç oldun benim dr letu kullandırıyor cnm tam gününde lekelenme oldu diğer gününe oldum herşey normaldiBende ilaçla beraber Vitamin ve C life diye bir macun var onu kullanıyorum bakalım bu arada femara benim adetimi uzatıyor böyle yan etki yapan oldu mu gelen ay da uzatmıştı
Süreyi de uzatıyor normalde 6. Gün temizlenirim geçen ay 9. Gün ancak bittim bu ay da 6. Günüm halen bitmedimEvet sen baya geç oldun benim dr letu kullandırıyor cnm tam gününde lekelenme oldu diğer gününe oldum herşey normaldi
Ooooffff dr söyledin mi cnm bu durumu ilacı değiştirsin böyle şey olurmu hiçSüreyi de uzatıyor normalde 6. Gün temizlenirim geçen ay 9. Gün ancak bittim bu ay da 6. Günüm halen bitmedim
Hormonal ilaç kullandığın için olur dedi ilacı bırakınca 5. Günden sonra ilacı bırakıyoruz ya ondan sonra devam etmiyor zatenOoooffff dr söyledin mi cnm bu durumu ilacı değiştirsin böyle şey olurmu hiç
Bana bu ay 6 gün kullandiriyo ilacı salıya kadar kullan dediHormonal ilaç kullandığın için olur dedi ilacı bırakınca 5. Günden sonra ilacı bırakıyoruz ya ondan sonra devam etmiyor zaten
Geçen ay gittiğimde kistim vardı bu ağ çok şükür tertemizdi rahim için çok iyi dedi ama işte bizde tek faktörlü değil ki sorunBana bu ay 6 gün kullandiriyo ilacı salıya kadar kullan dedi
Canım keşke unutmasaydın ben alarm kurdum her gün aynı saate içiyorum sizde başka ne sorunlu canmGeçen ay gittiğimde kistim vardı bu ağ çok şükür tertemizdi rahim için çok iyi dedi ama işte bizde tek faktörlü değil ki sorunbakalım bu ay yüzümüz gülecek mi
Bu arada dün akşam içmeyi unuttum ilacı bir sorun olur mu ya
Eşimin değerleri de düşük canımCanım keşke unutmasaydın ben alarm kurdum her gün aynı saate içiyorum sizde başka ne sorunlu canm
Toplam sperm sayısı ve ıleri hareketi yüzde kaç cnmEşimin değerleri de düşük canım
Hoşgeldin cnm hayırlısı olsun inş bende salı iğne günün 1 gün sonra sendenBende yarın doktora gidicem nasipse çatlatma iğnesi olucam.Gecen ay klomen +ovitrelle kullandım ama sonuç negatifti.Bu ay da femara kullandım yumurtalarm büyüdü inşallah bu sefer tutar 3 senelik evliyim 2 senedir bebek istiyorum hiç bir sıkıntım yok esiminde sonuçları iyi sebepsiz bizimkisi..Allah hepimize güzel haberi hayırlısıyla almayı nasip etsin![]()
Hepimiz cnm yaşadık çünkü regl oldukMerhaba kızlar. Bende ayın 18 nde iğne yaptım. Yaptığım günü sayarsam 14 gün oldu henüz test yada kan vermedim. Artık test yapmalı mıyım. Bide adet olacakmış gibi belim karnım ve kasıklarım ağrıyor. Var mı böyle olan acaba![]()
Hayırlısı olsun cnm inş bende salı günü oluyorum diğer gebeliklerin için çok geçmiş olsun inş bu ay sana kötü olan herşeyi unutursunHerkese merhaba, bugün çatlatma iğnesi oldum. 14 gün bekleyeceğim. Umarım herşey güzel olur. 2 hamileliğim sıkıntılı geçti ve sonu hüsran oldu.