Canım nasılsın ya?ayy biz de dün babayla işe gittik. mezun olduğumuz ünide çalışınca dedim yürüyüş yaparız. valla çok iyi geldi dünkü hava :) bırakın tüm işi gücü atın kendinizi dışarı arada sıfırlanın
Nisandanmi kovuldum ben oraya yazmadim bile bi iki yorum yapip ciktim hic orda degildimTamam olur polemik yaratmayı benden iyi bilirsin birşey yokmuş gibi cekilirsin ama bakalım ne kadar dayanacaklar görücez Nisan annelerinden kovuldun yetmedi marttan kovuldu yetmedi birde nasıl cambazsan herkesi kendine inandırıp gene kapı dışı oluyorsun şu önceden yazdıklarını biri merak edip baksa zaten nedemek istediğimizi anlayacak sende biliyorsun bunu iki göze girmek için sana yardıma gelen ablana kadar laf edip mazlum ayağına yatıyorsun ALLAH akıl versin sana mavicim eşine sabır hayırlı akşamlar
Evet cidden gazdanmis anneme iyiki gelmisim gazdan oldugunu cozdu kadin valla bilmemek zor ben bir kes ciksrip yatiriyodum 1 saat sonra gazdan uyanincada aclik sanip emzirdim hep iyce birikmis gazlar ondan saat basi kalkiyomus 1 saat 15 dk sonra uyandi emzirdikten sonra annemdeds annem 45 dkkadir oyaliyo meger gazmis suan aglamiyo 2 saat olucak emeliGazdan canim mamayı verince üç kere gak diye ağızdan gaz çıkarmaniz lazım 3 kere çıkarmadan yatirma uyumuyo lar çünkü gazdan dolayı tekrar uyaniyorlar
Sagol cnm yorumun icin anneme geldim 2 gun dinlenip eve donucem tekrar bende git gel yoruldum zaten ins birgun tamamen donmeden kendim bakablrmIlk 2 ay depresyonla geçiyor maalesef canım benim bebeğim erken doğdu suan 3 buçuk aylık özellikle ilk 40 gün her akşam olduğunda agliyordum tek başına bakmak çok zor geliyordu ama alisiyorsun zamana o yüzden vesveselere kulak verme elbet alisacaksin düzenini bozma evinde dur senin için güzel olur inşallah hersey
Nisandanmi kovuldum ben oraya yazmadim bile bi iki yorum yapip ciktim hic orda degildimayrica sanane ya benden kendine odaklan sen bosver beni bu kafadar onemseme isine bak ..kendi kendine yaz oyna sen kolay gelsin
Valla mavicim benim için iki tip insan var bir sevmege doyamadıgım biri sövmeye doyamadığım seni insan yerine koyduk yerini yadırgadın yapacak birşey yok gülelim karşılık lıSenin kadar olmasada
Ya sen neyin tribindesin ne kafasindasin ne ictin acabaValla mavicim benim için iki tip insan var bir sevmege doyamadıgım biri sövmeye doyamadığım seni insan yerine koyduk yerini yadırgadın yapacak birşey yok gülelim karşılık lı
Şalgam içio süt yapıo sen de deneYa sen neyin tribindesin ne kafasindasin ne ictin acaba
Hem bebeğin dilini sil canım hemde her emzirme önçesi memeni temizleyip verKızlar kızımın dilinde pamucuk olmuşkarbonatlı su yapcam başka önerisi olan var mı
Pamukçuk bizden bebeğe geçiyormuş. O yüzden emzirmeden önce meme ucunu temizlemek lazım canımKızlar kızımın dilinde pamucuk olmuşkarbonatlı su yapcam başka önerisi olan var mı
Bence ıslak mendil mümkünse hiç kullanma. Ben ıslatılmış pamukla siliyorum. Zaten günümüzde her şey yapay ne kadar doğal davranabilirsek o kadar iyi olur.Tesekkür ederim Bi doktoruma da sorayım. Açıkcası göğüs temizliğine çok dikkat etmiyorum, uni baby nin yeni doğan ıslak mendilini kullanıyorım poposu için. saf su ve pamuk diyo onla silsem emerken sıkıntı olur mu acaba
Bende süt dolunca sertlik oluyor. Emzirince geçiyorMemesinde sertlik hisseden var mı?
Ben rakı deniycemŞalgam içio süt yapıo sen de dene
İnşallah kuzum ya sağlıklı olsunlar da geçecek bu zamanlar elbetYetersin mecbursun bir kere. Kolay değil ama gelirsin üstesinden. Yavaş yavaş uykusu düzene girdikçe çayını da içeceksin filmini de izleyeceksin.
Kızların dediği gibi sen milletle maytap geçiyosun sanırım. Sana daha cevap falan yok diğer kızlar da yazmasın meşgul etme burayı yeterBen rakı deniycem
Nası yaa emzırırken alkol alınmaz dıye bılıyorum ?? Ama şalgam gercekten süt yapıyor iyi arastır , alkol sağlıga zararlı lütfen kendınıze ve bebegınıze bunu yapmayınBen rakı deniycem
Kızların dediği gibi sen milletle maytap geçiyosun sanırım. Sana daha cevap falan yok diğer kızlar da yazmasın meşgul etme burayı yeter
Aynen öyle canım benim kızda aynıydı büyüdükçe daha rahat gaz çıkarıyorlar merak etme benim kız iki aylık şu an daha rahat gaz çıkıyor ama yine de 3 kere gazını çıkarmadan yatirmiyoruzEvet cidden gazdanmis anneme iyiki gelmisim gazdan oldugunu cozdu kadin valla bilmemek zor ben bir kes ciksrip yatiriyodum 1 saat sonra gazdan uyanincada aclik sanip emzirdim hep iyce birikmis gazlar ondan saat basi kalkiyomus 1 saat 15 dk sonra uyandi emzirdikten sonra annemdeds annem 45 dkkadir oyaliyo meger gazmis suan aglamiyo 2 saat olucak emeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?