- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Paranla mı rezil ediyorlar afedersin ama şikayet et yetkili birimlere bebeğinin sağlığı önemliYa zaten Dr um özelde sınır ediyorlar insanı ya bı de gülmesi beni sinir etti sanki senaryo oynuyoruz bı Dr ile papaz oldum bunla da papaz olursam ilçede tek kadın dogumcu zaten.. diycektim zaten sorumluluk alacak mısınız diye de neyse dedim sabir
Yok ya bu Dr devlette ozeldeki 2 saat uzaklıkta bana 3. Ayda ona gidicem o böyle der mi kesinlikle kullanacaksın dedi bı kere daha şikayet etmiştim bı Dr u kızımla ilgilendiren bı konuda hicbise demiyorlar Dr u koruyorlar hasta hakları diye bişey yokParanla mı rezil ediyorlar afedersin ama şikayet et yetkili birimlere bebeğinin sağlığı önemli
Biz riskli gebe olcaz kesinlikle düzgün bir doktor bulmalıyız siz şuan gebe misinizBugün gittiğim Dr yok iğne vermiyoruz bu genlere aslında dalga geçiyor sanki benle 2 düşük olmuş hala gülüyor geriz..sinir etti beni ya
7. hafta oluyor nerdeyse duyarsınız muhtemelenTeşekkür ederim sizin de hayırlı olsun 4+3 deym 6+5 de gitsem sıkıntı olmazsa diyorum duyarmyz ki
Riskli gebeliksiniz doktorunuzu bencede iyi seçinYok ya bu Dr devlette ozeldeki 2 saat uzaklıkta bana 3. Ayda ona gidicem o böyle der mi kesinlikle kullanacaksın dedi bı kere daha şikayet etmiştim bı Dr u kızımla ilgilendiren bı konuda hicbise demiyorlar Dr u koruyorlar hasta hakları diye bişey yok
Şükür buldum Dr ben gebeyim canim dr un özel kliniği var ilaçları devletteki ne yazdiriyorum iğne için gittim rapor cikarttikBiz riskli gebe olcaz kesinlikle düzgün bir doktor bulmalıyız siz şuan gebe misiniz
Aa çok sevindim darısı bize kaç haftalıktınızŞükür buldum Dr ben gebeyim canim dr un özel kliniği var ilaçları devletteki ne yazdiriyorum iğne için gittim rapor cikarttik
7 haftalik canım darısı size inşallah şimdilik bı sıkıntı yok iyi gidiyoruz çok şükürAa çok sevindim darısı bize kaç haftalıktınız
Yarına tekrar gidicem bakalım ne diyecek teşekkür ederimtek kullanımlık ilk hamileliğimde vermişlerdi suya karıştırıp içiliyor.
Peki şuan iğne oluyor musun oluyorsan nekadar mg lık oluyorsun Allah tamamına erdirsin inşallah7 haftalik canım darısı size inşallah şimdilik bı sıkıntı yok iyi gidiyoruz çok şükür
Evet canımCanım tabloyu sen mi dolduruyorsun?
Ne zaman gittin doktora canım? Vajinal progestan kullandım ben ama kanamanı azaltması lazım. ŞuAn dra gitme imkanın var mı?Kızlar 7+3 teyim kalp atışını duydum ama bugün çok kanamam oldu hala da devam ediyo. Çok korkuyorum pruloton ipne verdi haftada 1. Progestan hap ve progestan vajinal jel kullanıcam başından böyle olay geçen varmı? Allah rızası için yardımcı olun nolur geçen sefer de bebeğimi 7+4 te kaybetmiştim
İlk gebeliğimde mahrumiyet bölgesindeydim. En basit en ucuz bir sebzeyi İstediğimde bile bulamazdım. Yani imkanın olsa bile ulaşımı zor olabiliyor haklısın.Baska üyelerde hamile onlarında canının çekeceği şeyleri lütfen bu şekilde ballandira ballandira anlatmayalim. Bu yorumda domates ne ki diyeceksiniz bir öncekinde etliekmek balık salata turşusu arkadasla birlikte anlatmissiniz da anlatmissiniz. Gecenin bir yarısı çeker evinde olmaz, alacak durumu bile olmayabilir yeri geliyor insan 1 tl yi arıyor. Başkasının vebalini almayalım. Hem size hem tüm burada yer alan arkadaslara söylüyorum dikkate alınırsa sevinirim.
Allah Şafi ismiyle şifasını versin canım sadece tuvalete gitmek için kalk ayağa. Rabbim yardımcın olsunKızlar 7+3 teyim kalp atışını duydum ama bugün çok kanamam oldu hala da devam ediyo. Çok korkuyorum pruloton ipne verdi haftada 1. Progestan hap ve progestan vajinal jel kullanıcam başından böyle olay geçen varmı? Allah rızası için yardımcı olun nolur geçen sefer de bebeğimi 7+4 te kaybetmiştim
Bugün olur olmaz gittim kuzum. Vajinal jeli ta en baştan beri kullanıyodum zaten bu sefer sabah akşama çıkardı. İnşallah bebeğime bişey olmaz ya çok korkuyorumNe zaman gittin doktora canım? Vajinal progestan kullandım ben ama kanamanı azaltması lazım. ŞuAn dra gitme imkanın var mı?
Aminn canım Allah razı olsun hep yatıyorum tuvalete gitmeye bile korkuyorum geçer inşallahh yaaaAllah Şafi ismiyle şifasını versin canım sadece tuvalete gitmek için kalk ayağa. Rabbim yardımcın olsun
İnsallah canım bende de dünden beri vajinamda kaşıntı var normalde akıntı oluyor beyaz ama biraz sarı olarak gelmiş. Devam ederse bende yarın gidicemAminn canım Allah razı olsun hep yatıyorum tuvalete gitmeye bile korkuyorum geçer inşallahh yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?