Rabbim sağlıkla kucağına almalar nasio etsin inşallahhh hiç kalma sende hep dinlen16 sında acile gittiğimde yerleşme kanaması olabilir dedi kırmızıydı o zaman sonra 22sinde gittim yoktu o zaman kanamam şimdi 2 temmuzda randevum dünden beri belimde de ara ara ağrı oluyor kahverengi leke halinde geliyor
2 doktora birden gittim kuzum hatta bitanesi riskli gebelik uzmanı. Bekleyecez azalmasını dedi. Yapacak biley yokmuşHaftasını hatırlayamıyorum ama genelde bu haftalarda oluyor zaten. Sen yine de bir doktora daha git istersen eğer kanaman yoğunsa. Benimki çamaşırımı lekeleyecek kadar devam ediyordu sonra azaldı.
Amin Rabbim sanada yaşatmasın bebeğinin acısını inşallah sağ salim al kucağına bebeğiniRabbim sağlıkla kucağına almalar nasio etsin inşallahhh hiç kalma sende hep dinlen
Aminn kuzum cümlemiz inşallahhhhhAmin Rabbim sanada yaşatmasın bebeğinin acısını inşallah sağ salim al kucağına bebeğini
Hadi merak ettin arkadaşı sordun oradan bulupta ama başlangıç kilosu nedir yahuCanım profilden hamilelik takvimi yapıldığında her yorumda tahmini doğum tarihini görüyoruz zaten birbirimizinkini. O yüzden tek tek uğraşmaya gerek yok. Başlangıç kiloları içinde talep yok,bence de moral bozucu
Canım kötü düşünme bak kalp atışını duymuşsun inşallah kötü bişey olmayacak. Kese etrafında kanama alanı varmıydı belki de o kani atıyorsundur şimdi.Kızlar 7+3 teyim kalp atışını duydum ama bugün çok kanamam oldu hala da devam ediyo. Çok korkuyorum pruloton ipne verdi haftada 1. Progestan hap ve progestan vajinal jel kullanıcam başından böyle olay geçen varmı? Allah rızası için yardımcı olun nolur geçen sefer de bebeğimi 7+4 te kaybetmiştim
Doktor ilk başta var demişti ama bugün öyle bişey demedi. Sadece kesenin şekli çok iyi dedi. Gelişimi kalp atışı çok iyi ama bir önceki de öyleydi durdu sınra çok kokruyorummmCanım kötü düşünme bak kalp atışını duymuşsun inşallah kötü bişey olmayacak. Kese etrafında kanama alanı varmıydı belki de o kani atıyorsundur şimdi.
Korkma canım inşallah bebeğine sağ sağlim kavuşursun bu sefer tüm dualarım seninle ve bebeğin Allahım korusun seni ve hepimiziDoktor ilk başta var demişti ama bugün öyle bişey demedi. Sadece kesenin şekli çok iyi dedi. Gelişimi kalp atışı çok iyi ama bir önceki de öyleydi durdu sınra çok kokruyorummm
Inşallah hiçbir şey olmaz Rabbim bebeğini sana bağışlar. Üzülme böyle 9 ay boyunca kanama yaşayıp çocuğunu kucağına alanlar var.Doktor ilk başta var demişti ama bugün öyle bişey demedi. Sadece kesenin şekli çok iyi dedi. Gelişimi kalp atışı çok iyi ama bir önceki de öyleydi durdu sınra çok kokruyorummm
Saol canım, Git tabi kalp atışı falan duyuluyor hep bebeği bile gördük cok duygusal Bi andıGözün aydın canımm, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Ben 7. Haftadayım gitsem mi acaba
Demekki buna göre doğum olacak ki 11 mayıs olan son adet tarihimi 17 mayısa çekti bide aile hekimliğine bildirdi. Durduk yere Bi hafta geriye gittik ne güzel 7 haftalık olmuştuBenimki de 6+4müş canım ama güncelleme yapmadı. Demek ki ultrona göre mi doğum olcak
Hayırlı olsun canım gözün aydın benimkinin kalp atışı hiç öyle güm güm değildi çok cılız Bik Bik gibiBebeği gördük kalp atışını doktor gördü. Normalde 8+2'yim ultrasona göre 6+4 dedi. Kalp atışını duymak için haftaya gel dedi. Kan ve idrar verdim. Onlara da bakacak. Güzel gidiyor maşallahya ama ilişki yasağına devam dedi. Kanamam yok bi problemim yok bu doktor bana 2 3 haftadır ilişki yasaklıyor tutunsun iyice diyor. Saçma değil mi sizce de?
Bilyeye benziuo benimkiKızlar bebekleriniz şekillenmeye başlamış mi ben bakıyorum birşeye benzemiyor tipsiz kuzum
Canım gönlünü ferah tut benim kanamam yok ama doktor sürekli diyo ki kanaman olabilir olursa hemen gel çok normal. Çok görülüyormuş bu durum. Sürekli kanaman var mı diye soruyo oluyo demekki. Sıkıntı yapma kalp atışı varmış dinlenmene bakAh kuzum ya kahve mi senin? Benim taze kan geliyo baya. Progestan, vajinal jel, pruluton iğne vurundum. Ama hala geliyo. Doktora sordun mu neden olur diye
Bilmiyorum ki canım benim de ilkO zmn bnmki de normal dimi
Haha valla kafalar karışık benim de 12 gün geride ultrason hesabına göre ben biliyodum zaten geç döllenme olduğunu geç öğrendimDemekki buna göre doğum olacak ki 11 mayıs olan son adet tarihimi 17 mayısa çekti bide aile hekimliğine bildirdi. Durduk yere Bi hafta geriye gittik ne güzel 7 haftalık olmuştu
İyice tutunsun dedi valla tedbir al yine dedi. Ben duymadım kalp atışını gördü doktor sadece. Özele gitsem duyardım da bizim makineler de eski haftaya duyarız dediHayırlı olsun canım gözün aydın benimkinin kalp atışı hiç öyle güm güm değildi çok cılız Bik Bik gibisenin bebişin kalp atışı nasıldı. ilişki yasağını yine soramadım annemle kardesim de geldi. Neden yasak ki acaba
Gebeliği adetten bir hafta önce öğrendim öncesinde coraspin kullanıyordum zaten tedbir amaçlı.ogrendigim gün iğneye başlattı Dr oksapar 0.4 mg kullaniyorum canimPeki şuan iğne oluyor musun oluyorsan nekadar mg lık oluyorsun Allah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?