- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DÜn 1 saat zor taktım doğum yapalı 18 gün dlduKızlar korseyi ne zaman kullanmaya başladınız sezeryan olanlar özellikle günde kaç saat takıyorsunuz ben bugün takmaya başladımda göbeğim çok kalmış mafoldum valla![]()
Yakınsa gidip biznst mi çektirsen evde bi bebiş daha varKizlar yarın ameliyat var benim ama bugün nst ye girdim sancım çıktı düzenli değil diye doktor acele etmedi ama bel ağrım devam ederse gece de olsa gel bebeği alalım dedi.
Kizlar belim çok ağrıyor karnım ayaktayken çok sertleşiyor sizce ne yapayım?
Çok fena cidden. Gelinini sevmeyen, ilgilenmek istemeyen kayınvalideyi de bi noktaya kadar anlarım da, torunu için bu kadar sevgisiz olanı asla anlamam. Benim kayınvalidemle kavgam yoktur ama içli dışlı da değiliz. Beni sevdiğini de düşünmüyorum. Yine de çocuklarım için her şeyi yapar. Doğumda çocuklarım yemeksiz kalmasın diye bi kaç gün yemek taşıdı. Annem canı sağolasıca ihtiyacın yoktur kayınvaliden getiriyormuş sonra iyileşir yaparsın acemi değilsin zaten dedi:) hamurişi yapmış eşin gelsin götürsün dedi. Adam zaten geç geliyor bi hamurişi için ayağına çağırması zoruna gitti eşimin. Kapıya getirip bırakmaya üşeniyorlar gel al diyorlar dedi ki çok haklı. İlk günden beri ayaktayım sadece gece bebek uyudukça yatabildim.Eşim herseyi alıp satar ben sormam bile ona kredi kartı bende, ailen Bi çeyrek bile takmıyo dediğim zaman onların durumu kötü ben yapıyorum ya diyo ama benim ailem yapınca sanki yapmak zorunda. ailemin durumu iyiymiş onlara koymazmış mantığa bak. Annen fakirse iki sarma dolma köfte yapıp yollayabilir dimi, insan Bi kazak örer patik örer bari.
Yarım ayda 360 almış neyi az ki... Doktorun biraz bilmişlik yapmış. 10. Gün 255gr almıştı, gayet iyi gıdısı bile çıkmış dedi bize de dr. 30 günden bakarsak ikisinin de alacağı kilo aynı. Kendini boş yere heder etme.tahinli helva denedin mi?Ben extra bir şey kullanmıyorum süt için hergün komposto ve helva arada kimyonlu bulgur dereotu... Tabi bol su güzel uyku arkadaşımArkadaşlar 17 günlük olduk doğum kilosunun üstüne 140 gram almış verdiği kilonun üstüne ise 360 gram doktod kilo alımı az dedi, ki 3 kere mama da veriyorum gögüslerim dolu dolu olurda birini emzirirken diğerinren ğüzel süt toplardım ama öyle değil bu kadar süredi terbiye olmaz diye düşünüyorum kendi kendime nazar ettim sanırım sütümesizin kilo alımları nasıl
Canım sen dün nişanım geldi demişsin. Şu an nasılsın? Son durum Ne?Normal olmuyo diye bir şey yok zaten bende tüp bebek normal doğum deniycez ama dr lar bizim için daha hassaslar..
Git bi nst çektir için rahat etsinKizlar yarın ameliyat var benim ama bugün nst ye girdim sancım çıktı düzenli değil diye doktor acele etmedi ama bel ağrım devam ederse gece de olsa gel bebeği alalım dedi.
İnşallah canım çok teşekkür ederimİnşallah düşer canım birkaç güne yavrunu kucağına alırsın
Suya oturmak kasları gevşettiğini için gebelerin yapması önerilmiyor canım ben de çok çektim doğumdan sonra geçti. Bebek baskı yaptığı için oluyormuş zaten. Sürekli vazelinli ya da Hindistan cevizi yağ sürdüğüm pamuk beklettim. O da çok fayda etti sayılmaz doktora gitsen iyi olur, çok fena bilirim.Baya kotu durumu afedersn dis memeler olmus nasil yazilir bilemediminsallah gecer can yakmaya basladi baya
Bana doktor 90 grama bile normalde zayiflarlar sizinki kilo almış falan diyor tabi az aldığı kilo amaYarım ayda 360 almış neyi az ki... Doktorun biraz bilmişlik yapmış. 10. Gün 255gr almıştı, gayet iyi gıdısı bile çıkmış dedi bize de dr. 30 günden bakarsak ikisinin de alacağı kilo aynı. Kendini boş yere heder etme.tahinli helva denedin mi?Ben extra bir şey kullanmıyorum süt için hergün komposto ve helva arada kimyonlu bulgur dereotu... Tabi bol su güzel uyku arkadaşımbu ikisi yoksa o dediğin olmuyor
Canım benim alt muayene den sonra kanamam oldu gecesine de sümğksü pembesi akıntı geldi nişan diye düşündüm.. o gün gaz sancısı gibi sancım oldu şuan hiç bir şey yok bebek hareketleri de normal hareketli bebek bende çok kafama takmadım bişi yoktur diyeCanım sen dün nişanım geldi demişsin. Şu an nasılsın? Son durum Ne?
