2021 Şubat Anneleri

Canim sende kızılayda mi yapacaksın doğum :) ben orada spinal sezeryan oldum okay bey de
Bende baştan beri Okay beye gidiyordum ama geçen hafta suyun azalmış diye doğuma almak istedi 36-3 de bende şehir hastanesine gittim orda devam ediyorum doğumu orda yapacağım kismetse. Aslında çok ilgili ve bilgilendirici bir doktor ama hemen almak istemesi içime sinmedi. Şimdilik bir sorun yok mesela 10 gün oldu bekliyorum daha dün kontrol vardı şehir hastanesinde daha 39 a kadar beklersin bir sorun yok dedi . Senin doğumun nasıl geçti herşey yolunda mi. Kaçıncı haftada yaptım doğumu anlatsana biraz.

Doktorum tedbir amaçlı adıma birilerinin kan vermesini istedi tedirgin oldum ya
Benden de 2 yıl önce talep edildi kansızlığım ile alakalı değildi hastanede kan stoğunun tükenmemesi, sirkülasyonun devam edebilmesi nedeniyleydi. 0 rh+im yani. Bulamadık kimseyi, problem de yapmamıştılar, bulamadık dediğimizde. herkes de kan veremiyor, tansiyonun 10a 7den düşüşke veremiyorsun. Vaktiyle 9 a 5in normal tansiyonum olduğunu söyledim ama almadı kan bankası Senin durumun da stoklarla alakalıdır. Çoğu hastane talep ediyor bunu. Ben acil gittiğimden talep edilmedi diye düşünüyorum, hgb 10nun altına inmişti son kan testinde

Kızlar ya kabızlıktan hemoroidim aşırı büyüdü. Beslenmeyle toplayamıyorum artık. Laktoz intoleransımdan süt ürünü zaten tüketemiyorum yoğurt filan yiyemem. Turşu desen tansiyon ödem yapıyor aşırı şiştim. Probiyotik kapsül gibi bişi kullansam mı diyorum. Aranızda probiyotik takviyeleri alanlar vardı diye hatırlıyorum. Ne kullanıyorsunuz?

Esrasvn umarım her şey çok çok güzel geçer Allah yardımcınız olsun. Sağlıcakla gelsin minik güzel kızın

Takipte zorlanıyorum Cesu38 ve diğer arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum sağlıcakla kavuşun bebişlerinize M manifestoo umarım doğumun güzel geçmiştir, haberlerini bekliyorum F fatosayk gözün aydın canım, taburcu oldunuz mu?

Bebekler bir bir geliyor maşallah sağlıkla doğsunlar ve büyüsünler inşallah

Kızlar nst de 1 kere sancı çıktı yada 2 kere sancı çıktı gibi şwyler okuyırum sancı çıkmasını nasıl anlıyosunuz

Bende dün nst ye girdim doktor herşey normal dedi
Haftaya nst usg alt muayene yaparım dedi

Dün taburcu olduk. Evdeyiz şükür. Biberona alıştı beni emmek istemiyor. Sütümde daha gelmedi. Duş falan da aldım ama nafile. İnşallah yarına falan gelir. Elimden geldiğince meme vermeye çalışıyorum inşallah olur

kabızlık için aç karnına zeytin yağı içiyorum iki yemek kaşığı, bir de yulaf çok işe yarıyor. şişen bölgeye de sarı kantaron yağı sürünn

Canım e bebekte flow cup tu sanırım öyle binkaşık var bak istersen,

Beslenmene tahin helva dereotu ekle canım. Şifa olsun yediğin içtiğin, alışmaz biberona korkma... Evrene olumlu mesaj yollamaya devam edelim. Ben de ara ara kaşıkla besliyorum, uyanmadığı için

Beslenmene tahin helva dereotu ekle canım. Şifa olsun yediğin içtiğin, alışmaz biberona korkma... Evrene olumlu mesaj yollamaya devam edelim. Ben de ara ara kaşıkla besliyorum, uyanmadığı için
Niye uyanmiyormus ki masallah seni üzmüyor

Benim 28. Haftadan beri erken doğum riskim vardı sürekli sancı yasiyordum ilaçlar serumlar 33 +4 e kadar dayandı
33+3 de düzenli keskin sancılar yaşamaya başladım 33+4 de artık hastaneye gittim
3cm açıklık vardı yarım saate 6 cm oldu
Hem panigimden dolayi hemde daha önce 2 düşük yaptığım için riske atmayip Sezeryan istedim.
Acil bir şekilde sezeryana aldılar iyi ki öyle olmuş bebek anlı ile kafası geride bir şekilde geliyormuş zaten son anda sezeryana dönme olacakmış
Ameliyatim güzel ve başarılı geçti bebeğim 8 gün küvözde kaldı sonra Kavuştuk

Kuvoz için hangi hastaneye sevk edildi bebeğin canım. Maşallah ömrü uzun olsun miniğinin hayırlı evlat hayırlı insan olsun canım

Benim ilk hamilelikte olmamıştı bunda olunca şaşırdım direk nuran hanım yazdı bide. Kan vermenin böyle zorlukları var benimde abim şimdi vericekti diş dolgusu yaptırdı diye almamışlar babam ilaç kullanıyor ondan alıyorlarmış. İyi bari ihtiyacın olmamış inşallah bizim de ihtiyacımız olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…