2021 Şubat Anneleri

Kızlar maalesef günün ikinci kötü haberi, bebeğimin kalbi durmuş. Her işte bir hayır vardır. İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Canım çok üzüldüm rabbimin vardır Bi bildiği İnş buraya tekrardan hayırlı haberlerle geliriz

Hiç birşeyim yoktu Bi anda oldu herşey önce kahverengi lekelenme sonra det sancısı gibi Bi ağrı sonrada kırmızılar geldi hepsi 1 günde oldu
Benim bir önceki hamileliğim gibi olmuş ben de kahverengi lekeyi gördüm kalbi duyuldu sonra durmuştu Allahım sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallahhh

Selam kızlar hafta sonu girememiştim şimdi tek tek okudum rabbim hayırlısıyla tez vakitte tekrar nasip etsin inşallah lütfen kendinizi yıpratmayın vardır bunda da bi hayır

Benim bir önceki hamileliğim gibi olmuş ben de kahverengi lekeyi gördüm kalbi duyuldu sonra durmuştu Allahım sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallahhh
Amin canım inş. Lütfen bizden etkilenmeyen her gebelik farklıdır benim kızımda 1.5 ay kanamam oldu sağ salim kucağıma aldım rabbim ona uzun ömürler versin

Amin canım inş. Lütfen bizden etkilenmeyen her gebelik farklıdır benim kızımda 1.5 ay kanamam oldu sağ salim kucağıma aldım rabbim ona uzun ömürler versin
Çok üzülüyorum böyle hevesler umutlar yarıda kalınca. Çok şüküt evlat tadını almışsın sen rabbim ona hayırlı sağlıklı uzun ömür versinn

Bugun sızlerden gelen kotu habeerlerle cok uzuldumm kızlar, ıkı gundr bnmde lekelnme vardı bugun sımdılık bısı yok bakalm paranoyak oldum resmn, kaöp atıslarını bızde duyduk ama ya durduysa dıye stres ıcındeyım, rabbm saglık versın

Bende gittiğimde 5+6olacağım en erken randevu o gün vardı özele gittim kanda öğrendim kese için zaten küçüktü kalp atışında duyarım inşallah birde bende hipertroid var dahiliye doktoruna da gideceğim aynı gün 2 doktor bakalım hayırlısı

Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah tez zamanda

Merhaba kızlar bir süredir sessiz takipteyim 2 gebelik kısmet olursa geçen hafta keseyi gördük bu hafta tekrar gidicem inşallah kalp atışı duyarım sat 25 Nisa’n aynı olan varmı aranızda

Merhaba kızlar çok fazla bilgim yok dün test yaptım pozitif çıktı 1 haftadan fazla gecikmişti adetim. Yarın doktora gidicez İnş Bi sıkıntı olmaz

Çok geçmiş olsun canım

M Mdmd H hhhelennn çok üzüldüm yaa çok geçmiş olsun. İnşallah tekrar sağlıkla gebe kalır kucağınıza alırsınız ve etkilenmedim desem yalan olur her an ne olacağı belli olmuyor kız erkek hiç farketmez sağlıklı şekilde zamanında kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…