Kaç günlük oldu bebişin? Sarılık için de geçmiş olsun bu arada çabucak atlatır inşallah.Bana doktor 90 grama bile normalde zayiflarlar sizinki kilo almış falan diyor tabi az aldığı kilo ama![]()
Hayırlı kandillerHerkesin kandili mübarek olsun..yavrularımızla geçireceğimiz daha nice kandiller olsun ins
Kızlar sağlık ocağında topuk kanı aldirdiniz mi?
Bir de adetiniz ne durumda benim 18. Gün kesilmiş durumda sanki
Çabuk iyileşir inşallah kavuşursunuz bir an evvel. Keşke yanında olmaya izin verseler niye böyle yapıyorlar yaArkadaşlar iyi akşamlar regaip kandiliniz mübarek olsun bu mübarek günde bebeğim sarılıktan dolayı yoğun bakıma aldılar onsuz döndüm eve dualarıniza ihtiyacım var oğlumu sağlıkla kucağıma almak istiyorum İnşallah![]()
Yarın ameliyat var diye stres mi yaptın acaba canım. Ben stresliyken kasılmam artardı. Yine de şüpheyle sabahlamaktansa bi nst kontrolüne gitmek iyidir.Kizlar yarın ameliyat var benim ama bugün nst ye girdim sancım çıktı düzenli değil diye doktor acele etmedi ama bel ağrım devam ederse gece de olsa gel bebeği alalım dedi.
Canım bizimki de 14 günlükken aile hekimliğinde doğum kilosunun üzerine 90 gram almış dediler. Ama 300 gram vermişti ilk 5 günde. Ben bu hesabı anlamıyorum. Kimi bebek hiç kilo vermiyor. Kimisi de % 10 kilo veriyor. Benimki çok vermişti mesela, ödem ve ilk kakası çok fazlaydı demek ki... senin bebişin de ilk günler kilo vermiş baya... ama sonra almis işte ne güzel. Son hız emzirmeye devammmm....insallah 1 aylik olunca guzel kilo almis olurlar...Arkadaşlar 17 günlük olduk doğum kilosunun üstüne 140 gram almış verdiği kilonun üstüne ise 360 gram doktod kilo alımı az dedi, ki 3 kere mama da veriyorum gögüslerim dolu dolu olurda birini emzirirken diğerinren ğüzel süt toplardım ama öyle değil bu kadar süredi terbiye olmaz diye düşünüyorum kendi kendime nazar ettim sanırım sütümesizin kilo alımları nasıl
Sanınım doğum kilosunun üstüne aldığını baz alıyorlar, mamaya yönlendirse dicem mama için dedi öylede değil biraz az daha sık dedi ama ben ilk dğlumda bu konuda dilim yandığı için şimdi yoğurdu üfleyerek yiyorum, tahinli helva alsam ben onu bi günde yerim, gündüzde büyüt oğlum uyursa muhakkkak uyumaya çalışıyorumYarım ayda 360 almış neyi az ki... Doktorun biraz bilmişlik yapmış. 10. Gün 255gr almıştı, gayet iyi gıdısı bile çıkmış dedi bize de dr. 30 günden bakarsak ikisinin de alacağı kilo aynı. Kendini boş yere heder etme.tahinli helva denedin mi?Ben extra bir şey kullanmıyorum süt için hergün komposto ve helva arada kimyonlu bulgur dereotu... Tabi bol su güzel uyku arkadaşımbu ikisi yoksa o dediğin olmuyor
Evet her bebek farklı oluyor kimi alıyor kimi veriyor, 3220 den 3040 a düşmüştü, bi hafta sonra kilo için tekrar çağırdı, sağlıklı olsunlarre gerisi boş aslında da insan takıyorCanım bizimki de 14 günlükken aile hekimliğinde doğum kilosunun üzerine 90 gram almış dediler. Ama 300 gram vermişti ilk 5 günde. Ben bu hesabı anlamıyorum. Kimi bebek hiç kilo vermiyor. Kimisi de % 10 kilo veriyor. Benimki çok vermişti mesela, ödem ve ilk kakası çok fazlaydı demek ki... senin bebişin de ilk günler kilo vermiş baya... ama sonra almis işte ne güzel. Son hız emzirmeye devammmm....insallah 1 aylik olunca guzel kilo almis olurlar...
Alt muayene Ne içindi? Bebek hareketleri iyiyse sıkıntı yoktur heralde.Canım benim alt muayene den sonra kanamam oldu gecesine de sümğksü pembesi akıntı geldi nişan diye düşündüm.. o gün gaz sancısı gibi sancım oldu şuan hiç bir şey yok bebek hareketleri de normal hareketli bebek bende çok kafama takmadım bişi yoktur diye
Çatıya baktı.. snraki gittiğim hafta yine alttan baktı 2cm açılman var çok güzel normal doğuma çok uygunsun dediAlt muayene Ne içindi? Bebek hareketleri iyiyse sıkıntı yoktur heralde.