- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
Çok geçmiş olsun ağrılarınız diner umarım. Gözünüz Aydın sağlıkla büyütünArkadaşlar benim kız sabahı bekleyemedi. Akşam suyum geldi sezaryene aldılar. Çok ağrım var dualarınızı bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun ağrılarınız diner umarım. Gözünüz Aydın sağlıkla büyütünArkadaşlar benim kız sabahı bekleyemedi. Akşam suyum geldi sezaryene aldılar. Çok ağrım var dualarınızı bekliyorum
Bebeğin hediye getirmesi akışs uygun değilmişmişikinci oğlum doğduğunda 2 yaşındaki abisine hediye götürmüştük kardeşin getirmiş diye. Şimdi iki abisine yine aldık hediyelerini. Niye önermiyorlarmış pedagoglar acaba. Doğum tebriğine gelenler bile bebek hediyesi dışında evdeki büyük kardeşleri düşünüp hediye almalı bence. Çocuklar bütün ilgiyi bebekte görüyor içerliyor haklı olarak. En azından ilgileri hediyeye kayıyor bir süre
Doğumun ertesi günü benim oğlumda 200 gr vermiş. İlk gün hemşire sütümü kontrol etti gelmişti yine de vermiş kilo. Hastane çıkışı muayenede sorun yoktu ama bana iki gündür teni sarı geliyor. Çarşamba kontrole götüreceğiz bakalım. Bir de sarı sarı kusuyor. Acemi gibi oldum bir telaş bi endişe içindeyim hep225 grm vermiş canım hemşire hemen mama verin dedi hiç tavırları hoşuma gitmedi benim çocuğum olsa hemen veririm 3 gün sonra gelip kuvozde kalmasın diye konuştu çok üzüldüm. Oğlumda da sarılık 2.5 ay sürmüştü kilo alımı da cok itiydi bazen anne sütüde yapıyor
Aynı durum bende de var canım teni sarardı oglumdan temkinliyim 3 ay sürmüştü. Bizde çarşamba kontrole gidicez sarılığa gerek görürse kan alıcam falan dedi ister istemez insan kaygılanıyor. Olur canım bizim doktor normal dedi bizimki de dün balgam gibi çıkardı günde 5 kere normal olur dedi.Doğumun ertesi günü benim oğlumda 200 gr vermiş. İlk gün hemşire sütümü kontrol etti gelmişti yine de vermiş kilo. Hastane çıkışı muayenede sorun yoktu ama bana iki gündür teni sarı geliyor. Çarşamba kontrole götüreceğiz bakalım. Bir de sarı sarı kusuyor. Acemi gibi oldum bir telaş bi endişe içindeyim hep
Bizde gidip geldik canım sararmaya başlamış ama anne bebek arasında kan uyuşmazlığı var ondan olabilir dedi ilk oğlum da da öyleydi 3 aya yakın sürdü. Sarılığın ilacı emzirmek dedi bol bol emzir yetmediğini düşünürsen mama dedi.sen renginden de anlarsın sarılık mı değil mi diye
Keşke ben de bırakabilsem uyuduğundan çok emmiyor pamela andersona döndümBen kullanmıyorum canım. Nem yapıyor yarayı tetikliyor diye. İki gün çok emdi hemen acımaya başladı göğüslerim o yüzden onları serbest bıraktım biraz![]()
Yani dışardan öyle anlaşılır canım kan grubunuz bebeğinizle aynı mı ? Inşallah yoktur endişe etme olsa sen anlardınSadece renkten mi anlasiliyo bu
Rengi sari degil.gibi
Ben de sira bekliyorum insallah bizim.de bisey yoktur
Allaha dua ediyorum
Ben alt acma bezi deterjan 2 ser almayi dusunuyorum duruma gore bakicam stok yapmak suanlik mantikli gelmiyo belki duruma gore 3 paket alirim alt acma bakalim bi gidiyimde. Bugun bebek telsizi icin gidicezKızlar ebebek şubat indirimleri başlamış, hangi gün neler indirme girecek belli olmuş. Tecrübeli annelere bikaç sorum var göğüs pedi, alt açma, göğüs kremi bunları almıştım geçen hafta ama %28 indirime girecek bunlardan stok yapmak gerekir mi, ikinci olarak aşağıdaki ürünler gerekli mi kullanan memnun olan veya almayı düşünen var mı? Bunlar da indirime girecek kaçırmak istemedim
Bezlerde indirim vardı onu almadım mesela bazı bebeklere alerji yapıyomuş ama süt yapıcı malt içecek falan stokla alsam mı diyorum. Alışverişinizi atabilir misiniz buraya lazım olanlar varsa bende alırım :)Ben alt acma bezi deterjan 2 ser almayi dusunuyorum duruma gore bakicam stok yapmak suanlik mantikli gelmiyo belki duruma gore 3 paket alirim alt acma bakalim bi gidiyimde. Bugun bebek telsizi icin gidicez
Bu konuda bir bilginiz var mı?Kızlar doğum olmadan önce hastaneye yattığınız diyelim 1 gece kaldınız ertesi gün çıkardı doktor daha doğum yok diye. O gece ücreti ödeniyor değil mi yoksa doğum ücreti içinde mi oluyor?
Hadi gözün aydın canım başlıyordur doğumun inşallah.. Sağlıkla kolaylıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah.. bizleri de haberdar et.. Bende beklemedeyim her gece kasılmalar sürüyorMerhaba anneler. Perşembe günü doktor açıklık var mı diye muayene etmişti. Tabi ki yok sancı da çıkmadı. Cuma günü hafif kanamam oldu ya nişan ya muayeneden dedim. Cumartesi pıt diye bir akıntı düştü peçeteyle baktım çok aşırı sarı hatta turuncuya çalıyordu. Sancı falan gelmedi zaten. Bugün akşam hafif kanamam başladı adetin ilk günü gibi ve adet sancılarım var. İlk çocuğumda da aynısı olmuştu ve totelde 30 saat sonunda oğlum doğmuştu. Sanırım benim de yarına doğumum olurdualarınızda bana da yer verin. Hepimiz kolayca doğurup sağlıkla kucaklayalım inş yavrularımızı
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah hiç üzülme evde bol bol sarılırsın evlatlarına dualarımız seninle ❤Sancıları sıklaştı saat 5 gibi doğuma alıcaklar, oğlumla sarılamadım ağlamaklıyım çok dualarınızda banada yer verin,