2021 Şubat Anneleri

Eltim 9 sene üzerine tüp bebekle geçen sene doğum yaptı doktor dedi yatacaksın iş yapmayacaksın evine gittim yemekte yaptım sildim süpürdü bulaşık makinesini doldur boşalt kaç aya kadar yardım ettim de karşılığı buymuş o hamileyken görümceler kaynanam dört döndü doğumunda falan benim doğumda yoktu ilk hamileliğimde de kimse 😁😁
Nankörmüş benimde isde ona daha gönlüm yumasamaz benimki iyidir ya is yapamasamda ona bendeki dil yetiyo yurt disinda oldugumuzdan ne isi olursa bana soler arasana diye 😊

Aşerme gibi değil de çok acıkıyorum birden midem kazınıyo, adet tarihimden beri aşırı yemek yiyorum. Bulantı yok ben de şükür İnş hiç olmaz
Bendede bulanti olmadan obce cok yerdim hatta esim ye ye derdi hic bogazina bakma sen habire tik gitsin derdi ama bide migdem basladi yine yoyorum ama az ama cok œyüm midem basladikca genelikle az bise yerim kalkarim

Nankörmüş benimde isde ona daha gönlüm yumasamaz benimki iyidir ya is yapamasamda ona bendeki dil yetiyo yurt disinda oldugumuzdan ne isi olursa bana soler arasana diye 😊
Hayırlı insanlarla karşılaştırsın Rabbim hamileliğimi stres içinde geçirmek istemiyorum iyileşince mesafemi koyacağım herkes yerini ve haddini bilecek bundan sonra

Bendede bulanti olmadan obce cok yerdim hatta esim ye ye derdi hic bogazina bakma sen habire tik gitsin derdi ama bide migdem basladi yine yoyorum ama az ama cok œyüm midem basladikca genelikle az bise yerim kalkarim
Bulantı bende de yok ama yemek yeme isteği var yiyorum da 😁😁 aşırı kilolu değilim 55 kiloyum ama alıcam bu gidişle 😁😁

Erken değil mi bulabtılar için, ne zamanlar başlıyor

Bulantı bende de yok ama yemek yeme isteği var yiyorum da 😁😁 aşırı kilolu değilim 55 kiloyum ama alıcam bu gidişle 😁😁
😂😂bende ramazanda 51 kiloydum ramazandan cikdik hamile oldugumu orendim bayramin 2 gunuydu ondan buyani olmusum 53 kilo vercegime aldim hadi allahim sonumuzu hayir ede 10 kilo alsam yeterli diye dusunuyorum ama bilemicemde 🤷‍♀️

Back
X