2 haftalık olunca geçiyor sanırım cnm.Benm 7 gunlukken 6.8 ckti bi daha olcmedk
Sarilik rski ne zmn gciyo acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 haftalık olunca geçiyor sanırım cnm.Benm 7 gunlukken 6.8 ckti bi daha olcmedk
Sarilik rski ne zmn gciyo acaba
Canım çok geçmiş olsun, bizim de 4. Gün ve 6. Gün bakilmisti sarılık değerine. Insallah en kısa sürede kavuşursun bebeğine.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Maalesef bu sabah bebeğimi sarılık dolayısıyla zeynep kamile yatırdık. Foto terapi mavi ışık alıyor şuan. Derecesi yüksek. Ne zaman çıkacak belli değil ve çıkana kadar göremeyeceğim yavrumu.
Artı not normalde doğduktan 2 gün sonra sarılık değerine hastanede bakılması gerekirmiş. Benim bebeğime bu test yapılmadı.
Benimki 300 gram verdi doğumdan sonra. Benim de sütüm 4. Gün geldi cnm. Biz ilk baştan mama verdik ama mama hep gaz yaptı. Bol sütlerimiz olur insallahTeşekkürler canım denndr bebişin hayırlı olsun bnde sütle ve bebekle uğraşmaktsn yazamadım mama destekli devam ediyoruz ,200 Gr verince bı de sütüm hemen gelmeyince Dr mamaya başlattı şimdi iyi arttı şükür bn de humana su incir devam bakalım hakkımızda hayırlısı
Neden başka bir doktora gitme gereği duydun canım?Kızlar 38+3 görünüyor benim.bugün kendi doktorumdan başka bir doktora daha gittim. O kadar Farklı konuştular ki. Bizim dr 3100 ve dedi suyu 3,5 cm dedi. Diğer doktor 2700 gr 7,5 cm su dedi. Ben şimdi kime inanayım. Bizim ki hemen sezeryane alacaktı bugün girmedim. Şimdi ulaşamıyorum da aradım dr meşgul sanırım msj gönderdi. Napcağımı şaşırdım.![]()
Çünkü suyu geçen hafta iyiydi bu hafta birden çok azalmış ve bugün yatış yapın akşam üstü sezeryan yaparız dedi. Birincisi ben normal istiyordum, ikincisi çok ilgisizdi çabucak başından savmak ister gibiydi yarın gelelim dedik sabahtan ben bilemem dedi, sen bilemicen kim bilcek?! Çünkü bebek hareketli gayet iyiyim. Nst bile çekmedi. Başka doktora gitmek istedik o ne dicek diye. Acil sezeryanlık bir durum yok dedi suyu da yeterli dedi.Neden başka bir doktora gitme gereği duydun canım?
Benim göbeğimde sıfır çatlak canım doğal vazelin kullanıyorum haricinde zeytinyağlı krem oluyo onu kullanıyorum iyi geliyor :)Kızlar merhaba ben ağustos ayı annelerinden geliyorum :)) öncelikle doğum yapanlara nice sağlıklı uzun yaşlar diliyorum :) doğumu bekleyenlere de bi nefeste sağsalimmm kucaklarınıza almak nasip olur inşallah bebişlerinizi diyorum :) sizlere bisey sormak istiyorumm :) çatlak olusumunu nasıl minimuma indirdiniz neler kullandınız olumlu sonuclar aldınız neler kullandınız hicbir fayda etmedi :) ve ek bilgi vermek isterseniz minimum kiloda nasıl kalabildiniz :)![]()
Kuzenimin 19 du 17-18 saat ışınla düzeldi, sizinde hemen atlatır inşallahİnşallah. Yeni kendime geliyorum. Bugün bıraktım kendimi maalesef. Değer 19.1.zeynep kamildeki doktor nasıl yapılmaz 2 gün sonra bu değere bakılması gerekir dedi. Kaç gün sonra görebileceğimi bilmiyorum
Çok iyi yapmışsın o zaman canım. Son zamanlarda bizi böyle strese niye sokuyorlar ya. Devamlı orda takip edildin diye orda doğum yapmak zorunda değilsin. Kesinlikle güvendiğin bir yerde doğum yapmalısın. Daha doğumuna da var yani. Bir sıkıntın yoksa 38+3 hafta erken.Çünkü suyu geçen hafta iyiydi bu hafta birden çok azalmış ve bugün yatış yapın akşam üstü sezeryan yaparız dedi. Birincisi ben normal istiyordum, ikincisi çok ilgisizdi çabucak başından savmak ister gibiydi yarın gelelim dedik sabahtan ben bilemem dedi, sen bilemicen kim bilcek?! Çünkü bebek hareketli gayet iyiyim. Nst bile çekmedi. Başka doktora gitmek istedik o ne dicek diye. Acil sezeryanlık bir durum yok dedi suyu da yeterli dedi.
