2021 Şubat Anneleri

Kızlar ya bebeğim 16 günlük ama kendimize gelemedik bi sütüm yetmiyo uyumuyo mama alınca gaz oluyo gece gündüz full uykusuz ağlamaklı stresli. Sağınca iki göğüs 35-40cc çıkıyo normal mi? Tecrübeli anneler akıl verin nolur süt yapsın diye yemediğim içmediğim şey kalmadı. Her saat başı emziriyorum iki göğsü toplam 1 saat nerdeyse emzirme danışmanlığı da aldım ama nafile
Bizde de var canım aynı dert bir 7 günlükken Dr 3 saatte bir senin sutunle beraber 95 CC. Olcak demişti şu an senin bebek 16 günlük senin sütun hariç 60 CC yi rahat içer süt vücutla alakalı ilk çocuğumda ben de arttırmak için her şey i yaptım ama senin ilk bebek damarlarının açılması zaman alır o yüzden stres yapma mama ile destekle ben gece yatmadan 60 CC verdim ondan önce de sürekli emzirdim tabi gazını da çıkardık uyudu bı kaç saat mutlaka gazını çıkar çıkarmadan yatirma

Kızlar ya bebeğim 16 günlük ama kendimize gelemedik bi sütüm yetmiyo uyumuyo mama alınca gaz oluyo gece gündüz full uykusuz ağlamaklı stresli. Sağınca iki göğüs 35-40cc çıkıyo normal mi? Tecrübeli anneler akıl verin nolur süt yapsın diye yemediğim içmediğim şey kalmadı. Her saat başı emziriyorum iki göğsü toplam 1 saat nerdeyse emzirme danışmanlığı da aldım ama nafile
Bı de kiloya bağlı o zaman 3.700 falandı 95 CC yi söylediğinde

O kadar bensin ki aynıyız yani. Benimki de gündüz uyusa gece uyumaz normalde geceleri 30-40 dk emip 1 saat uyurdu bu gece kucak dılında uyumuyo o da sürekli mızmızlanarak. Sütüm yok mama vereyim diyorum emdikten sonra 35 cc mama verdim yine beşimte uyumuyo. Evet çok okudum çok eğitmlere katıldım bu çocuk anne kokuus istiyor tamam ama beşiğinde uyuyanın bebeği uyuyor onlar bana kendimi sorunluymuşum gibi hissettiriyor. Sağınca iki meme toplam 40cc falan çıkıyo o da beni çok üzüyor
Canım sağmakla bebeğin emdiği miktar aynı olmaz ki. Boşuna evham yapıp moralini bozma.. sütün de etkilenmesin..rezene çayını tavsiye ederim canım hem süt artırıyor hem de gaz a iyi geliyor bi dene derim...benimki de beşiğinde uyumuyor benim yanında kokumla daha uzun uyuyor..uzun uyursa da süt birikiyor iyi oluyor... vardın yatmasın beşiğinde keyfi yerinde olsun da boşver.. biraz daha sabredelim zamanla düzene girer insallah

Bizde de var canım aynı dert bir 7 günlükken Dr 3 saatte bir senin sutunle beraber 95 CC. Olcak demişti şu an senin bebek 16 günlük senin sütun hariç 60 CC yi rahat içer süt vücutla alakalı ilk çocuğumda ben de arttırmak için her şey i yaptım ama senin ilk bebek damarlarının açılması zaman alır o yüzden stres yapma mama ile destekle ben gece yatmadan 60 CC verdim ondan önce de sürekli emzirdim tabi gazını da çıkardık uyudu bı kaç saat mutlaka gazını çıkar çıkarmadan yatirma
Ben bunu denedim cnm. Her emzirmeden sonra verdim 45 cc. İçti de çocuk aöa çıldırdı gecesine yatmadı hep ağladı. Bence sabahına hiç vermedim mama daha rahat atlattık geceyi. Bence çocuk emerken daha çok çekiyor sağımdan

Merhaba anneler. Bizim şiddetli gaz sancıları başladı maalesef. Elim ayağıma dolaşıyor gece. Eşimde gece işe gidiyor çok zor olmaya başladı.
İnş kolayca atlatırız şu dönemi. Ben de sütümü sağdım iki meme ancak 40-50 cc çıkıyor. Çünkü memeler sağıma alışık değil. Alışması için 2 saatte bir 10 ar dakika sağmak gerek. Bebek aktif emiyorsa bu da imkansız zaten. Ben mamada verdim hiç vermediğimde oldu çocuğun davranışı aynı hatta çok mama verdiğimde yedi ama gecesi çok sıkıntılı oldu. Aylık kontrolde belli olacak artık durum

