Ben de tam bugün 6+4üm canım. Kalbi kaç atıyoduSelam kızlar ben de miniğimi gördüm kalbi çok güzel atıyordu boyutu 5 mm 6+2 ile uyumlu dedi, normalde 6+4’üm.
evet Beren, eşime ben koyucam adını demiştim öyle de yaptım. Umarım gönlünüze göre olur. Bizim ikincinin adını Rabbim o günleri gösterirse babası koyacak, o yüzden bu defa isim arayışı yapamıyorum. Arada erkek olursa Ahmet Eren koyalım diyorum, ama hiç oralı olmuyorbırakıyorum karpuzu o zaman:) Allah bağışlasın ismi beren erva sanırım kızım olursa ben de beren koymak istiyorum
Say’a göre benim de 6+4 ama boyutuna göre öyle dedi doktor, kalp atışını cihazdan dolayı duyamadım ölçmedi doktor da ama attığını gördüm pıt pıt inip kalkıyorduBen de tam bugün 6+4üm canım. Kalbi kaç atıyodu
Bimouyorumki kafam one gitti geldi sokdan zaten kendimde deildim agzimdan zorla hamileyim lafini cikardim kolumuda radyo cekemediler hamilelikden dolayi anten rakdilar bekliyorum simdi dogum hanenin onunde bebise bakmalari icinGeçmiş olsun Allahın izniyle iyidir canım doktorda bişey olmaz dediyse korkma stres yapma
6+2 de duydum ve 118 idi erken olduğu için artar dedi doktor. Boyunu tam hatırlayamadım.Kızlar 6. Haftada olup kalp atışını duyan var mu? Varsa kaç attı ve bebeğin boyu kaç mm ?
Doktorlar bakdan bise yokdur dediler daha 2 aylik dediler bise olmamisdir dediler ama kafam one arkaya gitti geldiGeçmiş olsun. Biz herşeyden endişeleniyoruz ama Allah onu en güvenli yere koymuştur. Doktorlar bişey demediyse iyidir inşallah korkmanıza gerek yok
Valla ne mutlu sana benim gittikce artiyor surekli biseyler yemek istiyorum ve dun ilk kez kustumBenimke ayni olan kizlar mideniz nasil benim 3 gundur hic bise kalmadi sadece aclikdan arada bir midem bayılıyo okadar sizin midelerinizde gecdimi
çok geçmiş olsuncanım.Allah ın izniyle bişey olmazcanım.önemli olan şuan senin sağlığınKizlar burdaki herkez nerdeyse tanir beni lutfen bana dua edin kaza gecirdim araba carpdi bana kafam one arkaya gitti geldi bebege bise olmaz dediler ama cok korkuyorum acildeyim kolum incildi galiba
Çok geçmiş olsun.Kizlar burdaki herkez nerdeyse tanir beni lutfen bana dua edin kaza gecirdim araba carpdi bana kafam one arkaya gitti geldi bebege bise olmaz dediler ama cok korkuyorum acildeyim kolum incildi galiba
Tekrar kan ver 2 gün sonra ve değiştir canımSıkıntımı var sence içim huzursuz
Son ultrason kağıdımı bulamıyorumAaaa ne güzel ☺ Boyu kaçtı peki o sıra? Ben de dün gittim 6+4 123 atıyodu normal mi acaba diye merak ettim
Gecmis olsun canim inşallah ikinizinde birseyi yoktur Allah acil sifa versinDoktorlar bakdan bise yokdur dediler daha 2 aylik dediler bise olmamisdir dediler ama kafam one arkaya gitti geldi
Ayy çok geçmiş olsunKizlar burdaki herkez nerdeyse tanir beni lutfen bana dua edin kaza gecirdim araba carpdi bana kafam one arkaya gitti geldi bebege bise olmaz dediler ama cok korkuyorum acildeyim kolum incildi galiba
Normal canim %67 lik bir artış olmuş benim ikinci değerim de 66 artmıştı Dr yeterli demistiDegerim 482.89dan 850 lere cıkmış bu normalmi
Canım geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur Allah şifa versin inşallahKizlar burdaki herkez nerdeyse tanir beni lutfen bana dua edin kaza gecirdim araba carpdi bana kafam one arkaya gitti geldi bebege bise olmaz dediler ama cok korkuyorum acildeyim kolum incildi galiba
Bende geç döllenmeyim. Korkcak bişey yok normalden daha sonra görüyosun keseyi bebeği kalp atışınıKızlar benim geç döllenme olmuş sanırım başına gelen var mı 1 hafta geriden geliyo neden böyle olduki yumurtlamayıda adetin 14. Günü bulmuştum korkuyrm 6+2 olmam gerekirken şuan 5+2 görünüyo
Cok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah birsey olmazKizlar burdaki herkez nerdeyse tanir beni lutfen bana dua edin kaza gecirdim araba carpdi bana kafam one arkaya gitti geldi bebege bise olmaz dediler ama cok korkuyorum acildeyim kolum incildi galiba
Çok geçmiş olsunKizlar burdaki herkez nerdeyse tanir beni lutfen bana dua edin kaza gecirdim araba carpdi bana kafam one arkaya gitti geldi bebege bise olmaz dediler ama cok korkuyorum acildeyim kolum incildi galiba
Kese mm büyüyo kuzum ama atıyorm bugün kalp atışını duymam gerekiken sadece kese büyümüş ama kese 5 haftalık gözüküyo ilk gördüğümde 5 haftalık diye gitmşm 4+2 de gördük yani 1 haftaa geri ama bakalm bebek yakalar diyolar eğer bebek görünürse boş kese değilse hayırlısı yaBende geç döllenmeyim. Korkcak bişey yok normalden daha sonra görüyosun keseyi bebeği kalp atışını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?