- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Ben de aynı durumdayım12. Gündi gaz başlar mı ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı durumdayım12. Gündi gaz başlar mı ya![]()
Bizim Dr da yaktı eğer geçmezse çocuk cerrahına yönlendiricm dedi şimdilik bı sıkıntı yok ins olmaz bizim deCanım şimdi geldim dr dan. Bi enfeksiyon görünmüyor dedi. Alkollü fısfıs ile temizle biraz akıntı var dedi. Sana dedikleri gibi düşerken akıntı ve kanama olursa gümüş nitratla yakıcaz orayı dedi. Şükür böylelikle hallolcak inşallah.
Bizim de ya 10 ya da 11. Gün düştü sonundaKızlar bebişlerinizin göbekleri düştü mü 10 gün oldu hala düşmedi ne zaman düşer acaba
Benim oğlum çok gazlıydı. 2. Gün başlamıştı çok çektik ya psikolojim bozulmuştu. Artık yorgunluktan hafıza kaybı yaşıyordum 3 kişi baş edemiyorduk sıpaylaKızlar gaz damlası kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz ben kızımda hiç kullanmadım ama bu kızım sürekli ıkınıyor
Umarım çook kolay bir doğum olur veya olmuştur canım haber ver bizeYarım saat önce kanamam geldi hanımlar sancım yok ama hastaneye geçiyorum nolur nolmaz diye kanama fazlaydı biraz dua edin bana nolur
Ben de 64 el hamile kalmıştım 74 kiloyla doğum yaptım 6. gün bugün bebeğim 3.770 doğdu ama ben hala 73.6 kilodayımDogum yapan annelerr siz kac kilo aldiniz doğumda kac kilo gitti
Doktora sordun mu canım belki sana göre yeterli kilo almıyordur ama doktora göre normaldir ? Sütünü artırıcı şeyler yapabilirsin burda arkadaşlar yazmışlar bol bol uyku , 4 lt ye yakın su, dereotu, bulgur , bestlak damla, çaylar bide solgar ın brewest yeast diye bi vitamini var bunlar sütü artıran şeyler bunları deneyebilirsin. Ama öncelikle doktora danış belki yeterli bulmazsa başka önerilerde bulunabilir. Mümkün oldukça da uykuya dalmak üzereyken yatağına koy öyle alışsın yoksa çok zorlanirsinKızlar anne sütü aldığı halde 10 günlük bebek kilo almıyo çok iki memeyi sağınca 50cc falan çıkıyo ama bebek emince daha çok çeker diyolar ne yapayım akıl verin kilo alması gerek ve gündüzleri kucakta uyuyo o da zor bela tecrübeli anneler yardım
Bi memeyi tamamen boşaltıyor musun? Ön süt yani tatlı olan kilo aldırmaz yağlı olan kısmı kilo aldırıyor. Bi meme bitmeden ötekine geçersen karnı doyar ama sadece ön süt içer. Rahat bi gögsünde 20 dk kalsıın emerken. Uyursa falan emerken ayaklarını gıdıkla kulaklarını okşa uyar uyansın emsin.Kızlar anne sütü aldığı halde 10 günlük bebek kilo almıyo çok iki memeyi sağınca 50cc falan çıkıyo ama bebek emince daha çok çeker diyolar ne yapayım akıl verin kilo alması gerek ve gündüzleri kucakta uyuyo o da zor bela tecrübeli anneler yardım
Ben de ödem yaptım ayağıma ayakkabıları zor giyip kontrole gittim. Nuran hanıma da bacağımın şiştiğini uyuştuğunu söyledim. Sezeryan sonrası kimi bünyede ödem oluyor. İğnesi var ama bütün su sütü de alır dayanmaya çalış yapmayalım dedi. 70le hamile kaldım 90 la doğuma gittim. 80 kiloyum ama hala ödem mevcut. Bi ayağım diğerinden büyükBen de 64 el hamile kalmıştım 74 kiloyla doğum yaptım 6. gün bugün bebeğim 3.770 doğdu ama ben hala 73.6 kilodayımYalnız elim ayağım heryerim şiş. Ödem var büyük ihtimal inşallah ben de tüm kilolaları verebilirim
![]()
Ahahaha benim de öyle bir ayak dana gibi biri bi numara küçükBen de ödem yaptım ayağıma ayakkabıları zor giyip kontrole gittim. Nuran hanıma da bacağımın şiştiğini uyuştuğunu söyledim. Sezeryan sonrası kimi bünyede ödem oluyor. İğnesi var ama bütün su sütü de alır dayanmaya çalış yapmayalım dedi. 70le hamile kaldım 90 la doğuma gittim. 80 kiloyum ama hala ödem mevcut. Bi ayağım diğerinden büyük![]()
Sizinle aynıyız bi biz mi kaldık ne![]()
Sağol canım Allah razı olsunMaşallah canım gözün Aydın. Sağlıkla büyüt kuzucuğunu![]()
Kendi sancim geldi canım.. Ama suni de verdiler sonra malum kendi sancin daha seyrek oluyor..dogum u hızlandırmak için..Maşallah hayırlı olsun sancınız yoktu galiba sizin kendiliğinden mi başladı doktormu tetikledi acaba
Tabi canım yalancilari hic hissetmeden birgün gerçek sancimla doğum yaptım 2. 'yi ben..Kızlar hiç sancı olmayıp bir anda sancı başlar mı
Bende nerdeyse hiç.sinyal yok![]()
Gözün aydın canım... sağlıkla büyüt yavrunu...ben de dün doğum yaptım sürekli emzitiyorum ama daha tam gelmedi..ama sen sürekli emzir.. hastane den mama iste ac kalmasın..çünkü boş memeyi emiyorlar emdikçe gelecek süt Allahin izniyle..bende öyle yapıyorum 3 saat te mama istiyorum..ama bizimki emmeyi seviyor her istediğinde de meme veriyorum..zaten mamayı kesinlikle biberonla vermiyorlar kaşık biberonla getiriyorlar..meme reddi olmasın diye...Kızlar tek tek alıntılayamadım doğum yaptım kanamam çoktu normlade ssvd olacaktı ama riske atmayalım dedi doktor bu kadar çok kanama normal değil dedi doğumdan sonra da iyi ki sezeryana almışız önceki dikişin çok incelmiş dedi çok şükür yavrumda bende iyiyiz sütüm yok gibi bir saat emdi çocuk ama göğsümü sıkınca süt felan gelmiyor