Napacağız biz böyle?
Yani annmde durduğu kadar Bende de duruyor . öyle annesyim ten teması feln daha fazla sakinlşmesi gerekmez mi Ben de ? Zaten memeyle de savaş veriyor biberonla besleniyor.😭Üzülüyorum çok.🙄🥺
Canım normal biberonla besliyorsan memeyi reddedebilir.. kasık biberonla verdik bizde ilk günler..şimdi gerek kalmadı sadece anne sütü alıyor..hastanede bebek hemşiresi beslemişti bizim bebisi..45 cc 'yi 3 kerede icirdi 15 icirdi gazını çıkardı bi 15cc daha yine gazını çıkardı sonrada kalanı icirdi yine gazını çıkardı sonra güzelce uyudu yavrum.. sende yediklerine dikkat et tabi canim sutten geciyor bebge

Ben bunu denedim cnm. Her emzirmeden sonra verdim 45 cc. İçti de çocuk aöa çıldırdı gecesine yatmadı hep ağladı. Bence sabahına hiç vermedim mama daha rahat atlattık geceyi. Bence çocuk emerken daha çok çekiyor sağımdan
Gazdan dolayı çıldırır mamayı da versen bı dert vermesen bı dert versem karnı doyuyor uyuyor soanra da başlıyor gazdan ıhlamaya gazını cikariyoz ona rağmen gaz oluyor neyse az kaldı gaz derdini atlatmaya az daha sabır beni emiyor ama doymuyor fark ediyoruz ackenki ağlaması farklı gaz olunca ağlaması farklı 😂neyse biz çözene kadar çocuklar bir aylık olucak😂

Canım normal biberonla besliyorsan memeyi reddedebilir.. kasık biberonla verdik bizde ilk günler..şimdi gerek kalmadı sadece anne sütü alıyor..hastanede bebek hemşiresi beslemişti bizim bebisi..45 cc 'yi 3 kerede icirdi 15 icirdi gazını çıkardı bi 15cc daha yine gazını çıkardı sonrada kalanı icirdi yine gazını çıkardı sonra güzelce uyudu yavrum.. sende yediklerine dikkat et tabi canim sutten geciyor bebge
Biz.de bunu deniyoruz daha iyi oluyor sanki uzun sürüyor ama Gazi öyle çıkıyor

insanbuL insanbuL canim senin bebeğin göbeği kanamış miydi ya benim kızın göbeği kaynamış azıcık zibininda kurumuş kan vardı çok az ama pzt kontrole götürcem sağlık ocağına çocuk Dr una da gitsem mi acaba

Bı de kiloya bağlı o zaman 3.700 falandı 95 CC yi söylediğinde
Şuan benimki de 3400 falandır. Hep kucak istiyo kuzum ya gece gündüz asla beşikte uyumuyo sabah yine sağdım 40cc çıktı gelir mi sence sütüm artar mı ya bu bebek de emip uyur mu ben de tuvalete rahat gider miyim

Canım sağmakla bebeğin emdiği miktar aynı olmaz ki. Boşuna evham yapıp moralini bozma.. sütün de etkilenmesin..rezene çayını tavsiye ederim canım hem süt artırıyor hem de gaz a iyi geliyor bi dene derim...benimki de beşiğinde uyumuyor benim yanında kokumla daha uzun uyuyor..uzun uyursa da süt birikiyor iyi oluyor... vardın yatmasın beşiğinde keyfi yerinde olsun da boşver.. biraz daha sabredelim zamanla düzene girer insallah
Girer dimi kuzum ya valla çok dert ediyorum kendime sütüm yok bebeğe bakamıyorum yetemiyorum düzene giremeyecek diye. Benim gibi olanlar ya da tecrübeliler akıl versin valla çok ihtiyacım var

