- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.221
- 63
Bizimki de çocuk diye kendini yerlere atıyordu sıfır heyecan put gibi duruyo. Yürüyorum evin içinde çok hareketlisin niye yatmıyosun diye başımın etini yiyor sanki yatalağımNormal insan hep onlara patlıyor biz bişilerle savaşırken onlara dünya rahatbugün işteyim arıyor ne yicez . Saat 2, gündüz akşam yemeği 7de insan Bi sorar nasılsın nasıl oldu miden
İnşallah canım. Malum salgın süreci, hamilelik bağışıklığı artıyor ama sigara düşürüyor. O Bi iki fırtı da en kısa sürede bırakırsın inşallah. Rabbim esirgesin parol dışı ilaç kullanamıyoruz...Maşallah darısı başıma, ben de Bi iki fırt çekiyorum günde
Bende dün istedim bişe. Kayınvalidemlerdeydik köyde sabah geldik hemen aldırdım eşime. Ama sabahı nasıl ettim :)Selam kızlar aş erme nezaman başlıyor. Dün akşam deli gibi limonlu marul istedim bir anda göğüslerim şişti anlamadım 6 haftalığım çok erken değil mi
Bizimki de çocuk diye kendini yerlere atıyordu sıfır heyecan put gibi duruyo. Yürüyorum evin içinde çok hareketlisin niye yatmıyosun diye başımın etini yiyor sanki yatalağım
Eşim de içiyo sigara annem de. İçmeseler aklıma gelmez bu kadar. Aksama kadar kahve sigara keyfi evde çömelip Bi köşede ağlıyorumİnşallah canım. Malum salgın süreci, hamilelik bağışıklığı artıyor ama sigara düşürüyor. O Bi iki fırtı da en kısa sürede bırakırsın inşallah. Rabbim esirgesin parol dışı ilaç kullanamıyoruz...
Evet hatta benim eşim 2.de baya geç farketti. Oğlum kıskanmasın diye kucağına alamadı bebeği. Ne zaman ki gülmeleri agulamaları başladı o zaman sevdi:)Erkekler maalesef evlatlarını kucaklarına alana kadar baba olduklarını idrak edemiyor.
Sen kaç haftalıksınKızlar
Bende dün istedim bişe. Kayınvalidemlerdeydik köyde sabah geldik hemen aldırdım eşime. Ama sabahı nasıl ettim :)
Bende 6+3üm bugün9pl
Sen kaç haftalıksın
Bu hamilelikte dışarı yolluyorum eşimi. Bir de bıraktığım içtiğinde küllük gibi kokuyor. Zaten kusuom hava sıcak üşümez dışardaEşim de içiyo sigara annem de. İçmeseler aklıma gelmez bu kadar. Aksama kadar kahve sigara keyfi evde çömelip Bi köşede ağlıyorum
Denicem canımBu hamilelikte dışarı yolluyorum eşimi. Bir de bıraktığım içtiğinde küllük gibi kokuyor. Zaten kusuom hava sıcak üşümez dışardasen de şart koy ya birlikte içeriz ya da siz de en azından evde içmeyin de. Kusunca kokuyu falan bahane et.
Bizde de öyle olur kızım 22 aylık hiç anlamaz kıskançEvet hatta benim eşim 2.de baya geç farketti. Oğlum kıskanmasın diye kucağına alamadı bebeği. Ne zaman ki gülmeleri agulamaları başladı o zaman sevdi:)
Maşallah canım Allah bozmasınBizimki de sağolsun evi süpürüyor, bulaşıklari yıkıyor bişey işteyim diye gözümün içine bakıyor her gün soruyo nasılsın diye6 yıl aradan sonra çocuk özlemine ne yapacağını sasirdi
Aa bende bayramın 2. Günü öğrendim ve 51 kiloydumbirebir aynı ilk doktora 5+1de gittim 52.4 çıktım sonraki hafta da aynı çok şişkinliğim vardı ama bi rahatsızlık geçirdim şuan 50.7 falan kilom inşallah bebişler için yeterli olan kiloları alırız sadece
Hayırlı olsun sevindim canım, benim de 6 oldu bugün ama üstten duyamadık vajinal bakmak istedi doktor ben de istemedim iki haftayı bekleyeceğizÇok şükür kalp atışını duyduk hamdolsunGeç döllenmeden dolayı 6 haftalık tam. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh allahım isteyen her kadına anne olmayı nasip etsinn ❤
Son adet tarihin neydi kuzum belki senin de geç döllenmedir.Hayırlı olsun sevindim canım, benim de 6 oldu bugün ama üstten duyamadık vajinal bakmak istedi doktor ben de istemedim iki haftayı bekleyeceğiz
Hayırlı olsun inşallah çok sevindimÇok şükür kalp atışını duyduk hamdolsunGeç döllenmeden dolayı 6 haftalık tam. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh allahım isteyen her kadına anne olmayı nasip etsinn ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?