İnşallah canım sen daha görmedin miiiHayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım sen daha görmedin miiiHayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah
Salı günü acile gittim kanamam vardı kese vardı pazartesi günü kontrolüm var düşük tehliken var dedi şuan azaldı kanama inşallah iyi olur sonuçİnşallah canım sen daha görmedin miii
Aşerme gibi değil de çok acıkıyorum birden midem kazınıyo, adet tarihimden beri aşırı yemek yiyorum. Bulantı yok ben de şükür İnş hiç olmazNe cabuk basladi mideniz baslamadimi sizin bulanmaya ozamn azalir istahiniz
Nankörmüş benimde isde ona daha gönlüm yumasamaz benimki iyidir ya is yapamasamda ona bendeki dil yetiyo yurt disinda oldugumuzdan ne isi olursa bana soler arasana diyeEltim 9 sene üzerine tüp bebekle geçen sene doğum yaptı doktor dedi yatacaksın iş yapmayacaksın evine gittim yemekte yaptım sildim süpürdü bulaşık makinesini doldur boşalt kaç aya kadar yardım ettim de karşılığı buymuş o hamileyken görümceler kaynanam dört döndü doğumunda falan benim doğumda yoktu ilk hamileliğimde de kimse![]()
Bendede bulanti olmadan obce cok yerdim hatta esim ye ye derdi hic bogazina bakma sen habire tik gitsin derdi ama bide migdem basladi yine yoyorum ama az ama cok œyüm midem basladikca genelikle az bise yerim kalkarimAşerme gibi değil de çok acıkıyorum birden midem kazınıyo, adet tarihimden beri aşırı yemek yiyorum. Bulantı yok ben de şükür İnş hiç olmaz
Hayırlı insanlarla karşılaştırsın Rabbim hamileliğimi stres içinde geçirmek istemiyorum iyileşince mesafemi koyacağım herkes yerini ve haddini bilecek bundan sonraNankörmüş benimde isde ona daha gönlüm yumasamaz benimki iyidir ya is yapamasamda ona bendeki dil yetiyo yurt disinda oldugumuzdan ne isi olursa bana soler arasana diye![]()
Bulantı bende de yok ama yemek yeme isteği var yiyorum daBendede bulanti olmadan obce cok yerdim hatta esim ye ye derdi hic bogazina bakma sen habire tik gitsin derdi ama bide migdem basladi yine yoyorum ama az ama cok œyüm midem basladikca genelikle az bise yerim kalkarim
Erken değil mi bulabtılar için, ne zamanlar başlıyorBendede bulanti olmadan obce cok yerdim hatta esim ye ye derdi hic bogazina bakma sen habire tik gitsin derdi ama bide migdem basladi yine yoyorum ama az ama cok œyüm midem basladikca genelikle az bise yerim kalkarim
Ben de 57 bakalım kaç olcaz bu gidişleBulantı bende de yok ama yemek yeme isteği var yiyorum daaşırı kilolu değilim 55 kiloyum ama alıcam bu gidişle
![]()
Hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhabalar bende 2019 Şubat annesiydim şimdi de Allah nasip ederse 2021 Şubat annesi olucambeklenmeyen bi gebelikti sürpriz yaptı meleğim
Sat 11 mayıs yaş 36 kilo 70cik![]()
Bulantı bende de yok ama yemek yeme isteği var yiyorum daaşırı kilolu değilim 55 kiloyum ama alıcam bu gidişle
![]()
65 70 olurum herhalde ilk hamileliğimde de öyle olduBen de 57 bakalım kaç olcaz bu gidişle![]()
Benimki 5 haftamin icinde basladi belkide daha once baslamisdi suanda sabah aksam bulantiyla bogusuyoruzErken değil mi bulabtılar için, ne zamanlar başlıyor
10 kiloyla kalırsan iyi de zor gibi geliyor banabende ramazanda 51 kiloydum ramazandan cikdik hamile oldugumu orendim bayramin 2 gunuydu ondan buyani olmusum 53 kilo vercegime aldim hadi allahim sonumuzu hayir ede 10 kilo alsam yeterli diye dusunuyorum ama bilemicemde
![]()
Kiz ole deme ben kendimi bildim bileli hic 60 gormedim en cok 55 oldum fazlasi olmadim simdi kilolu halimi dusunemiyorum nasil olcam bide boyda fazla yok top gibi olurum artik10 kiloyla kalırsan iyi de zor gibi geliyor bana![]()
ayy kuzum sen yat dinlen kafana takma yorulmaaa sakın tamam mıııSalı günü acile gittim kanamam vardı kese vardı pazartesi günü kontrolüm var düşük tehliken var dedi şuan azaldı kanama inşallah iyi olur sonuç
Yatıyorum zaten canım 3 yaşında bir de kızım var annem yanımda Allah razı olsun yoksa afacanla zor yatardımayy kuzum sen yat dinlen kafana takma yorulmaaa sakın tamam mııı
Çok iyi o zaman 65 le bitirsem göbek atarım. Bu ilk gebeliğim benim65 70 olurum herhalde ilk hamileliğimde de öyle oldu