2021 Şubat Anneleri

Benim de ulturasonda 5 gün geride neden öyle oluyor ki cihazdan mi kaynaklı hersey sağlıklı dedi ama neden geriden geliyor 5 gün geride
Canlar benim edindiğim tecrübe genetik yapı gereği de ileride ya da geride çakabilir ölçümler. İlk haftalar önemsiz ama ilerleyen aylarda açık ara fark olursa doktorunuz bunu size belirtir. O yüzden üstünde durmuyorlar şimdi. Yani bakmışsınız bir ay sonra haftasıyla uyumlu Ya da öne geçmiş...

Teşekkür ederiz aciklaman için canım

Aminnn.Tebrik ederim. Benim de iki oğlum var. Sağlıklı bir kız evlat da gelir bizlere belki :)

Bugün gittiğim Dr yok iğne vermiyoruz bu genlere aslında dalga geçiyor sanki benle 2 düşük olmuş hala gülüyor geriz..sinir etti beni ya
Banada igne yazmadilar kuzum ama belki dedi 3 ayindan sonra yazarim sadce kor aspirine devam et dedi

Bişey soracagım tahmini dogum tarihi ve baslangıc kilosu niye yok listede
Canım profilden hamilelik takvimi yapıldığında her yorumda tahmini doğum tarihini görüyoruz zaten birbirimizinkini. O yüzden tek tek uğraşmaya gerek yok. Başlangıç kiloları içinde talep yok,bence de moral bozucu

Yalnız değilsin canım dün geceden beri benimde kahverengi kanamam devam ediyor perşembe günü randevum ağrı sızı ve aşırı kanama olursa gel demişti gitmedim

Kızlar sizlerde düşük daha önce oldu da mı ilaç verdiler? Bende hafif kahverengi akıntı var ama doktorum normal dedi. Ben folik asit hariç hiçbir şey kullanmıyorum. Sizde sıkıntı olmadığı halde önlem amaçlı mı verildi? Neredeyse kullanmayan yok

Bugün olur olmaz gittim kuzum. Vajinal jeli ta en baştan beri kullanıyodum zaten bu sefer sabah akşama çıkardı. İnşallah bebeğime bişey olmaz ya çok korkuyorum
İnşallah bir şey olmazz dua edelim canım. Allah’a emanet miniğin. Eğer ki kanama anormal geliyorsa başka bir doktora tekrar başvurmaktan çekinme. Dilerim gerek kalmaz.

Yalnız değilsin canım dün geceden beri benimde kahverengi kanamam devam ediyor perşembe günü randevum ağrı sızı ve aşırı kanama olursa gel demişti gitmedim
Ah kuzum ya kahve mi senin? Benim taze kan geliyo baya. Progestan, vajinal jel, pruluton iğne vurundum. Ama hala geliyo. Doktora sordun mu neden olur diye

İnşallah bir şey olmazz dua edelim canım. Allah’a emanet miniğin. Eğer ki kanama anormal geliyorsa başka bir doktora tekrar başvurmaktan çekinme. Dilerim gerek kalmaz.
2 doktora göründüm kuzum. Boyu, kalbi çok iyi ama kanama beni çok korkutuyo. Allah rızası için dua edin Allahım bebeğim benimle olsun

2 doktora göründüm kuzum. Boyu, kalbi çok iyi ama kanama beni çok korkutuyo. Allah rızası için dua edin Allahım bebeğim benimle olsun
Kıyamam canım vallahi öyle deyince kalbim ağrıdı. İnşallah hiç bir şey olmaz. İlk gebeliğimde yaşadım kanama progestan yavaş yavaş azalttı. Bebeğim sağlıkla doğdu inşallah sen de sağlıkla kavuşacaksın. Bak herkeste bi kanama var Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Allah razı olsun rabbim her anneyi evladına kavuştursun elim kalbimde yüreğim ağzımda öyle korkuyorum ki mevlam bana bağışlasın onu

Kaçıncı haftada olmuştu kanaman ve nasıldı

Bebişin de sen de Allaha emanet ol, Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah.

Ah kuzum ya kahve mi senin? Benim taze kan geliyo baya. Progestan, vajinal jel, pruluton iğne vurundum. Ama hala geliyo. Doktora sordun mu neden olur diye
16 sında acile gittiğimde yerleşme kanaması olabilir dedi kırmızıydı o zaman sonra 22sinde gittim yoktu o zaman kanamam şimdi 2 temmuzda randevum dünden beri belimde de ara ara ağrı oluyor kahverengi leke halinde geliyor

Kaçıncı haftada olmuştu kanaman ve nasıldı
Haftasını hatırlayamıyorum ama genelde bu haftalarda oluyor zaten. Sen yine de bir doktora daha git istersen eğer kanaman yoğunsa. Benimki çamaşırımı lekeleyecek kadar devam ediyordu sonra azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…