2021 Şubat Anneleri

Yaa benimde ilk gebeliğim de oldu ama nezamandı hatırlamıyorum birde peynir kesiği gibi akıntı geliyordu şimdi 2. Gebeliğim hiç bir belirti yok ne yerleşme kanaması ne akıntı doktorda gitmedim daha oyüzden biraz tedirgin oldum
Peynir kesiği gibi akıntı dün bendede oldu beyaz az bi şekilde

Valla herkes böyleymiş hepimizin bebeğinede kötü bişey olma ihtimali olmadıgına göre demekki tedirgin olacak bişey yok diye düşünüyorum😊
9 ay böyle geçecek ☺️ kızımda sürekli eşimi işten çağırıp hadi gel bebek tekme atmıyor hastaneye gidelim diye surukledim 🙊

Ya kızlar daha ben doktora gitmedim. Aşırı koku hassasiyeti ve halsizlik var ama içimde kötü bi his var. Sanki kalp atışını duyamıcam gibi ya da dış gebelik falan olabilir gibi korkuyorum. İlk önce istemedim şimdi de o beni istemez diye korkuyorum
Kotuyu dusunme kotuyu cagrma canm ıns hersey guzel olır ve ılerler

Canım yaş ilerledikçe ve sonraki gebelikler zor geçer diyorlar ben de ondan korkuyorum. İlk gebeliklerimde Bulantı dışında şikayetim yoktu bunda resmen sürekli bitkinim. En ufak yorulmada kasık bel ağrım var. Evi temizlemeye üşeniyorum
Yaa evet nolcak bu halımız 30dan sonra coxuk dgrmak zor dıyodum 31 oldum buda suprız oldu ınss saglıkla tammlarız, bnm lekelenmem hala devam edıyo napcaz bol3 streslı😔

Bat 17 Haziran. 5 gün önce öğrendim erken gebelik testiyle çift çizgiyi gördüm 😉 ama şimdi gidip kan tahlili yapıp yaptırma konusunda kararsızım , acaba iki hafta sonra mı gitsem ultrasn olayı falan da olursa bir girmiş olurum koronadan dolayı sık gitmyim diyorum . Yoksa şimdiye dek üç dört kez gitmiştim tahlil için. Sizler nasıl yaptınız .

Bat 17 Haziran. 5 gün önce öğrendim erken gebelik testiyle çift çizgiyi gördüm 😉 ama şimdi gidip kan tahlili yapıp yaptırma konusunda kararsızım , acaba iki hafta sonra mı gitsem ultrasn olayı falan da olursa bir girmiş olurum koronadan dolayı sık gitmyim diyorum . Yoksa şimdiye dek üç dört kez gitmiştim tahlil için. Sizler nasıl yaptınız .
Bende çift çizgiyi gördüm aile hekimine de tahlil verdim ama kadın doğuma gitmedim daha 7+0 da gidicem inşallah

Yaa evet nolcak bu halımız 30dan sonra coxuk dgrmak zor dıyodum 31 oldum buda suprız oldu ınss saglıkla tammlarız, bnm lekelenmem hala devam edıyo napcaz bol3 streslı😔
Canım aynı bende senin gibiyim dün çok az kahve leke geldi bugünde hem kasıklarım ağrıyor hem lekelenme düne göre biraz fazla randevu tarihimi değiştirdim yarın gidicem İnş bişey yoktur

Merhaba kızlar. yarın doktora gideceğim 6+3 oluyor,inşallah kalp atışını duyarız. Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz sırf bunun için yarın izin aldı,yarından sonra iki hafta yok. O yüzden Allahım yarın duymayı nasip eder inş🙂

Merhaba kızlar. yarın doktora gideceğim 6+3 oluyor,inşallah kalp atışını duyarız. Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz sırf bunun için yarın izin aldı,yarından sonra iki hafta yok. O yüzden Allahım yarın duymayı nasip eder inş🙂
İnşallah duyarsınız hayırlısıyla dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz😊

Aynıyız seninle 2 mayıs dimi son adet 😊 benim de yarın ilk randevu

Canım aynı bende senin gibiyim dün çok az kahve leke geldi bugünde hem kasıklarım ağrıyor hem lekelenme düne göre biraz fazla randevu tarihimi değiştirdim yarın gidicem İnş bişey yoktur
Ins canm ya rabbm bebıslerımızı korusun habersiz bırakma emı. Ins guz3l haberlerle gelırrsın

Back
X