Canlar benim edindiğim tecrübe genetik yapı gereği de ileride ya da geride çakabilir ölçümler. İlk haftalar önemsiz ama ilerleyen aylarda açık ara fark olursa doktorunuz bunu size belirtir. O yüzden üstünde durmuyorlar şimdi. Yani bakmışsınız bir ay sonra haftasıyla uyumlu Ya da öne geçmiş...Benim de ulturasonda 5 gün geride neden öyle oluyor ki cihazdan mi kaynaklı hersey sağlıklı dedi ama neden geriden geliyor 5 gün geride
Teşekkür ederiz aciklaman için canımCanlar benim edindiğim tecrübe genetik yapı gereği de ileride ya da geride çakabilir ölçümler. İlk haftalar önemsiz ama ilerleyen aylarda açık ara fark olursa doktorunuz bunu size belirtir. O yüzden üstünde durmuyorlar şimdi. Yani bakmışsınız bir ay sonra haftasıyla uyumlu Ya da öne geçmiş...
Yaş, şehir ve kaçıncı bebiş bilgileri De yazalım eğer isterseniz.Benide eklermisiniz :))
Benide eklermisiniz 2 kurtajla sonlanan hamileligim var buda 3 cu olczk insallzh yasim 26 dehir fransa kiloyuda sorarsan eyer ilk basda 53 kiloydum simdi dusmusum 51 kiloyaYaş, şehir ve kaçıncı bebiş bilgileri De yazalım eğer isterseniz.
Yanı ille bir olay bebegimizin canıyla mi sınamamız lazım bizim bana da aynen kime gittiysem kullanma diyoBugün gittiğim Dr yok iğne vermiyoruz bu genlere aslında dalga geçiyor sanki benle 2 düşük olmuş hala gülüyor geriz..sinir etti beni ya
Aminnn.Tebrik ederim. Benim de iki oğlum var. Sağlıklı bir kız evlat da gelir bizlere belki :)Merhaba arkadaşlar
Ben İstanbul’da yaşıyorum ve 40 yaşındayım .
2 tane oğlum var. Cuma gittim kan testi yaptırdım ve küçük misafirim artık kesin yola çıkmış geliyor emin olduk. Yeni bir serüven olacak bize... Sürpriz bir bebek oldu çünkü. Allah hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Banada igne yazmadilar kuzum ama belki dedi 3 ayindan sonra yazarim sadce kor aspirine devam et dediBugün gittiğim Dr yok iğne vermiyoruz bu genlere aslında dalga geçiyor sanki benle 2 düşük olmuş hala gülüyor geriz..sinir etti beni ya
Canım profilden hamilelik takvimi yapıldığında her yorumda tahmini doğum tarihini görüyoruz zaten birbirimizinkini. O yüzden tek tek uğraşmaya gerek yok. Başlangıç kiloları içinde talep yok,bence de moral bozucuBişey soracagım tahmini dogum tarihi ve baslangıc kilosu niye yok listede
Yalnız değilsin canım dün geceden beri benimde kahverengi kanamam devam ediyor perşembe günü randevum ağrı sızı ve aşırı kanama olursa gel demişti gitmedimKızlar 7+3 teyim kalp atışını duydum ama bugün çok kanamam oldu hala da devam ediyo. Çok korkuyorum pruloton ipne verdi haftada 1. Progestan hap ve progestan vajinal jel kullanıcam başından böyle olay geçen varmı? Allah rızası için yardımcı olun nolur geçen sefer de bebeğimi 7+4 te kaybetmiştim
İnşallah bir şey olmazz dua edelim canım. Allah’a emanet miniğin. Eğer ki kanama anormal geliyorsa başka bir doktora tekrar başvurmaktan çekinme. Dilerim gerek kalmaz.Bugün olur olmaz gittim kuzum. Vajinal jeli ta en baştan beri kullanıyodum zaten bu sefer sabah akşama çıkardı. İnşallah bebeğime bişey olmaz ya çok korkuyorum
Ah kuzum ya kahve mi senin? Benim taze kan geliyo baya. Progestan, vajinal jel, pruluton iğne vurundum. Ama hala geliyo. Doktora sordun mu neden olur diyeYalnız değilsin canım dün geceden beri benimde kahverengi kanamam devam ediyor perşembe günü randevum ağrı sızı ve aşırı kanama olursa gel demişti gitmedim
2 doktora göründüm kuzum. Boyu, kalbi çok iyi ama kanama beni çok korkutuyo. Allah rızası için dua edin Allahım bebeğim benimle olsunİnşallah bir şey olmazz dua edelim canım. Allah’a emanet miniğin. Eğer ki kanama anormal geliyorsa başka bir doktora tekrar başvurmaktan çekinme. Dilerim gerek kalmaz.
Kıyamam canım vallahi öyle deyince kalbim ağrıdı. İnşallah hiç bir şey olmaz. İlk gebeliğimde yaşadım kanama progestan yavaş yavaş azalttı. Bebeğim sağlıkla doğdu inşallah sen de sağlıkla kavuşacaksın. Bak herkeste bi kanama var Rabbim herkesin yardımcısı olsun2 doktora göründüm kuzum. Boyu, kalbi çok iyi ama kanama beni çok korkutuyo. Allah rızası için dua edin Allahım bebeğim benimle olsun
Allah razı olsun rabbim her anneyi evladına kavuştursun elim kalbimde yüreğim ağzımda öyle korkuyorum ki mevlam bana bağışlasın onuKıyamam canım vallahi öyle deyince kalbim ağrıdı. İnşallah hiç bir şey olmaz. İlk gebeliğimde yaşadım kanama progestan yavaş yavaş azalttı. Bebeğim sağlıkla doğdu inşallah sen de sağlıkla kavuşacaksın. Bak herkeste bi kanama var Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Kaçıncı haftada olmuştu kanaman ve nasıldıKıyamam canım vallahi öyle deyince kalbim ağrıdı. İnşallah hiç bir şey olmaz. İlk gebeliğimde yaşadım kanama progestan yavaş yavaş azalttı. Bebeğim sağlıkla doğdu inşallah sen de sağlıkla kavuşacaksın. Bak herkeste bi kanama var Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Bebişin de sen de Allaha emanet ol, Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah.Kızlar 7+3 teyim kalp atışını duydum ama bugün çok kanamam oldu hala da devam ediyo. Çok korkuyorum pruloton ipne verdi haftada 1. Progestan hap ve progestan vajinal jel kullanıcam başından böyle olay geçen varmı? Allah rızası için yardımcı olun nolur geçen sefer de bebeğimi 7+4 te kaybetmiştim
Aminnnn aminnnn inşallahhhhh bir daha aynı acıyı yaşamayayım inşallahhhhBebişin de sen de Allaha emanet ol, Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah.
16 sında acile gittiğimde yerleşme kanaması olabilir dedi kırmızıydı o zaman sonra 22sinde gittim yoktu o zaman kanamam şimdi 2 temmuzda randevum dünden beri belimde de ara ara ağrı oluyor kahverengi leke halinde geliyorAh kuzum ya kahve mi senin? Benim taze kan geliyo baya. Progestan, vajinal jel, pruluton iğne vurundum. Ama hala geliyo. Doktora sordun mu neden olur diye
Haftasını hatırlayamıyorum ama genelde bu haftalarda oluyor zaten. Sen yine de bir doktora daha git istersen eğer kanaman yoğunsa. Benimki çamaşırımı lekeleyecek kadar devam ediyordu sonra azaldı.Kaçıncı haftada olmuştu kanaman ve nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?