En son ne zaman baktılar sarılık değerine canım? Eğer cumartesi bakılmışsa yarın gidebilirsin ama bugün bakıldıysa çarşamba gitsen de olur. Bizim de cuma günü 13 dü degerimiz cumartesi çağırdı gitmedik bu aksam belki gideriz rengi düzeldi gibi ama kafamı kurcalıyor ya yükselirse diye :/CUmartesi sarılık değeri 13 tü, yoğun bakımda 3 saatte 1 30 ml ile besliyorlardı, biz Cumartesiden beri 2 saatte bir besleme yaptık 30 ml 40 ml içtiği gibi kaka yapıyor, fazla gelirse kusuyor, doktor yorumu ise kusuyotsa fazla geliyordur daha az verin 20 ml dedi, 3220 doğmuştu Cumartesi 3040 kiloydu bugün 3100 olmuş kilo alımı az dedi ama esasa bakınca daha 1 haftalık totale bakınca 120 gram vermiş gözüküyor oda normal, yarın tekrar bakalım değere dedi yarın değilde Çarşamba mı götürsem yanlış mı yaparım karman çorman oldum
Bugün bakıldı 15 çıktı 17 olursa yatış dedi, inşallah yükselmemiştir, bende mama aldım önce emzirip arkadından mama vericem, abiden kaynaklı süt slerjisi olabilir dedi eğer ki mamaya rağmen artış olmaz isr bana diyet yolları görünüyorEn son ne zaman baktılar sarılık değerine canım? Eğer cumartesi bakılmışsa yarın gidebilirsin ama bugün bakıldıysa çarşamba gitsen de olur. Bizim de cuma günü 13 dü degerimiz cumartesi çağırdı gitmedik bu aksam belki gideriz rengi düzeldi gibi ama kafamı kurcalıyor ya yükselirse diye :/
Allah sana baglsasn canm benm ben de idare eder oldumBen çok şükür daha iyiyim bebise gidiyoruz gün aşırı inşallah bugunde gorucem yolunu gözlüyoruz ciksin yoğun bakımdan diye. Sen nasılsın?
Hastane gercekten bazi konularda snfta kaldiAmin canım inşallah. Evet yapmadı ve bu ihmal yüzünden ben şuan bebeğimden ayrıyım. Beşiği boş kaldı daha 4 günlükken
Alerji sarılığı etkiliyo muymuş ki canım ilk defa duydum. Benim oğlumda da süt alerjisi vardı ama değeri önce yükselip sonra düşmüştü rengi 2.5 ay sarıydı ama değerleri düşüktü.Bugün bakıldı 15 çıktı 17 olursa yatış dedi, inşallah yükselmemiştir, bende mama aldım önce emzirip arkadından mama vericem, abiden kaynaklı süt slerjisi olabilir dedi eğer ki mamaya rağmen artış olmaz isr bana diyet yolları görünüyor
Canım yarın bir doktor fikri daha mı alsan acaba havuç suyu ve armutun suyu çok artırdığını duymuştum bugün onlardan tüketsenKızlar 38+3 görünüyor benim.bugün kendi doktorumdan başka bir doktora daha gittim. O kadar Farklı konuştular ki. Bizim dr 3100 ve dedi suyu 3,5 cm dedi. Diğer doktor 2700 gr 7,5 cm su dedi. Ben şimdi kime inanayım. Bizim ki hemen sezeryane alacaktı bugün girmedim. Şimdi ulaşamıyorum da aradım dr meşgul sanırım msj gönderdi. Napcağımı şaşırdım.![]()
Kızımda baby goat kullanmıştım ebebekte var içeriği güzeldi çoook araştırma yapıp onda karar vermiştimMama takviyesi yapan anneler hangi markayı kullanıyorsunuz? Önden mama almayacaktım, lazım olursa alırım diye düşünüyordum ama yine kar yağacakmış. Sıkıntıya düşmek istemiyorum. Atıyım çantada dursun diyorum artık.
Aynen öyle stres oldum ki doktoru aradım açmayınca uzun bir msj yazdım sesli msj attı yarın gel bakalım suyuna göre ne zaman ne yapacağımıza bakalım demiş. Bugün aşırı yoğundu o yüzden mi öyle ilgisizdi illaki sesimizi çıkarınca mı ilgilenecekler yazık!!!Çok iyi yapmışsın o zaman canım. Son zamanlarda bizi böyle strese niye sokuyorlar ya. Devamlı orda takip edildin diye orda doğum yapmak zorunda değilsin. Kesinlikle güvendiğin bir yerde doğum yapmalısın. Daha doğumuna da var yani. Bir sıkıntın yoksa 38+3 hafta erken.
Benim suyum zaten hep sınırda yada bir artıp bir azalıyordu. İçim dışım havuç suyu ve armut oldu canım. Nerdeyse 3 aydır falan içiyorum. Yarın tekrar gidicez bizimkine bu defa biraz sert olucam. Yumuşak oluyoruz tepemize çıkıyorlar.Canım yarın bir doktor fikri daha mı alsan acaba havuç suyu ve armutun suyu çok artırdığını duymuştum bugün onlardan tüketsen
Allah yardımcın olsun boşver terslenmede çok inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına aldaBenim suyum zaten hep sınırda yada bir artıp bir azalıyordu. İçim dışım havuç suyu ve armut oldu canım. Nerdeyse 3 aydır falan içiyorum. Yarın tekrar gidicez bizimkine bu defa biraz sert olucam. Yumuşak oluyoruz tepemize çıkıyorlar.![]()