2021 Şubat Anneleri

ben hamile olduğumu test ile 3 haziranda kanda 9 haziranda öğrendim ama henüz doktora gitmedim. pazartesi inşallah gideceğim. umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır
Hoşgeldiniz hayırlısı olsun inşallah hayırla sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Selamlar herkese ben ilk beta testi yaptırdığımda kan ve idrara da baktılar
Sonuçlar böyle kızlar
İlk haftalarda istenen tahliller neler
Aynıları mı yoksa farklı mı isteyecekler
İdrarınızda lökosit gözlenmiş idrar yolu enfeksiyonu olabilirsiniz. Doktorunuz söyler zaten ama ben çok geçirdiğim için görünce söyleyeyim dedim. Yanma veya ağrı yaşıyorsanız bol bol su içmenizi tavsiye ederim.

normalde son adet tarihini giriyoruz ben 23 nisanda adet oldum en son mayıs 23 ünde olmam gereken adetimi olmadım adetim 15 gun geçtikten sonra test yaptım şükürler olsun ki çift çizgiyi gördüm kan verdim 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim ertesi gün doktora gittim ultorosonda baktığında 4 haftalık gözüktüğünü ama son adet tarihine göre de 7 haftalık hamile.olmam gerektiğini söyledi aklım çok karıştı

4 haftalık olması çok olası değil gibi bence. Doktor tam görememiştir belki o yüzden öyle demiştir

Teşekkür ederim şimdilik yaşamıyırum ama bol su içmeye çalışıyorum çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…