- 9 Ocak 2012
- 15.614
- 30.294
- 798
Ben iki kere uyarı yapmadan zeytinyağı sürdüm fayda etti bizimde 2 günde 3 günde bir yapıyorKızlar hepinize kolay gelsin:) bol uyku ve süt diliyorum hepimize.
Benim ufaklık 4 günde 1 kaka yapmaya başladı. Bugün gene 3.gundryiz yapmadı hala 48 günlük. Tabi buda ona huzursuzluk veriyor . Sadece anne sütüyle besleniyor . Karnına ayaklarına galan günde 2 defa zeytinyagi sürüyorum Masaj yapıyorum ama yapamıyor. Sağlık ocağında 10 güne kadar normal diyor ama çocuk ıkınmaktan perişan oluyor . Kulak copu olayınida 1 defa denedim yapamadı gene var mi başka bir önerisi olan
Ben de spinal oldum. Baş ve boyun ağrısından öleceğim. Aşağı aşağı çekiyor beni. Gerdiriyor. Kusunca anesteziyi atmışsındır. Ben kusmadım. 3.günden itibaren ağrıdan ölüyorum. Ne zaman geçer bilmiyorum. Ama geçer. Günde 10 kahve içiyorum, bol sıvı tüketiyorum anesteziyi atmak ve BOS’u yerine koymak için.Spinal anestezi olan anneçeler beliniz ageıyor mu? Benim ikinci dogumum ve iğne olan yer cok ağrıyor sz yorulunca emzirince. birde ben dogumdan sonra odada kahve su içtikçe kustum bayagı geceye kadar kustum.. inşşalah bel baş agrısı kalmaz. Normalde genel anestezi olanlar kusar ama ben spinal ona ragmen asırı kustum.. anestezicide iki üç kez iğneyi yaptı gibi geldi . Kızımda bir batırdı yaptı cıktı, bu adam bikaç kez yaptı. Ondan mı cok kustum bilmiyorum ama kusmak acaba işime mi gelir yoksa o kahve ve sular boşuna mı gitti bel baş agırsı kalır mı bilmiyorum. Hemşire kusman iyi gibi bişe dedi sanki.
Bizde öyleyiz burnumuz tıkalı açıyorum spreyle ama hırıltılı nefes alıp veriyo sıktığım şeyi yutuyoBenim de bebeğimin burnu tıkanık uyuyorken horluyor sankiüşütmüşmüdür acaba.. Burnunu sürekli temizliyoruz da gene oluyo
Hırıtılsı geçti mi? Geçtiyse ne yaptınız?Benimki yoğun bakımda kaldı doğduktan 10gun sonra geldiğinde hiriltisina vardı üşüttüğünü düşünüyorum
Canımm konrtol ediyoeum hatta sarılığı kalmadı gibi duruyo. Ateş yok. Emmesi azaldı artık sütleri boşa akıyo. Ya süt çoğaldı ya da burnuda tıkanık ememiyoSarılığı nasıl? Eğer artarsa uyku yapar. Gövdesine bak. Limon sarısı mı diye. Bacak kol yüz renk tonu eşimi diye bi kontrol et.
Hırıtılsı geçti mi? Geçtiyse ne yaptınız?
Hırıtılsı geçti mi? Geçtiyse ne yaptınız?
Göğsüne mustelayi sürüyorum bez koyuyorum burnuna otribebe yapıyorum serum fizyolojik ile birlikteHırıtılsı geçti mi? Geçtiyse ne yaptınız?
Benimki banyo yapınca da uyumuyoAma banyo yaptı bu saate kadar dayandı. Her gece banyo yaptırmak iyi olurdu ama havalar soğuk korkuyorum
Biz 3ten beri ayaktayızBugün herkesin bebesi uyudu mu ya
Gaz damlasi kullaniyormusun ?Kızlar hepinize kolay gelsin:) bol uyku ve süt diliyorum hepimize.
Benim ufaklık 4 günde 1 kaka yapmaya başladı. Bugün gene 3.gundryiz yapmadı hala 48 günlük. Tabi buda ona huzursuzluk veriyor . Sadece anne sütüyle besleniyor . Karnına ayaklarına galan günde 2 defa zeytinyagi sürüyorum Masaj yapıyorum ama yapamıyor. Sağlık ocağında 10 güne kadar normal diyor ama çocuk ıkınmaktan perişan oluyor . Kulak copu olayınida 1 defa denedim yapamadı gene var mi başka bir önerisi olan
Ben hemen taktırmayı düşünüyorum benimde lohusalık Çarşamba bitiyor Cumartesi giderim . Sen Nuran hanım a mı gittin canım ? Bize de sonrasında yazBu arada sprial taktıran veya taktırcak olan varmı ya bugun 41.gunum benim.doktora randevu aldim ama bi yandanda korkuyorum inşallah cok acimaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?