- 30 Ocak 2015
- 19.415
- 25.546
- 798
- 29
Mavi biz seni gerçek hayatta tanımıyoruz senle bi alıp veremediğimiz olamaz ama şunu kabul et sen söylenenleri ciddiye almiyosun buraya sadece o an yazmak için yaziyosn çözüm aramıyorsun ya annemde kalmak istemiyorum evimde kalmak istiyorum diyosn ama memnun değilsin birinden birini seçmen gerekiyor ikisi birden olmaz evine gittiğinde bi gun yemek yaparsın her işe yetisirsinbi gün yetisemezsin bu böyledir ya sana anlattığımız kadar duvara konuşsak duvar dile gelirdi panik olduğun zamanlarda okuma o zaman.onerileri lütfen bence eltinide dinleme bu cocuk aç ne sen.doktoruna sorsana ya.kilo alımı iyiyse aç değildir ne kastın kendini ne parcaladinBen dalga gecti sandim beni sevmediginiz icin uburdakileride sogutup yardim almami engellemeye calistiginiz icin dogal olarak dalga gecti sandm
Sorunlar var da burasi da psikoloji klinigi degilDalga filan geçmiyorum sorunlarim var ilk.bebegim bakmakda zorlaniyorum ve soruyorum nasil olur diye bu kadar
Bak da çatlatma çocuğuEmzirdikten sonra hala ellerini sapir supur emince ac saniyorum dun aksam eltim filanda geldiler o da daha onc cok bebek bakimina yardimci olmus o da anlamadi mesela dedim daha yeni emzirdim nasil ac olablr ac bu cocuk dedi mama yaptik verdik bu seferrde sut yetmiyo sanıyorum emzirdikten sonra hala ellerini oyle istahla emince oyle saniyorum anlamiyorum iste .. anlasam zaten surskli nedsn sorup durayim ki bende dikkate aliyorum burdaki tum yorumları yoksa neden yazayim sorayım dikkate almayacaksam ama sorunu cozemeyince yine yine soruyorum boyle oluncada dikkate almıyormuş gibi algilaniyo yanlis anlaşılıyor tum sorun bu ..
Ne münasebet cok degerlı bılgımı paylaştım senınleBen dalga gecti sandim beni sevmediginiz icin uburdakileride sogutup yardim almami engellemeye calistiginiz icin dogal olarak dalga gecti sandm
Sorunlarım var derken? Hepimizin sorunları var biz burda hemhal olmaya geldik, pandemi dönemi zırt pırt doktora gidemiyoruz birbirimize sorarak ya da sormadan okuyarak sorularımıza çözüm arıyoruz, sorunlarımıza değil. İlişki sırasında çocuk ağlarsa napcaz ne sorun ne soru olmalı 20 günlükken...Dalga filan geçmiyorum sorunlarim var ilk.bebegim bakmakda zorlaniyorum ve soruyorum nasil olur diye bu kadar
Kilo alimi gayet iyi .. gerçekten yazilanlari tekrsr tekrar donup okudum bugun ayrica sorunlari cozmek icin tek tek video izledim okudum bir ton yazi hepsini zamanla anlayip çözeceğim tamam anliyorum yaziyosunuz herkes birsey diyo yok gazi vardir yok actir ama onu o an anlamak zor oluyor iste bazsn anlayamiyo insanMavi biz seni gerçek hayatta tanımıyoruz senle bi alıp veremediğimiz olamaz ama şunu kabul et sen söylenenleri ciddiye almiyosun buraya sadece o an yazmak için yaziyosn çözüm aramıyorsun ya annemde kalmak istemiyorum evimde kalmak istiyorum diyosn ama memnun değilsin birinden birini seçmen gerekiyor ikisi birden olmaz evine gittiğinde bi gun yemek yaparsın her işe yetisirsinbi gün yetisemezsin bu böyledir ya sana anlattığımız kadar duvara konuşsak duvar dile gelirdi panik olduğun zamanlarda okuma o zaman.onerileri lütfen bence eltinide dinleme bu cocuk aç ne sen.doktoruna sorsana ya.kilo alımı iyiyse aç değildir ne kastın kendini ne parcaladin
Bunun üzerine laf olmazSorunlarım var derken? Hepimizin sorunları var biz burda hemhal olmaya geldik, pandemi dönemi zırt pırt doktora gidemiyoruz birbirimize sorarak ya da sormadan okuyarak sorularımıza çözüm arıyoruz, sorunlarımıza değil. İlişki sırasında çocuk ağlarsa napcaz ne sorun ne soru olmalı 20 günlükken...
Yazmayım yazmayım dedim ama senin nezdinde diğerlerine de söyleyim. Ne kadar üslupsuzsunuz ne kadar merak etmişsiniz kadını sürekli takip edip şubat topiğimizi sabote ediyorsunuz.Şalgam içio süt yapıo sen de dene
Sorunu olan da cok ilk bebegi olannda cok ikinci ucuncu olanda walla bi kitap okuyorm 1 bebek hic bebek diyo cdden ben bi tane de zorlaniyosam 2 ve 3 olanlarn Allah yardmciisi olsnSorunlarım var derken? Hepimizin sorunları var biz burda hemhal olmaya geldik, pandemi dönemi zırt pırt doktora gidemiyoruz birbirimize sorarak ya da sormadan okuyarak sorularımıza çözüm arıyoruz, sorunlarımıza değil. İlişki sırasında çocuk ağlarsa napcaz ne sorun ne soru olmalı 20 günlükken...
