Senin bebeğin bizimkilerden küçük sanırım. O yüzden güçsüzdür çenesi tam boşaltamamış olabilir. Sütünü bir miktar sağıp emzirirsen yağlı sütü içer ve doyar diye düşünüyorum bir dene olmazsa. Hem de tuvalete tutar gibi tutarsan kolay çıkıyor gazı. Ben bezsiz bebek denemesindeyim. Tuvalete tutunca çok iyi gaz çıkarıyorAnlamadimki gündüz saat basi uyandi emzirdigim halde uyandi yarim yamalakmi doyduki en son saat 6 buçukta aksam uyandi emzirdim 30 dk baktım hala agliyo aclik aglamasi biberon verdim onceden sagdigim 50 cc likir likir icti ee gogsumde sut var cekmeyide ogrendi neyin nesi cozemedim gazini çıkardım altini degistrdim bu seferde gazz sancisi vurdu cok fena cigirdi 30 dk gezdirdik evde simdi uyudu bende bittim ..
Anlamadimki niye gunduz saat basi uyandi ve en son göğüste sut oldugu halde doymadı cozemedim
Evet Benmki daha 24 gunluk 10 martta dogdu cnmmS
Senin bebeğin bizimkilerden küçük sanırım. O yüzden güçsüzdür çenesi tam boşaltamamış olabilir. Sütünü bir miktar sağıp emzirirsen yağlı sütü içer ve doyar diye düşünüyorum bir dene olmazsa. Hem de tuvalete tutar gibi tutarsan kolay çıkıyor gazı. Ben bezsiz bebek denemesindeyim. Tuvalete tutunca çok iyi gaz çıkarıyor
Çenesi güçsüzdür canım kızsa hele bir de daha da narinler. Benim erkek sömürüyoEvet Benmki daha 24 gunluk 10 martta dogdu cnmm
Geçecek bence her anın tadını çıkaralım çok şükür sağlık sorunu yok varsın uykusuz kalalım napalımVallahi nolucak bu hayat hep böylemi olucak ya yorgunluktan bayilcam kalcam gecede surekli uyaniyo sarilip aglayalim hungur hungurb
Of evet ya nedense ben tekken oluyor hepCanım büyüme atakları oluyo bazan süt yetmemesinden değil naparsan yap o gün hep ağlayıp meme istiyolar.
Ben biogaia bıraktım nurse harveys kullanıyordum onu da bıraktım birkaç gündür kimyon rezene veriyorumKızlar bebislerinize hala biogaia kullanıyor musunuz onu kestigimden beridir kabız ya nasıl cozcem bu işi
Allaha sukur cnm benmkinin gobegi yakildi dün ins o da geçerse Allahim saglik sorunu vermesinGeçecek bence her anın tadını çıkaralım çok şükür sağlık sorunu yok varsın uykusuz kalalım napalım
Aglamiyoss iyyms bzmki agliyo valla cok asiri aglama yok ama yine baya agliyoValla allah isteyene versin ben bir tane ile jübilemi yapmayı düşünüyorumallahtan ağlamıyo gğler yüzlü oyuncu bi çocuk
Sezeryan 4. Aydan önce spor önerilmiyor hafif tempoda yürüyüş yapabilirsin. Ağır kaldırmak falan 1 yıl yasak.Benim daha 24 gunluk oldu annemdeyim eve donunce yemek yiyecek bile zaman olmuyo ysrin doncem ins ins zaman ve halim olurda yapicm sezaryen oldum ama dikisler acimsdi bugun egzersizde .. 19 20 kilo aldim 76 dan 95 olmustum9malesed kilo gitmiyo 89 da kaldi
Cenesi kuvvetlendi aslinda iyi cekmeye baslsdi 15 16 gunden sonra ama demekki hala arada olabiliyor benmkide erkek 24 gunde 800 gr almis bu erkekler pis bogazÇenesi güçsüzdür canım kızsa hele bir de daha da narinler. Benim erkek sömürüyoilk ay 1.5 kg almasından belli
3.ay dedi doktorum egsersiz ve spor için agirlik bilgim yok aynenSezeryan 4. Aydan önce spor önerilmiyor hafif tempoda yürüyüş yapabilirsin. Ağır kaldırmak falan 1 yıl yasak.
Benim kız da sömürüyordu 6.5 ay gögsümü yaraları geçmedi ilk 3 ay 1600 almıştı, bu paşamsa çok miskinÇenesi güçsüzdür canım kızsa hele bir de daha da narinler. Benim erkek sömürüyoilk ay 1.5 kg almasından belli
Yok bilgim canım,ama burda bi kaç arkadaş 40tan sonra taktırmak hakkında konuşuyorlardı.3.ay dedi doktorum egsersiz ve spor için agirlik bilgim yok aynen
Spiral ne zaman takiliyo acaba doktorum 3 ay dedi saglik ocagi 40 gun diyo internettede 40 gun yazıyo bilgin varmi cnm
Aa ben damacana kaldriyorm.esim.yok.dieSezeryan 4. Aydan önce spor önerilmiyor hafif tempoda yürüyüş yapabilirsin. Ağır kaldırmak falan 1 yıl yasak.
Aynen aynen meme yoksa elini yumruk yapıp emiyoCenesi kuvvetlendi aslinda iyi cekmeye baslsdi 15 16 gunden sonra ama demekki hala arada olabiliyor benmkide erkek 24 gunde 800 gr almis bu erkekler pis bogaz
Aa bilmemki bana hep böyle söylediler benim pek tecrübem yokBenim kız da sömürüyordu 6.5 ay gögsümü yaraları geçmedi ilk 3 ay 1600 almıştı, bu paşamsa çok miskin
Ayni benmkidr ol sap ssp elleri emiyoAynen aynen meme yoksa elini yumruk yapıp emiyo
Aa bilmemki bana hep böyle söylediler benim pek tecrübem yok
Haftada bir yapıpsundur en fazla ondan bir şey olmaz,ben de 15 kilo kızımı kaldırıyorum hergün mecburAa ben damacana kaldriyorm.esim.yok.die
Oluyor tabi gaz olduğunu düşünüyorum içinde hareket ettikçe sancı yapar gaz anlık geçer sonra derin uyku hafif uyku var uyanmadigi sürece sorun yok benceBebekleriniz uykuda arada mizirdaniyomu uyancak gibi olup geri daliyormu neden acaba oluyo bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?