2021 Şubat Anneleri

Kızlar, bugün kahverengi bir akıntı oldu. Bu nişan olabilir mi? Çok fazla değil ama. Bir de dünden beri sağ tarafımda bir ağırlık ve ağrı hissi var. Doğum belirtileri olabilir mi bunlar? Düzenli ve kıvrandıran bir sancı yok.
Nişan olabilir canım. Hadi inşallah kolayca sağlıklıya doğumun başlar ve biter.

İnşallah. Yeni kendime geliyorum. Bugün bıraktım kendimi maalesef. Değer 19.1. 🙁 zeynep kamildeki doktor nasıl yapılmaz 2 gün sonra bu değere bakılması gerekir dedi. Kaç gün sonra görebileceğimi bilmiyorum
Geçmiş olsun canım bize de bir hafta sonra baktı sarılığa mama falan vermiş miydiniz

Kızlar merhaba bugün doktora gittim moralim bozuldu biraz. Çatı muayenesi yapalım dedi ben kendimi çok fazla kastım yapamadı doktor. Doğum için de şöyle konuştuk Cumartesi günüm 40 hafta doluyor eğer bu hafta kendiliğinden gelmezse sezaryen olacağım. Suni sancı deneyebilir miyiz deyince doktor bu şekilde senin için zor olur yapını çok uygun görmedim kendini çok kasıyorsun zorlanırsın dedi. Napıcağımı bilemiyorum sizce sezeryana odaklanıp kafaya çok fazla takmamalı mıyım
İlk olduğu için bir de çatı muayenesi zor diye duyduğun için kendini kasman çok normal. Ben de çok tedirgindim ama doğum gerçekleşti bi şekilde. İyi bir doktor doğum anında seni rahatlatıp doğru yönlendirirse bi sıkıntı olmaz. Bana hiç çatı muayenesi yapılmadı. Yapılsaydı belki benimde gözüm korkardı normal doğumdan. Hayırlı sağlıklı bir seçim olur inşallah.

İnş canım durabildiği kadar dursun sonuçta anne karnı en iyi yer onun için. Acilse alsın tabi yapacak bir şey yok ama Esrasvn Esrasvn di sanırım suyu azalan ve hemen alınmamıştı bebek?

Evet cnm bendim her 2 hamileliğimde de suyum azaldi benim simdi okudum yazılarını haftan iyi aslında acil sezeryana alincak bi durum yok istersen 3.bir gorus daha al 7.5 cm su çok iyi zaten 3.5 cm su az evet ama takip gerektirir varsa yakininda perinatolojiye git istersen bi

Benim bulunduğum şehirde yok maalesef perinatolog. Yarın bir daha benim doktora gidicez. Biraz sert çıktım daha ilgilenir gibi oldu dr. Senin de 3,5 civarıydı baya bekletebilmişlerdi değil mi kontrol altında? Kaç gün bekleyebilmiştiniz? Ayrıca 2 doktor nasıl böyle Farklı ölçebilir suyu anlamdım. Normal olmayacaksa bile aciliyeti olmadan alınmaması taraftarıyım.

İshal sancısı gibi değil mi..
Ooo çok kötü işte benim de gece oldu o sancıdan.. midemde de aşırı derecede ekşilme oluyor sonrasında bulantıya dönüyor çok fena.. Sade bi maden suyu içip uyumuştum dün gece 😐 Yalancı sancılar işte 😐 bugun de adet olucakmışım gibi sancı oldu 3 4 dk sürdü geçti
Hah işte vallahi yaşadığımın aynısını yazmışsın hatta bugün kontrol vardı doktordan midem için ilaç istedim rennie vermiş onu kullanıcam artık nst de sancı gibi bişeyler çıktı ama doktor önemsemedi pek

