İnş canımRabbım hayrlı zamanda tekrr nasıp etsın ıns cnm
Hiç birşeyim yoktu Bi anda oldu herşey önce kahverengi lekelenme sonra det sancısı gibi Bi ağrı sonrada kırmızılar geldi hepsi 1 günde olduEee yolk sacı bile görmüşsün sorun neydi acaba kanaman var mıydı ?
Ayy hadi yaKızlar maalesef günün ikinci kötü haberi, bebeğimin kalbi durmuş. Her işte bir hayır vardır. İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Canım çok üzüldüm rabbimin vardır Bi bildiği İnş buraya tekrardan hayırlı haberlerle gelirizKızlar maalesef günün ikinci kötü haberi, bebeğimin kalbi durmuş. Her işte bir hayır vardır. İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Benim bir önceki hamileliğim gibi olmuş ben de kahverengi lekeyi gördüm kalbi duyuldu sonra durmuştuHiç birşeyim yoktu Bi anda oldu herşey önce kahverengi lekelenme sonra det sancısı gibi Bi ağrı sonrada kırmızılar geldi hepsi 1 günde oldu
Amin canım inş. Lütfen bizden etkilenmeyen her gebelik farklıdır benim kızımda 1.5 ay kanamam oldu sağ salim kucağıma aldım rabbim ona uzun ömürler versinBenim bir önceki hamileliğim gibi olmuş ben de kahverengi lekeyi gördüm kalbi duyuldu sonra durmuştuAllahım sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallahhh
Çok üzülüyorum böyle hevesler umutlar yarıda kalınca. Çok şüküt evlat tadını almışsın sen rabbim ona hayırlı sağlıklı uzun ömür versinnAmin canım inş. Lütfen bizden etkilenmeyen her gebelik farklıdır benim kızımda 1.5 ay kanamam oldu sağ salim kucağıma aldım rabbim ona uzun ömürler versin
Kızlar maalesef günün ikinci kötü haberi, bebeğimin kalbi durmuş. Her işte bir hayır vardır. İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah tez zamandaKızlar malesef düşük yaptım. Çok üzülmedim çünkü hazırlıklı gittim hissetmiştim düşük yapıcağımı rabbimin bir bildiği vardır demekki sağlıksız gebelikti doktorumda aynısını söyledi. Umarım bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız
çok geçmiş olsun Allahım sağlıklı gebelik nasip eder inşallah çok üzüldüm ikinizedeKızlar maalesef günün ikinci kötü haberi, bebeğimin kalbi durmuş. Her işte bir hayır vardır. İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
çok geçmiş olsun.Allah ım sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah.Kızlar maalesef günün ikinci kötü haberi, bebeğimin kalbi durmuş. Her işte bir hayır vardır. İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Çok geçmiş olsun canımKızlar malesef düşük yaptım. Çok üzülmedim çünkü hazırlıklı gittim hissetmiştim düşük yapıcağımı rabbimin bir bildiği vardır demekki sağlıksız gebelikti doktorumda aynısını söyledi. Umarım bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız
Geçmiş olsun canım ya çok üzüldümKızlar maalesef günün ikinci kötü haberi, bebeğimin kalbi durmuş. Her işte bir hayır vardır. İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?