Tamm bnde bundsn sonra bol bol okuyacagim yazip sormaktansaSorunlarım var derken? Hepimizin sorunları var biz burda hemhal olmaya geldik, pandemi dönemi zırt pırt doktora gidemiyoruz birbirimize sorarak ya da sormadan okuyarak sorularımıza çözüm arıyoruz, sorunlarımıza değil. İlişki sırasında çocuk ağlarsa napcaz ne sorun ne soru olmalı 20 günlükken...
Sen ilkte anlamışsın durumu ben ikinci de anladım bir çocuk hiç çocuk iki çocuk çok çocukmuşuSorunu olan da cok ilk bebegi olannda cok ikinci ucuncu olanda walla bi kitap okuyorm 1 bebek hic bebek diyo cdden ben bi tane de zorlaniyosam 2 ve 3 olanlarn Allah yardmciisi olsn
Buraya yaziuoruz ama geri bildrm yapiyoruz brbrmze cevaplara deger vermeye calisiyoruz
Benim de ilk bebeğim ve bu grupta ilk bebeği olan çok kişi var. Kimin ne sorunu var bilemezsin. Belki neler neler yaşayan vardır aramızda. İşk bebeğim ve sorunlarım var deyip işin içinden sıyrılmak yerine çözüm odaklı olmalısın. Çözüm istiyorsan da yazılanları oku anla ve uygula. Uyguladıktan sonra işe yaramadıysa tekrar sor yaptım olmadı de mesela. İnsanlar haklı olarak tep gösteriyor. Ben de defalarca cevap verdim ve okumaktan da sıkıldım aynı şeyleriDalga filan geçmiyorum sorunlarim var ilk.bebegim bakmakda zorlaniyorum ve soruyorum nasil olur diye bu kadar
Benim de ilk bebeğim ve bu grupta ilk bebeği olan çok kişi var. Kimin ne sorunu var bilemezsin. Belki neler neler yaşayan vardır aramızda. İşk bebeğim ve sorunlarım var deyip işin içinden sıyrılmak yerine çözüm odaklı olmalısın. Çözüm istiyorsan da yazılanları oku anla ve uygula. Uyguladıktan sonra işe yaramadıysa tekrar sor yaptım olmadı de mesela. İnsanlar haklı olarak tep gösteriyor. Ben de defalarca cevap verdim ve okumaktan da sıkıldım aynı şeyleriDalga filan geçmiyorum sorunlarim var ilk.bebegim bakmakda zorlaniyorum ve soruyorum nasil olur diye bu kadar
Tamam oyle yapacagimBenim de ilk bebeğim ve bu grupta ilk bebeği olan çok kişi var. Kimin ne sorunu var bilemezsin. Belki neler neler yaşayan vardır aramızda. İşk bebeğim ve sorunlarım var deyip işin içinden sıyrılmak yerine çözüm odaklı olmalısın. Çözüm istiyorsan da yazılanları oku anla ve uygula. Uyguladıktan sonra işe yaramadıysa tekrar sor yaptım olmadı de mesela. İnsanlar haklı olarak tep gösteriyor. Ben de defalarca cevap verdim ve okumaktan da sıkıldım aynı şeyleri
Yazmayın yazmayın efendım o zaman :))))Yazmayım yazmayım dedim ama senin nezdinde diğerlerine de söyleyim. Ne kadar üslupsuzsunuz ne kadar merak etmişsiniz kadını sürekli takip edip şubat topiğimizi sabote ediyorsunuz.
Lütfen burayı saçma sapan uslüpsuz yorumlarınız için doldurmayın! Bizim aklımız fikrimiz var istediğimize cevap verip istemediğimize vermiyoruz
Benimde öyle artık foruma girmek istemiyordum sürekli sürekli aynı sorular muhabbetler sıkmıştı beni de . Bide verilen cevap da dikkate alınmayıp saçma sapan şeyler anlatılınca banada fenalık geldi. Arkadaşın dediği gibi ilişki sorusunda artık bende kıllanmıştım bu da sorulmaz dedim ne dememizi bekledi acaba anlamadımDişlerimi sıkarak okudum resmen, kendi kendimize devam edelim arkadaşlar, içim şişmişti resmen,
Aynen ya seviye yerlerde! Benim bebek aşıdan etkilendi ya. Uykuda çığlıkla uyanıyor hafifte sıcak. İlk çocuğum hiç etkilenmemişti aşılardan. Artarsa calpol vereceğim artıkDişlerimi sıkarak okudum resmen, kendi kendimize devam edelim arkadaşlar, içim şişmişti resmen,
Ya orda benim aklıma şey geldi abdestsiz bebek emzirilir mi emzirilmez mi diye soruyor acaba dedimBenimde öyle artık foruma girmek istemiyordum sürekli sürekli aynı sorular muhabbetler sıkmıştı beni de . Bide verilen cevap da dikkate alınmayıp saçma sapan şeyler anlatılınca banada fenalık geldi. Arkadaşın dediği gibi ilişki sorusunda artık bende kıllanmıştım bu da sorulmaz dedim ne dememizi bekledi acaba anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?