2021 Şubat Anneleri

Kızlar dün keseyi gördü dr ama kan tahlili yapmadı iki hafta sonra yapacam dedi 2 temmuza gün verdi kalp atışlarını duymak için sanırım. Benim sağ kasığımda agrı oluyor , sizde de varmı ?
Bende de var sağ kasıkta ağrı, bide akıntı basladı

Kese büyüklüğü 4+3 olarak ölçülmüştür canım. Büyüdükce haftasını yakalıcaktır önden gitmesi ya da geriden gelmesi önemli değil sen yine haftanı adet tarihine göre hesaplarsın
Teşekkür ederim Canım Allah razı olsn öyle yapaym inşAllah benek görülürse kalp atışı duyulursa huırlısıyla dedğn gibi yakalae haftasını Allah raxı olsn cevap verdiğn bir nebze içini rahatlattğn için🤲☺️

Ayy kizlar ben anladim durumumu bebis gozluyoki acili tuzlu yiyim hergun ozamn bulanti yapmiyo bana bol acili cig kofte yiyorum sanki hayatimda hic yememis gibiyim 🤦‍♀️allahim sizede guzel eltiler versin benim eltim yapmis getirmis evime kadar cig kofte istemisdin sen diye 🤗

Kızlar ben de bugün gittim doktora, 5+6 yız. Doktor kalp atışı var ama duyamayız dedi daha küçük 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. Boyutunu da 2mm olarak ölçtü, benim gibi bu haftalarda kalp atışı duyan var mi ve boyutlarınız kaçtı sizin?

Kızlar ben de bugün gittim doktora, 5+6 yız. Doktor kalp atışı var ama duyamayız dedi daha küçük 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. Boyutunu da 2mm olarak ölçtü, benim gibi bu haftalarda kalp atışı duyan var mi ve boyutlarınız kaçtı sizin?
Buyuk ihtimalle 6 haftanizin icinde duyarsiniz bende ole duymusdum kese boyutunuda hic hatirlamiyorum

32 yaşındayım. Aslında 35te düşünüyordum ben de 3.yü. Oğlanlar okula başlasın ben de evde bebekle rahatça ilgilenirim diyordum. Şimdi okul kapısın da bir elimde cücük diğer elimde bebişle abilerini mi beklicem abovv :skandal:
Erken yaş iyidir canım. Büyüyünce daha rahatlarsın. Ben rahata yeni erdim diyordum :KK53:

Geldimm doktordaaan. Her şey yolunda,, kalp atışı duyamadık erken dedi. Kese boyuna 14 mm dedi benim, çap söylemedi. Yerleşmesi falan güzelmiş, içi de dolu dedi bakalım.

Ağrıları sordum, akıntıyı hepsi normal daha da artacak, iyi günlerin bunlar dedi 😂

Bi de açlık kan şekerim 95 imiş, istenen üst seviye 92 imiş. Sizin değerler kaç?

Geldimm doktordaaan. Her şey yolunda,, kalp atışı duyamadık erken dedi. Kese boyuna 14 mm dedi benim, çap söylemedi. Yerleşmesi falan güzelmiş, içi de dolu dedi bakalım.

Ağrıları sordum, akıntıyı hepsi normal daha da artacak, iyi günlerin bunlar dedi 😂

Bi de açlık kan şekerim 95 imiş, istenen üst seviye 92 imiş. Sizin değerler kaç?
Nerelerin ağrıyo cnm?

Ben bu topiği ,hamile kaldığımı öğrendiğim zaman takibe alıp sizleri takip etmeye çalışıyordum,sonra sorunla karşılaşınca buraya yazıp yazmamakta kararsız kaldım,belki sizleri üzerim diye ama hamilenin duası kabul olurmuş derler ya belki bir hamile kardeşim dua eder de bu hamileliğim olmasa bile yeni sağlıklı bir hamilelik için kabul olur da içimin yangını söner diye yazdım.Hakkınızı helal edin lütfen ve hepinizi Rabbim korusun sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirip hayırlı bebekleriniz olsun inşallah.
Aminn allahım gönlüne göre versin benim de bebeğim buyumedı boş gebelik yaşadım iki gindir kanama var daha çok kahverengi şekilde sabah kürtaj olacağım hayurlisi boyleymis

Back
X