2021 Şubat Anneleri

Kızlar 4 buçukta randevum. En son kan testini cuma günü vermiştim. Arkadaşım doktor yeni kan testi ister dedi. Hemen özelde kan verdim. 15.10 da verdim inşallah sonuç 4 buçuğa yetişir.
Canım kaçtı bi önceki inşallah güzel bi değer cıkar. En gec bi bucuk saate cıkar

Ben de ilk randevuma yarın gidiyorum inşallah. Kalp atışı duyar mıyım bilmem. Aslında ben daha bekleyecektim ama eşim bi sabırsız kendi kendine ayarlamış her şeyi. Bi kaç gündür mide bulantısı fena. Hiç bir şey yiyemiyorum ağır geliyor tüm yiyecekler

Kızlar ben 2 gündür ishalim neden oldu bilmiyorum kasıklarımda gaz sancısı tarzında hafif bi ağrı var doktoruma yazdım henüz yazmadı sizde de ishal durumu oldu mu hiç

Kızlar ben 2 gündür ishalim neden oldu bilmiyorum kasıklarımda gaz sancısı tarzında hafif bi ağrı var doktoruma yazdım henüz yazmadı sizde de ishal durumu oldu mu hiç
Bi ara olur gibi oldu ama sonradan düzeldim doktorun dönünce haber edersen sevinirim kasık ağrısı ara ara bendede oluyo normaldir heralde

İnşallah güzel haberlerle gelirsin

Eneem bende Şubat annesimi olcam şimdi Katılıyım aranıza kızlar, tüp transferimin 10. Günü bugün, sonucum 333,7 çıktı inşallah sağlıkla artar Allaha emanet olsun bebeklerimiz♥
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini

Merhaba kızlar, hamilelik öncesi sigara içen var mı? Beklenmedik gebelik oldu benimkisi daha doktora gitmedim evde gördüm testi ama sigarayı bırakmak çok zorladı beni. Başka yaşayan var mı bu durumu

Bende oldu canım yediklerine dikkat et, yağlı kızartma tarzı yeme bir de meyve kiraz karpuz dut bunlarda yapıyor ishal

Doktorum cevap yazdı az önce ufak bir besin zehirlemesi olabilir dedi bebeğe zararı olmazmış ama bana ilaç yazdı kullanıcam hemen sizin de aklınızda bulunsun hanımlar ihmale gelmez

Doktorum cevap yazdı az önce ufak bir besin zehirlemesi olabilir dedi bebeğe zararı olmazmış ama bana ilaç yazdı kullanıcam hemen sizin de aklınızda bulunsun hanımlar ihmale gelmez
Beni o kadar zorlamadı ama aklımızda olsun dikkat et sende canım yediğine içtiğine

Canım inşallah dua et. Ben progestanı sordum kanama olmadan başlamıyoruz dedi şükür kanamamda yok iğneye güveniyorum inşallah kalp atısınıda duyarız güzelce bendede pıhtılaşma var
anladım cnm darısı sana ins bndede kanama yok ama leke vardı tedbirn destekledi Dr

Beni o kadar zorlamadı ama aklımızda olsun dikkat et sende canım yediğine içtiğine
Haklısın canım Cumartesi akşamı biraz geç saatte yemek yedim( 9da) normal de erken yerim( 6-7 gibi ) Bir de soğan yedim ondan sonra başladı midem asit üretmeye zaten bundan sonra daha temkinli olucam tücrübe oldu

Haklısın canım Cumartesi akşamı biraz geç saatte yemek yedim( 9da) normal de erken yerim( 6-7 gibi ) Bir de soğan yedim ondan sonra başladı midem asit üretmeye zaten bundan sonra daha temkinli olucam tücrübe oldu
Aynen canım soğan yapmıs olabilir bide yemekte olan bi malzeme olmuş olabilir benim bulantım kusmam yok ama mesela kahvaltı yaptıgım zaman midemde değişik şeyler oluyo sanki bulantım olacakmış gibi

3 gün önce 237 idi. Bugün 864 çıktı. Keseyi göremedik. Çarşamba sabah kan ver öğleden sonra gel görürüz inşallah dedi. 1500lerde olması gerekir dedi. Büyük ihtimalle alttan muayene için dedi onu. Çarşamba göremezsek dış gebelikten şüphe duyabiliriz dedi. Ama bu dediğini önemsemedim. Değerler güzel artıyor zannetmiyorum içimde öyle kötü bi his de yok korkutmuyorum kendimi. Sigara kesinlikle 1 tane bile içmiyosun kese oluşumunu engellersin dedi.

Kimyasal gebelik aşamasındasın falan da dedi de her doktor diyo onu başlarda daha küçük olduğu için. Bide geç döllenme büyük ihtimalle dedi. rskks

Aynen canım soğan yapmıs olabilir bide yemekte olan bi malzeme olmuş olabilir benim bulantım kusmam yok ama mesela kahvaltı yaptıgım zaman midemde değişik şeyler oluyo sanki bulantım olacakmış gibi
Sabah kahvaltıdan sonra o bende de oluyor Canım ardından halsizlik uyku hali normal ama o kadarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…