Herkese merabalar kızlar..herkes iyidir umarım..Malum bebekle uğraşmaktan pek yazamıyorum.. bizde bugün 1 haftalık olduk..bizim paşa da bir gece uyursa bir gece 5 e kadar uyumuyor.. uyumadigi geceler surekli memede kalmak istiyor e haliyle gaz doluyor..sonra da gazdan uyuamıyor..ben gunde 2 3 fincan rezene içiyorum..sallama olandan iciyirdum simdi tohum olanina gectim insallah iyu gelir.. hem süt yapiyor hemde gaz a iyi geliyor ilk oglumda da tuketmistim hic gaz süt sorunum olmamisti.. birde bebeğim altını alırken çok ağlıyor yaa

..normalde bebekler sakinleşir altını alırken.. bizimki altını alıp üstünü giydirene kadar kıpkırmızı kesiliyor aģlamaktan.. elim ayağıma dolaşıyor..daha banyo yaptırmadım bugün göbek düştü ama hala kapanmamış.kizariklik koku vs olmadığı için dr götürmedim.. bekleyeceğim birkaç gün daha.. göğüs ucu acıması da sütüm geldikçe kendi kendine azaldı inşallah aynı sıkıntıyı çeken arkadaşlarda kurtulurlar.. çok yazmışım ama..sütünün yetmediğini dusunen arkadaşlar bende bebeğinin gece huysuz olduğu geceler aynı şeyi düşünüyorum ama..bence bebek huysuz olunca sürekli emiyor sütün birikmesine fırsat vermiyor haliyle..bebegi emzik vs ile oyalayip sutun birikmesine firsat vermek lazim.. kakalu bezlerden anlarsınız gerçekten sütün yetip yetmedigini.. birde o tek memeyi sonuna kadar emzirilmeli.