2021 Şubat Anneleri

Kızlar benim bebiş oluşmamış. Salı tekrar gidicem ama büyük ihtimal oluşmaz boş gebelik yani. İnşallah sizin herşey yolunda gider. Tek duam şuan kendiliğinden düşmesi kürtaja gerek kalmaması.☺
Bende aynı şeyi yaşıyorum ben de beklemek istedim ama doktir kürtaj olmamı düşse bile parça kalma ihtimali olacağını söyledi yarın sabah kürtaj olacam

Kızlar ben de bugün gittim doktora, 5+6 yız. Doktor kalp atışı var ama duyamayız dedi daha küçük 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. Boyutunu da 2mm olarak ölçtü, benim gibi bu haftalarda kalp atışı duyan var mi ve boyutlarınız kaçtı sizin?
Bnde aynı cnm bebek 5+1 ile uyumlu dedi kesede 1.10 cm çok küçük olduğu için kalp atışı ni duyamazsiniz henüz dedi ama Dr gordu şükür iki hafta sonra tekrar gitcez

Beni
Ayy kizlar ben anladim durumumu bebis gozluyoki acili tuzlu yiyim hergun ozamn bulanti yapmiyo bana bol acili cig kofte yiyorum sanki hayatimda hic yememis gibiyim 🤦‍♀️allahim sizede guzel eltiler versin benim eltim yapmis getirmis evime kadar cig kofte istemisdin sen diye 🤗
Benim de iştahım çok açıldı bu gidişle 100 kilo olcam :(

Ayy kizlar ben anladim durumumu bebis gozluyoki acili tuzlu yiyim hergun ozamn bulanti yapmiyo bana bol acili cig kofte yiyorum sanki hayatimda hic yememis gibiyim 🤦‍♀️allahim sizede guzel eltiler versin benim eltim yapmis getirmis evime kadar cig kofte istemisdin sen diye 🤗
Çiğ et yeme hamilelikte canım uzmanlar yemeyin diyor enfeksiyon riskini çoğaltıyor

Bende aynı şeyi yaşıyorum ben de beklemek istedim ama doktir kürtaj olmamı düşse bile parça kalma ihtimali olacağını söyledi yarın sabah kürtaj olacam
Kaç gün beklediniz siz bana 5 gün sonra tekrar gel dedi

😂😂bizde daha cicim aylarindayiz bakalim nolur sonu 6 ayligiz sonunu bilemicem
5.senem benim kanamam oldu aile apartmanındayız kaynanam eşimin teyzesi eltim 2 görümcem 5 günde kaynanam 2 kez geldi baktı annem yanımda şimdi 2 komşum geldi bir Allahın kulu gelmedi canım 😁😁 2 elti daha gelecek yeni 2 kaynım ikiside bu sene evleniyor 5 temmuzda biri 27 eylülde biri 5 temmuzdaki eltimde aynı ben gibi olacak diğer elti zaten uzak gidecek evli olan elti zaten kaynanam İn yeğeni kötülere genelde bir şey olmuyor bu sülalede ama hamileyim çok kişi beddua aldı benden bu kanama aşamasında uzun oldu biraz hakkını helal et

5.senem benim kanamam oldu aile apartmanındayız kaynanam eşimin teyzesi eltim 2 görümcem 5 günde kaynanam 2 kez geldi baktı annem yanımda şimdi 2 komşum geldi bir Allahın kulu gelmedi canım 😁😁 2 elti daha gelecek yeni 2 kaynım ikiside bu sene evleniyor 5 temmuzda biri 27 eylülde biri 5 temmuzdaki eltimde aynı ben gibi olacak diğer elti zaten uzak gidecek evli olan elti zaten kaynanam İn yeğeni kötülere genelde bir şey olmuyor bu sülalede ama hamileyim çok kişi beddua aldı benden bu kanama aşamasında uzun oldu biraz hakkını helal et
Abooo allah kolaylik versin bende devreler karisti ayy iyki fazla deiliz biz 3 eltiyiz :21:

Bugün ilk defa kontrole gittim, kese ve bebek cok net göründü 7+2 yim ama ekranda 7+1 yaziyordu ultrason kagidinda yazmıyor. Bebegin boyutu 13,5 mm yazıyor ultrason kağıdında. Kalp atislarini da duydum baya hızlı atiyorlar. Oh be icim cok rahatladi. Doktor tuzu biraz fazla mi yıyorsun dedi evet nerden anladiniz dedim kese normalden biraz büyük buda vücudun su tuttuğunu gösteriyor dedi. Tuzu biraz azalticaz. 1 ay sonraya randevu verdi test falan istemedi o zaman burun ve ense kalınlığı ölçecekmiş 2 li test falan biseyler dedi. Bide folik asit vermek istedi ben de zaten var dedim kullanıyorum ama bırakacağım banu ciftci ilk birkac hafta sonra Folik asitin bir onemi kalmıyor demiş. Umarım burda bekleyen herkes kalp atislarini duyar kanamalari olmaz 🙏🏻

😁😁 6 kardeşler bizimkiler 4 erkek 2 kız bina 5 katlı aile apartmanı kısaca yakın olmayacaksın aşırısı zarar herşeyin
Bitanesiyle yakinizda oburu bizle deil simdilik iyi allah yukarda hakkini yiyemem geldiginde evimi cekdirir sen yeni hemilesin bebegin tutunma zamani kalkma yat der biraksam yemegimide yapip gitcek 🤭

Bitanesiyle yakinizda oburu bizle deil simdilik iyi allah yukarda hakkini yiyemem geldiginde evimi cekdirir sen yeni hemilesin bebegin tutunma zamani kalkma yat der biraksam yemegimide yapip gitcek 🤭
Eltim 9 sene üzerine tüp bebekle geçen sene doğum yaptı doktor dedi yatacaksın iş yapmayacaksın evine gittim yemekte yaptım sildim süpürdü bulaşık makinesini doldur boşalt kaç aya kadar yardım ettim de karşılığı buymuş o hamileyken görümceler kaynanam dört döndü doğumunda falan benim doğumda yoktu ilk hamileliğimde de kimse 😁😁

Back
X