2021 Şubat Anneleri

Normal canim %67 lik bir artış olmuş benim ikinci değerim de 66 artmıştı Dr yeterli demisti
Çok teşekkür ederim siz böyle diyince nasıl içim ferahlıyo anlatamam inşallah sıkıntısız sekilde kalp atışlarınıda duyarım rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah ❤❤

Kizlar burdaki herkez nerdeyse tanir beni lutfen bana dua edin kaza gecirdim araba carpdi bana kafam one arkaya gitti geldi bebege bise olmaz dediler ama cok korkuyorum acildeyim kolum incildi galiba
Canim çok geçmiş olsun nasıl oldu gittin mi doktora

Bimouyorumki kafam one gitti geldi sokdan zaten kendimde deildim agzimdan zorla hamileyim lafini cikardim kolumuda radyo cekemediler hamilelikden dolayi anten rakdilar bekliyorum simdi dogum hanenin onunde bebise bakmalari icin
Baktılar mı canım bebişe ne dedi doktor önemli bir şeyin yoktur inşallah

Aynen benim de öyle daha bebeği göremediği için ölçmedi ama geç döllenme dedi. Ben adete göre 6+6 iken keseyi görebildim. Ne kadar geride bilmiyorum ama tahminim 1 2 hafta var. Pazartesi gitcem bebeği görcem inşallah.

belki babasının aklında isim vardır ben de erkek olursa ömer yavuz istiyorum yavuz rahmetli babamın adı

Selamlar herkese ben ilk beta testi yaptırdığımda kan ve idrara da baktılar
Sonuçlar böyle kızlar
İlk haftalarda istenen tahliller neler
Aynıları mı yoksa farklı mı isteyecekler

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-24-13-33-42-1.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar bide bel ve kasık ağrım var bugün biraz normal mi
Hep lavaboya çekinrek gidiyorum acaba leke geldi mi diye

belki babasının aklında isim vardır ben de erkek olursa ömer yavuz istiyorum yavuz rahmetli babamın adı
Allah gönlünüze göre nasip eylesin, çok severim o iki ismi de. Ne tatlı Bi heyecan Rabbim isteyen her kadına bu duyguyu nasip eylesin

ben hamile olduğumu test ile 3 haziranda kanda 9 haziranda öğrendim ama henüz doktora gitmedim. pazartesi inşallah gideceğim. umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır

Hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah kolay hanilelikler geçiririz ve evladımızı kucağımıza sağlıkla alırız

Selamlar herkese ben ilk beta testi yaptırdığımda kan ve idrara da baktılar
Sonuçlar böyle kızlar
İlk haftalarda istenen tahliller neler
Aynıları mı yoksa farklı mı isteyecekler
Üzerinde kırmızı çizgi ve yanında ++ olan değerlerin pozitif ya da referans değerin üzerinde çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…