2021 Şubat Anneleri

5+1 olarak gözüküyo takvimlerde
Evet canım erken öğrendim
Adetten bi gün önce bi ve bi gün sonra kan verdim en son o şuan adet tarihimin üzerinden 6 gün geçmiş oldu
Takvime de bebişini kocaman olmuş gibi eklemişsin ☺️benim de 6+1suan 1 hafta var o zaman aramizda

8+5 bende. Usg 2 hAfta geriden geliyor. Mide yanmam var, karın sisliginden catliycam. Akşamları oluyor. 26 yaşında ilk gebeligim. Dr 1 ay sonra çağırdı. Çin takvimine göre erkek :) bakalım na si olacak
Ayy Allah tamamina erdirsin hepimizi 💕 7+4 benimde çin takvimine göre erkek. 😊 Ne olacak bende çok merak ediyorum. Bu şişkinlik ne zaman gececek acaba bu aksam gaz sancisi çektim bir yarim saat resmen. Ne yesem gaz yapıyor. Mide yanması için doktordan surup almıştım ama az içiyorum ve gaz daha kötü ağrı yapması falan. İlk olunca insan çekiniyor bende 23 yasindayim 😊

Ayy Allah tamamina erdirsin hepimizi 💕 7+4 benimde çin takvimine göre erkek. 😊 Ne olacak bende çok merak ediyorum. Bu şişkinlik ne zaman gececek acaba bu aksam gaz sancisi çektim bir yarim saat resmen. Ne yesem gaz yapıyor. Mide yanması için doktordan surup almıştım ama az içiyorum ve gaz daha kötü ağrı yapması falan. İlk olunca insan çekiniyor bende 23 yasindayim 😊
Senin ki iyi 1 saat sürmüş canım :) benim tüm gece sürüyor uykumdan uyaniriyorim.
Istanbul esenler civarı oturuyorum tavsiye edeceginiz bu doktor var mi ?

Senin ki iyi 1 saat sürmüş canım :) benim tüm gece sürüyor uykumdan uyaniriyorim.
Istanbul esenler civarı oturuyorum tavsiye edeceginiz bu doktor var mi ?
Ben İstanbul'da değilim canım ama özele gidiyorum. Doktorumu degistiricem bende memnun kalmadım. Hiç sormasam konuşmayacak. Yani ağrı sende de var normal o zaman herhalde gaz ağrısı çekmek.

İkamet istanbul 😊 bence son adet tarihlerini ve gelişmeleri de ekleyebilirsin. Kese görüldü bebek görüldü kalp atışı duyuldu vs.
Denedim ama sütunlar çok uzuyor bu defa kaydırmak gerekiyor.Sanırım daha fazla bilgi girişi yapamayacağım. :confused:

listeye kendisini yazmayı unuttuğum ya da bilgileri eksik olan hamişlerimiz beni etiketleyip yazabilir:confused:
Ben 21 yaşındayım 3. GebeliğiM 2 düşük yaptım konyadayim 7+4 ulturasona göre 6+6 kalp atışını duyduk

Tablo buranın şanındandır :) her an her üyeyi yoklayamıyoruz. Merak ettiğimiz arkadaşlarımızı tablodan kolayca takip edebiliyoruz. İsimler cinsiyetler eklenince çok keyifli oluyor
Bu sizin kaçıncı hamilelik çok tecrübeli gibi geldiniz maşallah 😃 e tabii bir adet örf halinde olduysa artık devam ettirmek lazım. 😃

Bu sizin kaçıncı hamilelik çok tecrübeli gibi geldiniz maşallah 😃 e tabii bir adet örf halinde olduysa artık devam ettirmek lazım. 😃
3. çocuğum :oops: 2013ten beri kadınlar klübündeyim. O zamanlar bebeğim olmuyordu. Ben yumurtlama tedavisi eşimde varikosel tedavisi görüyordu.Nasıl hamile kalırım diye üye oldum o zamandan beri şükür bugünleri gördük. Rabbim herkesi sevindirsin💜

Sutyen değişimine gectiniz mi ben şuan ici tamamen bos ve en hafif sutyenimi kullanabiliyorum diğerleri rahatsız ediyor. Sporcu sutyeni mi alsam diye düşünüyorum ama sis goguslerim ve sarkmaya sebep olur mu tel olmadigindan diye düşünüyorum. Cem yılmaz diyor ya her yerim şiş şiş 😃😃

Back
X