2021 Şubat Anneleri

Paranla mı rezil ediyorlar afedersin ama şikayet et yetkili birimlere bebeğinin sağlığı önemli

Paranla mı rezil ediyorlar afedersin ama şikayet et yetkili birimlere bebeğinin sağlığı önemli
Yok ya bu Dr devlette ozeldeki 2 saat uzaklıkta bana 3. Ayda ona gidicem o böyle der mi kesinlikle kullanacaksın dedi bı kere daha şikayet etmiştim bı Dr u kızımla ilgilendiren bı konuda hicbise demiyorlar Dr u koruyorlar hasta hakları diye bişey yok

Riskli gebeliksiniz doktorunuzu bencede iyi seçin

Selam kızlar 3/4 gündür yazamadım nasılsını nasıl gidiyor ağrı sızınız var mı? benim dünden beri hafif vajinada kaşıntım var

Kızlar 7+3 teyim kalp atışını duydum ama bugün çok kanamam oldu hala da devam ediyo. Çok korkuyorum pruloton ipne verdi haftada 1. Progestan hap ve progestan vajinal jel kullanıcam başından böyle olay geçen varmı? Allah rızası için yardımcı olun nolur geçen sefer de bebeğimi 7+4 te kaybetmiştim

Ne zaman gittin doktora canım? Vajinal progestan kullandım ben ama kanamanı azaltması lazım. ŞuAn dra gitme imkanın var mı?

Son düzenleme:
İlk gebeliğimde mahrumiyet bölgesindeydim. En basit en ucuz bir sebzeyi İstediğimde bile bulamazdım. Yani imkanın olsa bile ulaşımı zor olabiliyor haklısın.

Allah Şafi ismiyle şifasını versin canım sadece tuvalete gitmek için kalk ayağa. Rabbim yardımcın olsun

Ne zaman gittin doktora canım? Vajinal progestan kullandım ben ama kanamanı azaltması lazım. ŞuAn dra gitme imkanın var mı?
Bugün olur olmaz gittim kuzum. Vajinal jeli ta en baştan beri kullanıyodum zaten bu sefer sabah akşama çıkardı. İnşallah bebeğime bişey olmaz ya çok korkuyorum

Aminn canım Allah razı olsun hep yatıyorum tuvalete gitmeye bile korkuyorum geçer inşallahh yaaa
İnsallah canım bende de dünden beri vajinamda kaşıntı var normalde akıntı oluyor beyaz ama biraz sarı olarak gelmiş. Devam ederse bende yarın gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…