2021 Şubat Anneleri

Popoyu çok uyarmak iyi değil hanımlar. Zararda verilebilir makatla lütfen uğraşmayın. Çatlak falan oluşursa işin içinden hiç çıkamazsınız.
Çok sancılıysa durum fitil verebilirsiniz. İlk çocuğumda bu durumu yaşıyorduk çaresiz kalınca fitille işi çözüyorduk. Parmak, kulak çubuğu vs hiç denemedik bile.
Tek annesütü alan bebekte 10 gün kaka yapmaması normal çocuk huzursuz değilse tabi

Ben iki kere uyarı yapmadan zeytinyağı sürdüm fayda etti bizimde 2 günde 3 günde bir yapıyor

İşe geri dönüş yapcak arkadaşlar ne zaman stoklamaya başlıcaksını

Ben de spinal oldum. Baş ve boyun ağrısından öleceğim. Aşağı aşağı çekiyor beni. Gerdiriyor. Kusunca anesteziyi atmışsındır. Ben kusmadım. 3.günden itibaren ağrıdan ölüyorum. Ne zaman geçer bilmiyorum. Ama geçer. Günde 10 kahve içiyorum, bol sıvı tüketiyorum anesteziyi atmak ve BOS’u yerine koymak için.

Normal doğum yaptım ben..kesi atılmamıştı ama yırtılma olduğu için dışta birkaç tane dikiş içerde de galiba 3 dikisim vardı.. dışta olanlar eridi..ama içte olanlarda ipler duruyor yaa..kontrol e de 1 aylıkken gel demişti dr..acaba iç dikişler geç mi erir..yoksa iç dikişlerde erimeyen ip mi kullanılır..öyle olsa alınması gerekir..ya kafamda birkaç gündür bu soru..nette de bisey bulamadım.. bilgisi olan var mı?

Benim de bebeğimin burnu tıkanık uyuyorken horluyor sanki üşütmüşmüdür acaba.. Burnunu sürekli temizliyoruz da gene oluyo
Bizde öyleyiz burnumuz tıkalı açıyorum spreyle ama hırıltılı nefes alıp veriyo sıktığım şeyi yutuyo

Sarılığı nasıl? Eğer artarsa uyku yapar. Gövdesine bak. Limon sarısı mı diye. Bacak kol yüz renk tonu eşimi diye bi kontrol et.
Canımm konrtol ediyoeum hatta sarılığı kalmadı gibi duruyo. Ateş yok. Emmesi azaldı artık sütleri boşa akıyo. Ya süt çoğaldı ya da burnuda tıkanık ememiyo

Hırıtılsı geçti mi? Geçtiyse ne yaptınız?
Göğsüne mustelayi sürüyorum bez koyuyorum burnuna otribebe yapıyorum serum fizyolojik ile birlikte
Önce siringayla bir burun deliğinden sıkıp diğerinden cikariyordum erkenmis onu yapmak için otribebe öyle tahriş etmemeye çalışıyorum günde durumuna göre 3 yada 4 defa gece 3de tekrar oluyor bazen gece de yapıyorum
Hiriltisi varsa emzik kullanıyorsanız bir süre ara verin iyi değil diye biliyorum ben zor durumda olmayınca kullanmıyorum alt değiştirirken çok ağlayınca kullanıyorum yani bir de emzirirken başı biraz yukarı tutuyorum akıntı kulağa kacarmis emme esnasında o zaman durum vahim olur diye çok korkuyorum

Eklentiler

• IMG-20210304-WA0006.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG-20210227-WA0000.webp
    26 KB · Görüntüleme: 34
Ama banyo yaptı bu saate kadar dayandı. Her gece banyo yaptırmak iyi olurdu ama havalar soğuk korkuyorum

Gaz damlasi kullaniyormusun ?

Kızlar bebekte ki hırıltiyi konusmussunuz ama hırıltı bebeklerde olurmus ben ilk bebegimde hususi doktora gittim bu yüzden doktor cok normal cigerden gelmedikce sorun yok benim.bebegimde 9 ayina kadar devam etti demişti arada sırtını dinleyin bebeginizin anlarsiniz zaten cigerden gelip gelmediginii arada burnunu cekin otri bebeyle emmede sorunu yoksa merak etmeyin suan kizimdada ayni hirilti hat safhada ama ilkinden tecrubeli oldugum.icin kafama takmadim sizede soylemek istedim.

Bu arada sprial taktıran veya taktırcak olan varmı ya bugun 41.gunum benim.doktora randevu aldim ama bi yandanda korkuyorum inşallah cok acimaz diye

Bu arada sprial taktıran veya taktırcak olan varmı ya bugun 41.gunum benim.doktora randevu aldim ama bi yandanda korkuyorum inşallah cok acimaz diye
Ben hemen taktırmayı düşünüyorum benimde lohusalık Çarşamba bitiyor Cumartesi giderim . Sen Nuran hanım a mı gittin canım ? Bize de sonrasında yaz

Kızlar merhaba
gece alarm kurup mu kalkıyorsunuz yoksa bebek kalkınca ve besleyip altını değiştiriyorsunuz? kuruyordum da bazıları gerek yok diyor bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…