- 18 Ocak 2019
- 2.757
- 2.406
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Amin canım inşllah güzel haberler alırız hep beraberAh inşallah allahım hepimize tez vakitte nasip etsin yarın gideyim o zaman kan vermeye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşllah güzel haberler alırız hep beraberAh inşallah allahım hepimize tez vakitte nasip etsin yarın gideyim o zaman kan vermeye![]()
Canım hayırlı olsunn kaçıncı denemen oldu iğneyle, klomen mi kullandın anlatır mısın biraz umut olsun benim ilk ilaç kullanımım bu ayKızlar dünde test atmıştım. iğne günü de sayarsam 16.gün yine test yaptım sizce kan vermeli miyim artık adete 2 gün var. Yoksa iki gün daha beklemeli miyim
Benim o zaman da 10 mm civarıydı ama kişiye göre değişiyomuş benim klomene pek cevap vermediKızlar yarın kontrolüm var reglin 9. Günü henüz yumurta oluşmamıştır değil mi femara dün bitti bir de bugün vajina buhar banyosuna başladım çatlatma iğnesi vurulana kadar yapacağım bakalım çok işe yarıyormuş
Ben femara kullanıyorum geçen ay iğneden tam 20 gün sonra adet oldum bu ay vitamin ve macun artı buhar banyosunu ekledim bakalım sonuçlar nasıl olacak geçen sadece olgunlaşan 1 yumurtam vardıBenim o zaman da 10 mm civarıydı ama kişiye göre değişiyomuş benim klomene pek cevap vermedi
Aynen öyle zaten bir çoğumuz burada bu yüzden bulunuyor. O kadar çok içimizde kalan yarım cümleler var ki içimize attığımız burada birebirimiz ile konuşup birebirimizin haberlerine sevinerek biraz olsun rahatlıyoruz. İnşllah hepimizin güzel haberleri olur en yakın zamandaBugün gittim kızlar başka bir doktora adetin 3.günü için sonucun normal dedi ama tekrar genel bir test istedi 12 sinde çağordı kontrole klomen rahim duvarını inceltmiş herşeyin normal ama rahim duvarına tutunamıyor olabilir dedi 3 ay femera kullanıcam bitince günde 3 kere ıhlamur çayı birde keten tohumu yoğurtla yemelisin dedi bakalım inş güzel sonuçlar alırız hepimiz.. böyle burda beklemek sizi yargılamadan değişik gözlerle bakmadan birileriyle konuşuyorsun Ya bu bile çok iyi geliyor insana![]()
İnşallah hayırlı olur daha yarın kan vercem hala tedirginim. İki ay klomen kullandım iğnesiz yumurtam çatlıyodu ama döllenme olmuyordu. Sonra Dr değiştim femera verdi kullandım 5 gün. sonrasındaki 5 günde de çatlatma iğnemi oldum. İlk iğnem bu arada inşallah son olurCanım hayırlı olsunn kaçıncı denemen oldu iğneyle, klomen mi kullandın anlatır mısın biraz umut olsun benim ilk ilaç kullanımım bu ay![]()
Aynıyız işte birebir hem de adet döngü uzunluğuna kadarİnşallah hayırlı olur daha yarın kan vercem hala tedirginim. İki ay klomen kullandım iğnesiz yumurtam çatlıyodu ama döllenme olmuyordu. Sonra Dr değiştim femera verdi kullandım 5 gün. sonrasındaki 5 günde de çatlatma iğnemi oldum. İlk iğnem bu arada inşallah son oluriğneden sonrası ilk testi 15.gün ikincisini bu sabah 16. Günde yaptım. Hatta emin olmadım iki ayrı marka test aldım ikiside poztf çıktı
ama hala adet olacakmışım gibi ağrım var karın ve bel feci şekilde ve sarı akıntım çok. Adetlerim 30-35 günde bir geliyordu bu arada. Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
yarın kan vercem inşallah oda sorunsuz olur
Hadi inşallah tez zamanda sende şifanı bulursun hayırlı haberler tez vakitte alırsınAynıyız işte birebir hem de adet döngü uzunluğuna kadarçok teşekkür ederim uzun uzun anlattığın için bu ay klomen kullandım olmazsa eğer ki inşallah olur önümüzdeki ay senin kullandığın ilacı denicem. Klomen bende işe yaramadı pek bi yumurta gelişti ama normal zamanında oldu o da bakalım hayırlısı
Sağlıkla al kucağına inşallah her şey gönlünüzce olsun
Amin canım inşallah bu duyguyu ben de yaşayayım kafayı yiyebilirim yaşasam mutluluktanHadi inşallah tez zamanda sende şifanı bulursun hayırlı haberler tez vakitte alırsınçabalarımızı karşılıksız bıraksın Rabbim inşallah
![]()
Ayy hayırlısı olsun hoşgeldin iğne sonrası bekleyenlerin arasınaKızlar bende catlatma ıgnemi oldum Bana da dua edin lutfen
Sağol cnm çalışmalar yarın başlıyor bakalimAyy hayırlısı olsun hoşgeldin iğne sonrası bekleyenlerin arasına![]()
Hahah benim de bugün bitti ödüm koptu saati kaçırcam diye kabuslarıma girdi vallaSağol cnm çalışmalar yarın başlıyor bakalim![]()
Regl in 11.günü 20 mm bir yumurtam oluşmuştu. Neden oluşmasın ki.Kızlar yarın kontrolüm var reglin 9. Günü henüz yumurta oluşmamıştır değil mi femara dün bitti bir de bugün vajina buhar banyosuna başladım çatlatma iğnesi vurulana kadar yapacağım bakalım çok işe yarıyormuş
Canım hayırlı olsunn Şubat iğnenKızlar bende catlatma ıgnemi oldum Bana da dua edin lutfen
Çok erken ya genellikle 14. Gün olur gibi düşündüm ben ilaçta yeni bitti ya bilemedim bu kadar erken olur mu diye inşllah olur 9. GünRegl in 11.günü 20 mm bir yumurtam oluşmuştu. Neden oluşmasın ki.
Canım iyiydi çok şükür e2 de iyi çıktı yumurtalar tamam msh yarında çalışmalar başlıyor senin de olmuştur benceCanım hayırlı olsunn Şubat iğnenKaç yumurtan oluşmuş söyledimi
erken canım bence bekle. Kafan rahat olsun istiyorsan 20.günde falan yap bence sonuçta erken öğrenince de elimize bişey geçmiyor :) Sağlıklıysa 20.günde de belli olur. Öbür türlü stres olursun.Merhaba kızlar bende 25 ocakta iğne vuruldum bugün 9. Günümdü doktorum 12. Gün test yapabilirsin dedi ama erken mi olur sizce