2021 Şubat Anneleri

Neee bzii haberdar et sok.oldm
Ya sana yazıodum beyi dürtsem mi ç o k kasılmam var hadi bi acile gidelim i yazıcaktım. Bi anda işiom mu ben ya dedim. Tutamadığım için suyum geldi herhalde dedim. Hemen cocugun bezini taktım valizi aldım koyuldum yola😂😂ama bez yetmedi. Nst sancı var ve ben hissetmiyorum ya.

Canım YouTube da videolar var ben oradan izledim ama masajı yapabileceğimi sanmıyorum 🥴
insanbuL insanbuL Taharet almak bile bi sürü dertken göbekten dolayı o nasıl yapılacak dimi yaa 🤭
Erkek bebişi olacak anneler sünnet için ne düşünüyorsunuz? Genelde dr lar ilk 6 ayda olunsun denilmiş sanırım, yaptırıp yaza 6 aylıklen de inşşalah bu virüs belasıda azalırsa köyde bir Mevlüt yapalım diyoruz. 6 aylıkken kıyafet bulabilir miyiz onuda bilmiyorum da . Planlarınız nedir ?
Ben de ilk 6 ay içerisinde daha emeklemeye başlamadan olsun bitsin istiyorum. Her bebek doğar doğmaz yapmaya uygun olmuyor çünkü bazen damarlar minnacık olduğundan, ama doktorlar muayene edip hadi yapalım dediklerinde olacak.
Sünnet önemli sadece idrarla alakalı değil sonra onların cinsel hayatlarını etkiliyor erken boşalma vs gibi
Kızlar burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz?
Ben de yaşıyorum 28. Haftadan beri ve çok fena horluyorum özellikle son günlerde bu yüzden. Hormonlardan burundaki etler şişebiliyormuş. Bizim sorunumuz da bu 😓
Sanırım giderek de şiddeti artıyor. Eşim önceleri dürtüyordu sonra yanımdayken dayanamayınca yastığı alıp gitti hemen yan odaya. Sonra uzak oda. Şimdi odaların kapılarını da kapatıyor 🥴 ben nedense içerliyorum böyle yaptıkça ama ona belli etmiyorum. Zaten yayıp kalkmak zor sancı girince sesimi duyuramıyorum. Umarım doğumdan sonra geçer ama bu sefer de bebek ağlayacak o zaman ne yapacak bilmiyorum 🤷‍♀️ 😈

Ya sana yazıodum beyi dürtsem mi ç o k kasılmam var hadi bi acile gidelim i yazıcaktım. Bi anda işiom mu ben ya dedim. Tutamadığım için suyum geldi herhalde dedim. Hemen cocugun bezini taktım valizi aldım koyuldum yola😂😂ama bez yetmedi. Nst sancı var ve ben hissetmiyorum ya.
Ebe mi ilgileniyor seninle farklı bi doktor mu var

Gün içinde var mıydı bir belirti ay şok normal doğar mı acaba 🤭 Nuran hanıma ulaştın mı? Ne dedi?

Geliyor gelmekte olan galiba 🙈😊

Sancıyı hissetmemen de pek güzel ağrı eşinin yüksek demekki 🤗

Allah herşeyin hayırlısini versin de aramızda kalsın ben de pek istemedim oğlak burcu olmasını😂
Erkek kardeşim burcu ne olacak abla diye sordu geçen 21ine kadar gelirse oğlak olacak dedim. Sık dişini sakın 22den önce doğurma diyor 🤭 Kendisi oğlak ve benim de oğlum olacak 🤣 Oğlaklar bile memnun değil burçlarından 🙈

Bizik.hastahanede ssvd yapılmaz 😅😂 12 bin₺ görünce ben yanlışlıkla da olsa normal.dogurmim.diye cok dua ettim 😅😂😂😂
Geçen eşim instagramda suda doğumu görmüş. Nasıl oluyor diye sordu. Anlattım. Ne kadar ücreti dedi. Dedim 8000 TL. Ağzı açık kaldı neyse sen doğurursun susuz dedi 😀

Geçen eşim instagramda suda doğumu görmüş. Nasıl oluyor diye sordu. Anlattım. Ne kasar ücreti dedi. Dedim 8000 TL. Ağzı açık kaldı neyse sen doğurursun susuz dedi 😀

😂😂😂😂 Bende esime.ssvd 12 bin oldugunu soyledigimde ama uğraşmadan kendi gelirse ne olcak dedi 😅 2 gündür normal dogurma sakin diyo😂 napsinlar para kolay kazanılmıyor psikolojileri bozuluyor ücret arttıkca 😂

Bugun ve dun.benimde cok.agrim kasilmam.var hatta ctesiydi doktor randevum yarina aldim bakalım ne.dicek yarın
Ya aslında son haftalarda oluyor benim çok ağrım olmasına rağmen kızım 41 e kadar bekledi de bakalim hayırlısı yine de hazırlıklı olmak lazim

Back
X