İlk olduğu için bir de çatı muayenesi zor diye duyduğun için kendini kasman çok normal. Ben de çok tedirgindim ama doğum gerçekleşti bi şekilde. İyi bir doktor doğum anında seni rahatlatıp doğru yönlendirirse bi sıkıntı olmaz. Bana hiç çatı muayenesi yapılmadı. Yapılsaydı belki benimde gözüm korkardı normal doğumdan. Hayırlı sağlıklı bir seçim olur inşallah.
Evet ben bir de vajinusmustum 1,5 yıl çektim🤭 o yüzden hep ön yargıylıydım 😢 bakalım hayırlısı cumartesiye kadar bekleyeceğiz, rahatlattığın için teşekkürler canım

Bugün bakıldı 15 çıktı 17 olursa yatış dedi, inşallah yükselmemiştir, bende mama aldım önce emzirip arkadından mama vericem, abiden kaynaklı süt slerjisi olabilir dedi eğer ki mamaya rağmen artış olmaz isr bana diyet yolları görünüyor
İnşallah kilosunda artış olur. Sarılık Değeri de düşer yavrunun.

Hah işte vallahi yaşadığımın aynısını yazmışsın hatta bugün kontrol vardı doktordan midem için ilaç istedim rennie vermiş onu kullanıcam artık nst de sancı gibi bişeyler çıktı ama doktor önemsemedi pek
Son haftalar canım o yüzden dr a söylemedim ekşimeyi.. Ama gece bu yüzden kalktığım oluyo çok kötü

Kızlar selamm. Hatırlayan olursa cuma gecesinden beri sancılarım artmıştı, cmt nişanım gelmişti. Nst de sancı çıkmamıştı. Dün tüm gün 10-13 dk aralıklarla sancım başlayıp bu gece önce 8 dk arayla sonra 5 er dk arayla sancım geldi. En son artık ağrılara dayanamayıp hastaneye geçtim. Ebe muayenesinde 8-9 cm açıklık🤣💕 hemen dr umu aradık ve ben çatala oturmamla 20 dk içerisinde bebeğimi kucağıma aldım. Ssvd oldu çok şükür rabbim gönlüme göre verdi. Kızımda bende çok iyiyiz. 39+2 de 3760 kg doğdu🧿
Rabbim hepinize aıhhatli sağlıklı doğumlar nasip etsin
Hey maşallah sana ya 🥰 süper vallahi. Hayalimizi yaşamışsın 🤩 gözün Aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini.

Sonda takılan arkadaşlarım sonrasında idrar çıkışında acı sızı oldu mu sizde de? İdrara çıkmazken bile sürekli acıyor. Doktora söyledim önemsemedi normal dedi ama 10gün oldu geçmesi gerekmez mi? Sanki yara gibi.

Sonda takılan arkadaşlarım sonrasında idrar çıkışında acı sızı oldu mu sizde de? İdrara çıkmazken bile sürekli acıyor. Doktora söyledim önemsemedi normal dedi ama 10gün oldu geçmesi gerekmez mi? Sanki yara gibi.
Bazen banada oluyor canım normaldir diye önemsemedim vücudumuz anca kendine geliyordur. Ben hala kendimi hamile zannediyorum sırt üstü yatıcam ayy çocuğa kan gitmez diyorum sonra bakıyorum ee doğurdum ya 😂😂

Cnm hayırlı olsun dogum yapmışsın Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin 🤲 ben kavusamadim daha maalesef hala yoğun bakimdayiz entubeden çıktı cok şükür ams yine hutta oksijen destegi aliyor bekliyoruz kendi başına nefes alabilsin diye
Daha iyi olacak inşallah annesi. Gücünü senden almıştır eminim. Kavuşmanız sağlıkla olsun sürekli duamdasınız.

Bazen banada oluyor canım normaldir diye önemsemedim vücudumuz anca kendine geliyordur. Ben hala kendimi hamile zannediyorum sırt üstü yatıcam ayy çocuğa kan gitmez diyorum sonra bakıyorum ee doğurdum ya 😂😂
Haklısın canım. Sorma aynısı bana da oluyor. Çocuklar hızla yanıma koşunca karnımı ellerimle koruyorum yavaş yavaş diyerek 😬

Back
X