2021 Şubat Anneleri

Normal insan hep onlara patlıyor biz bişilerle savaşırken onlara dünya rahat🙊 bugün işteyim arıyor ne yicez . Saat 2, gündüz akşam yemeği 7de🤭insan Bi sorar nasılsın nasıl oldu miden😁😁
Bizimki de çocuk diye kendini yerlere atıyordu sıfır heyecan put gibi duruyo. Yürüyorum evin içinde çok hareketlisin niye yatmıyosun diye başımın etini yiyor sanki yatalağım

Maşallah darısı başıma, ben de Bi iki fırt çekiyorum günde
İnşallah canım. Malum salgın süreci, hamilelik bağışıklığı artıyor ama sigara düşürüyor. O Bi iki fırtı da en kısa sürede bırakırsın inşallah. Rabbim esirgesin parol dışı ilaç kullanamıyoruz...

Selam kızlar aş erme nezaman başlıyor. Dün akşam deli gibi limonlu marul istedim bir anda göğüslerim şişti anlamadım 6 haftalığım çok erken değil mi

Kızlar
Selam kızlar aş erme nezaman başlıyor. Dün akşam deli gibi limonlu marul istedim bir anda göğüslerim şişti anlamadım 6 haftalığım çok erken değil mi
Bende dün istedim bişe. Kayınvalidemlerdeydik köyde sabah geldik hemen aldırdım eşime. Ama sabahı nasıl ettim :)

Bizimki de çocuk diye kendini yerlere atıyordu sıfır heyecan put gibi duruyo. Yürüyorum evin içinde çok hareketlisin niye yatmıyosun diye başımın etini yiyor sanki yatalağım
😬Erkekler maalesef evlatlarını kucaklarına alana kadar baba olduklarını idrak edemiyor.

İnşallah canım. Malum salgın süreci, hamilelik bağışıklığı artıyor ama sigara düşürüyor. O Bi iki fırtı da en kısa sürede bırakırsın inşallah. Rabbim esirgesin parol dışı ilaç kullanamıyoruz...
Eşim de içiyo sigara annem de. İçmeseler aklıma gelmez bu kadar. Aksama kadar kahve sigara keyfi evde çömelip Bi köşede ağlıyorum😂

Eşim de içiyo sigara annem de. İçmeseler aklıma gelmez bu kadar. Aksama kadar kahve sigara keyfi evde çömelip Bi köşede ağlıyorum😂
Bu hamilelikte dışarı yolluyorum eşimi. Bir de bıraktığım içtiğinde küllük gibi kokuyor. Zaten kusuom hava sıcak üşümez dışarda😁 sen de şart koy ya birlikte içeriz ya da siz de en azından evde içmeyin de. Kusunca kokuyu falan bahane et.

Evet hatta benim eşim 2.de baya geç farketti. Oğlum kıskanmasın diye kucağına alamadı bebeği. Ne zaman ki gülmeleri agulamaları başladı o zaman sevdi:)
Bizde de öyle olur kızım 22 aylık hiç anlamaz kıskanç😬

Benim eşim sağolsun o destekliyor ailesi geri planda o bari destek oluyor üzerime düşer ilk hamileliğimde çok dolduruşa geliyordu da şimdi akıllandı 5 yıllık evliyiz iyiyiz maşallah hamd olsun

Bizimki de sağolsun evi süpürüyor, bulaşıklari yıkıyor bişey işteyim diye gözümün içine bakıyor her gün soruyo nasılsın diye 😂 6 yıl aradan sonra çocuk özlemine ne yapacağını sasirdi :KK70:

Sen vermissin olsun alalim bakalim sonrasinda veririz elbet ben daha ck midem yatissin diye yiyorum yoksa cikarmak zorunda kaliyorum
Aa bende bayramın 2. Günü öğrendim ve 51 kiloydum 🥰 birebir aynı ilk doktora 5+1de gittim 52.4 çıktım sonraki hafta da aynı çok şişkinliğim vardı ama bi rahatsızlık geçirdim şuan 50.7 falan kilom inşallah bebişler için yeterli olan kiloları alırız sadece 🤪😊

Çok şükür kalp atışını duyduk hamdolsun🙏 Geç döllenmeden dolayı 6 haftalık tam. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh allahım isteyen her kadına anne olmayı nasip etsinn🙏🙏
Hayırlı olsun sevindim canım, benim de 6 oldu bugün ama üstten duyamadık vajinal bakmak istedi doktor ben de istemedim iki haftayı bekleyeceğiz

Back
X