Herkese merabalar kızlar..herkes iyidir umarım..Malum bebekle uğraşmaktan pek yazamıyorum.. bizde bugün 1 haftalık olduk..bizim paşa da bir gece uyursa bir gece 5 e kadar uyumuyor.. uyumadigi geceler surekli memede kalmak istiyor e haliyle gaz doluyor..sonra da gazdan uyuamıyor..ben gunde 2 3 fincan rezene içiyorum..sallama olandan iciyirdum simdi tohum olanina gectim insallah iyu gelir.. hem süt yapiyor hemde gaz a iyi geliyor ilk oglumda da tuketmistim hic gaz süt sorunum olmamisti.. birde bebeğim altını alırken çok ağlıyor yaa😫😫..normalde bebekler sakinleşir altını alırken.. bizimki altını alıp üstünü giydirene kadar kıpkırmızı kesiliyor aģlamaktan.. elim ayağıma dolaşıyor..daha banyo yaptırmadım bugün göbek düştü ama hala kapanmamış.kizariklik koku vs olmadığı için dr götürmedim.. bekleyeceğim birkaç gün daha.. göğüs ucu acıması da sütüm geldikçe kendi kendine azaldı inşallah aynı sıkıntıyı çeken arkadaşlarda kurtulurlar.. çok yazmışım ama..sütünün yetmediğini dusunen arkadaşlar bende bebeğinin gece huysuz olduğu geceler aynı şeyi düşünüyorum ama..bence bebek huysuz olunca sürekli emiyor sütün birikmesine fırsat vermiyor haliyle..bebegi emzik vs ile oyalayip sutun birikmesine firsat vermek lazim.. kakalu bezlerden anlarsınız gerçekten sütün yetip yetmedigini.. birde o tek memeyi sonuna kadar emzirilmeli.
Bizde bugün bir haftalık olduk göbeği düşmedi ama düşünce hemen yıkayım mı yıkamayım mı bişemedim düşmek üzere gibi bizimki de

Napacağız biz böyle?
Yani annmde durduğu kadar Bende de duruyor . öyle annesyim ten teması feln daha fazla sakinlşmesi gerekmez mi Ben de ? Zaten memeyle de savaş veriyor biberonla besleniyor.😭Üzülüyorum çok.🙄🥺
Canım bir emzirme uzmanından dinlemiştim özellikle anne ya da kayınvalide çocuk bakımında bizzat ilgileniyorsa bu sorun sıkça oluyor. Kokuya alışıyor bebekler mümkün olduğunca sen kucağına al senin kokuna alışsın

Kızlar selam.
Benim oğlum uyanık kaldığında sürekki mızmız sürekli ağlıyor. kucağımızda gezdirince sevdiği sustupu belli pozisyonları yapınca susuyor. Ama bu da tüm gğn annemle bni çok yoruyor.
Altını değiştirrken bile ağlıyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
Evet benim ki de böyle kucağımda ayağa kalktığımda susuyo genelde oda bi kaç dk sonra yine başlıyo ve kıpkırmızı olana kadar ağlıyo ıkınarak birde gaz sorunumuz var damla kullanıyoruz

Şuan benimki de 3400 falandır. Hep kucak istiyo kuzum ya gece gündüz asla beşikte uyumuyo sabah yine sağdım 40cc çıktı gelir mi sence sütüm artar mı ya bu bebek de emip uyur mu ben de tuvalete rahat gider miyim
Aynılarını ilk kızımda yaşamıştım cnm oyuzden hiiiiic can sıkmaya değmez gazdan dolayı durmuyordur hastanedeydim 3.500 du benim kız 3 saatte bir kendi sütun hariç 30 cc verin diyordu çocuk Dr u biz hep saat tuttuk sarılık falan olmasın diye verdik sütün damarların genişledikçe daha da artacak bazılarının hemen geliyor vücutla alakalı o yüzden sıkma canını emiyor ya ona bak sen çoğalacak merak etme eşin gerekirse mama versin sen dinlen o arada ark demiş her 15 CC de gaz çıkarın demiş hemşire biz de öyle yapıyoruz sütün yetene kadar böyle sonra gitgide azaltirsin

Evet benim ki de böyle kucağımda ayağa kalktığımda susuyo genelde oda bi kaç dk sonra yine başlıyo ve kıpkırmızı olana kadar ağlıyo ıkınarak birde gaz sorunumuz var damla kullanıyoruz
Gaz damlasının faydasını gördün mü cnm bn hiç görmedim versem de aynı vermesem de

Kızlar pişik kremi ne kullanıyorsunuz eşim hamazinc almış ama geçirmiyor sanki o da yıkıyorum poposunu bazen ona rağmen

Bizde bugün bir haftalık olduk göbeği düşmedi ama düşünce hemen yıkayım mı yıkamayım mı bişemedim düşmek üzere gibi bizimki de
Bu kadar beklemişsin canım düşene kadar bekle bence.. birde düşünce de açıklık var mı kontrol et.. ona göre de yıkar ya da yıkamazsın..bizimde cok guzel kuruyordu gobek..sonra uzun uyudu yavrum osira bolca cis yapmis erkek olunca tabi zibini islanmis gobegimizi de baya yumusatmisti çiş...hemen saglik icagina baktirdum i da gibek bakim seti onerdi onunla kurudu düştü.. ama gobegimizin dibi acik ve sari görünüyor.. koku akinti kizariklik yok şükür...yine devam ediyorum bakim setine..kurumaya basladi gibi tam emin olunca yikayacagim bende...

Back
X