- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
canimmmmm ins.en en en hayirlisi zamanda cok beklemeden surpriz minigin konsun gobusune insalllaahhhhh amin.İyi hafta sonları güzel annelerimhatırlarsınız belki 4 buçuk aylikti melek kızımın suyumun bitmesi sonucu kaybetmiştim Eylül ayinda nasip olmadi şubat annesi olmak.. Sizi hep takip ettim kimi zaman iyi oldum kimi zaman dibe vurdum cok.. Evlat acisi cok zormus.. Rabbim hicbirinize yasatmasin.. Saglikla kavustunuz bi kisminiz ins kalan guzel annelerim de saglikla kavuşur mucizelerine doğumda bana da dualarınızda yer verirseniz cok sevinirim Rabbim bana da nasip etsin ins sağlıklı hayırlı evlatlar.. Henüz hamile kalamadim..
kesi afedersin tüyün tam bittigi yerde asagida yani genital bolgeye daha yakin 10 cm civariKızlar sezaryende kesini göbeğin altından mı atıyorlar? Tahminen kaç cm dir? Çok iz kalıyor mu?
Keşke doğurabilsem ama özelde ssvd olmam gerek o da biraz pahalı geliyor açık ası devlet 5 seneye kadar yapmıyor sezeryanlılara normal doğum@Sosyologg_anneWhiteswan34 @hayek
@allymcbeal Ve beenn.günlerimiz aynı. Normal doğum isteyeneniz var mı?
catlayacaktir buyuk ihtimalKızlar karnımın üst kısımları yanıyor çok fena neden acaba bilen var mı yada benimle aynı durumda olan
banada gorumce yamayacaklardi pandemide almiyolar dedim kaldiKaynanam doğuma gelecem diye tutturdu doğurasım kaçtı resmeno kadar da dediğini yapan biri ki ,eşim yanımda olcak diye seviniyordum benim için hiç bi özel yanı kalmadı Saçımı başımı yolasım var
Valla napıvam bilmiyorm ,bana ne gelicem diyor yasaktan anlamıyor ,eşim de kıyamaz o refakatçılıktan vazgeçer ben biliyorum,istediğim gibi doğuramıyorum bile yabanada gorumce yamayacaklardi pandemide almiyolar dedim kaldi
Bir sürü çatlağım oldu bir de ameliyat izi olsun istemiyorum, normal doğurabilirim inşallahkesi afedersin tüyün tam bittigi yerde asagida yani genital bolgeye daha yakin 10 cm civari
Refakatçi olarak Kv. Mi kalacak? Eşimle kalıcak biz ilk gece deseniz?Valla napıvam bilmiyorm ,bana ne gelicem diyor yasaktan anlamıyor ,eşim de kıyamaz o refakatçılıktan vazgeçer ben biliyorum,istediğim gibi doğuramıyorum bile ya
Belki yanında bir bayanın kalması sana daha çok fayda sağlar canım kötü düşünme hemen üzme kendini.Valla napıvam bilmiyorm ,bana ne gelicem diyor yasaktan anlamıyor ,eşim de kıyamaz o refakatçılıktan vazgeçer ben biliyorum,istediğim gibi doğuramıyorum bile ya
Benimki de tam tersi hastaneye bile en yakınlar (annem hariç kendileri ve benim ailemden bahsediyor)gelmesin gelen kapıdan bakıp çıksın diyor. Hastaneden sonra da eve de kimse gelmesin istiyorlar büyük oğlum için onu bile almaya çekiniyorlar onlardan oğluma bişey geçer sonra da bana geçer diye korkuyorlar. Ama bence bu kadarı da abartı herşeyin ortası olması lazım.Kaynanam doğuma gelecem diye tutturdu doğurasım kaçtı resmeno kadar da dediğini yapan biri ki ,eşim yanımda olcak diye seviniyordum benim için hiç bi özel yanı kalmadı Saçımı başımı yolasım var
Benimde geç döllenme normalde 26 nisandı 3 mayısa cekti doktorum. Hala belirtimiz yokBenimki de geç döllenme benim ki de ilk ve normal doğum inşallah. 2 mayıs sat 13 mayısa çekmişti. 17 şubat tahmini tarih. Ama o zamana kalmaz gibi geliyor. Durumlar ne sende bebeğin pozisyonu falan?
Karnımda hiç çatlak oluşmadı o yüzden mi yanıyor resmen canım acıyorcatlayacaktir buyuk ihtimal
Yarın doğum yapacak olan arkadaşlar evlatlarınızı sağlık ile kucaklayın inşallahİnşallah kazasız belasız geçer. Darısı bizim başımıza
Ben insallah kendme gelir.gelmez.yazcamYarın sezaryene girecek olanlar Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. +1 olmadan önceki son geceniz kızlarBize de bol bol dua edin. Ve bizi habersiz bırakmayın. Bizler de heyecanla bebişlerinizi kucaklamanızı bekliyor olacağız En sağlıklı en kısa zamanda darısı da bizlere olsun inşallah
Ben kendimde sancı yoklayıp duruyorumKızlar nasıl geçiyor son günleriniz?
Neler hissediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?