- 29 Nisan 2020
- 298
- 159
- 53
- 38
Öyle mi diyorsun belki bu konularda haklı olabilirsiniz ,ama sorsan yürücek hali yok ,torun deyince kadın canavar kesiliyor ,anlıyorum onu da tek oğlunun ilk çocuğu oluyor ,kırk yıllık hasretine kavuşuyor hayırlısı artık bakalım o gün geldiğinde napıcam ben deBuna her zerremle katılıyorumeşim kaldı, merhametli olsa da anlamıyor hasta bakımından. Çocuğu küvette alıp vermede koluma girip yürümede başarılıydı ama altını değişmedi üstünü giydiremedi ufacık olduğundan... O halimle ben kalkıp yaptım bunları
Amin ins sağol cnmMerhaba canım Allah istediğin vakitte hayırlısıyla sağlıkla bir bebek nasip etsin sana inş.
Bana 8deki ameliyat için yeme içme gece ikide son demişti. Ama öyle olmadı tabi
Amin ins ne güzel dua etmissinAllah şuan yaşadıklarınızın ecrini bol bol versin, sizi bundan daha hayırlısı ile lütuflandırsın inşallah. Rabbimin hazineleri öyle geniş ki gönlünüze göre olanı bir an evvel karşınıza çıkarsın inşallah, üzülmeyin
Koca bir bardak portakal suyu iç canım sonra sakin bir odaya geçip soluna yat bebişi dinle. Son dönemlerimiz normaldir eminim. Yerleri daraldı bir de iş güç yaptıysan iyice yavaşlıyor hareketleri. Geçen hafta sonu 3 gün hareket yoktu bende de ağla ağla içim çıkmıştı korkudan. Ama iyiymiş çok şükür ben kendimi yormuşum. Doktor portakal suyunu özellikle her gidişimde vurguluyor.Kizlar bebeginin hareketleri azalan var mi?
Geceleri ozellikle uyandirirdi hareketiyle. 2 gecedir hic uyandirmiyor, bi tarafa toplanip duruyor, sabah kalkinca hareket etmeye basliyor ama eskisi gibi cok degil
Amin ins cnm cok sagolcanimmmmm ins.en en en hayirlisi zamanda cok beklemeden surpriz minigin konsun gobusune insalllaahhhhh amin.
O yanma bende de ara ara oluyor.Ama catlayan bolgemle yanan bolgenin alakasi yok.Bende kasinan kisimlar catladi.Tabi kisiden kisiye degisiyodur belki.Karnımda hiç çatlak oluşmadı o yüzden mi yanıyor resmen canım acıyor
DOKtoruna sorup adaçayı ahududu yaprağı çayı içebilirsin, çömelip yürüyebilirsin yerleri elinle silebilirsin,Ben kendimde sancı yoklayıp duruyorumYalancı sancı bile olsa razıyım yoksa 40lı haftaları görecek gibiyim Uykusuz geceler devam bende. Hepimizde son dönemlerde farklı belirtiler başladı sanırım. Sırayla doğumları takip ediyoruz
Sen neler yapıyorsun, nasılsın? Var mı sancı vs?
Canim hareket ediyor aslinda ama oncekiler gibi hizli yada cok cok degil, kendini hissettiriyor bi sekilde ama daha cok kasiliyor sertlesiyor, onuda deneyeyim bakalim sagol cnmKoca bir bardak portakal suyu iç canım sonra sakin bir odaya geçip soluna yat bebişi dinle. Son dönemlerimiz normaldir eminim. Yerleri daraldı bir de iş güç yaptıysan iyice yavaşlıyor hareketleri. Geçen hafta sonu 3 gün hareket yoktu bende de ağla ağla içim çıkmıştı korkudan. Ama iyiymiş çok şükür ben kendimi yormuşum. Doktor portakal suyunu özellikle her gidişimde vurguluyor.
Bunlar doğumu başlatıyor mu? İyi fikir hepsi, doktora sorarım Cuma’ya kadar bir hareket olmazsa. Şimdi de yürüyüş, pilates, squat ve hurma dörtlüsünü yapıyorum. İnşallah normal doğum olurDOKtoruna sorup adaçayı ahududu yaprağı çayı içebilirsin, çömelip yürüyebilirsin yerleri elinle silebilirsin,
Hareketsizdi dedim ama bende de çok hafif hareketler vardı çok çok yavaşlamıştı. İnşallah birşey yoktur içini ferah tut. Portakal suyunu dene. 1-2 saate birşey değişmezse yine de yaz doktoruna ihmal etme canım.Canim hareket ediyor aslinda ama oncekiler gibi hizli yada cok cok degil, kendini hissettiriyor bi sekilde ama daha cok kasiliyor sertlesiyor, onuda deneyeyim bakalim sagol cnm
Bugün ayaklarım şişti ödem oluştu uyuşuyor canım. İlkinde de olduydu yarın kontrolde bakalım ne dicek Dr durumumuza.
Her bebek farklıymış, kız hiç kusmadı bu kusunca yeniden acemilik yaşıyorum. Kızın gözü açıktı bu paso uyuyor acaba ii mi diye endişeleniyorumhiç öyle tecrübeliyim diyemicem bildiğin acemiyim, giydirirken bile ürküyorum. Kilo olarak evet iyi ama hafta olarak ufak küçücük geliyor gözüme
Tamam kuzum sagolasinHareketsizdi dedim ama bende de çok hafif hareketler vardı çok çok yavaşlamıştı. İnşallah birşey yoktur içini ferah tut. Portakal suyunu dene. 1-2 saate birşey değişmezse yine de yaz doktoruna ihmal etme canım.
Ben normal düşünüyorum canım doktorum da destekliyor zaten umarım sıkıntı çıkmaz ve miadlarını aşmadan usul usul kendileri gelirler :)@Sosyologg_anne @Whiteswan34hayek
@allymcbeal Ve beenn.günlerimiz aynı. Normal doğum isteyeneniz var mı?
allah yardimcin olsun ne diyim。9 ay arayip sormazlar dusuk tehlikesi yatarsin acmisin susuzmusun demezler dogum zamani birden bebek sevecek damarlari tutar isin zorValla napıvam bilmiyorm ,bana ne gelicem diyor yasaktan anlamıyor ,eşim de kıyamaz o refakatçılıktan vazgeçer ben biliyorum,istediğim gibi doğuramıyorum bile ya
Canım sezeryan olmayacaksan günün belli olmaz demezsin sende aniden hastaneye gitmiş olursunuz olur biterValla napıvam bilmiyorm ,bana ne gelicem diyor yasaktan anlamıyor ,eşim de kıyamaz o refakatçılıktan vazgeçer ben biliyorum,istediğim gibi doğuramıyorum bile ya
Doğuma yakın kimisinde uyku durumu oluşur
Ne alaka yaa doğumda yanında? Mahremiyet diye birşey var canım ben hiç hoşlaşmam böyle şeylerden.Kaynanam doğuma gelecem diye tutturdu doğurasım kaçtı resmeno kadar da dediğini yapan biri ki ,eşim yanımda olcak diye seviniyordum benim için hiç bi özel yanı kalmadı Saçımı başımı yolasım var
Hersey yolunda cok şükür, tabi minnak bebek umarim emer emer büyürGünleriniz neredeyse aynıMuhtemelen bu saate çıkmışsındır. Umarım herşey hem bebeğin hem de senin için yolundadır
Halin olduğunda bizi bilgilendirmeyi unutma merak ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?