2021 Şubat Anneleri

Aynı benimde kalkınca ağrım artıyor, resmi bi kurumda çalışıyorum yarın en yoğun gün sabahtan randevu aldım rapor isteyeceğim siz evde misiniz
Evet çalışmıyorum evdeyim çok şükür yatabiliyorum gönlümce ama bi süre sonra yatmakta batıyor insana ben çok hareketliyimdir bi de normalde

Banada igne yazmadilar kuzum ama belki dedi 3 ayindan sonra yazarim sadce kor aspirine devam et dedi
Bnm kardeşim de ilk zamanlar coraspin ile devam etti sonra çocuğun suyu azaldı kanamasi oldu dr lar dedi ki doğuma kadar iğne kullanacaksin

Canim ben 4
Haftadan beri haftada bir proluton vuruluyorum bişey olmaz inşallah gönlünü ferah tut

İyice tutunsun dedi valla tedbir al yine dedi. Ben duymadım kalp atışını gördü doktor sadece. Özele gitsem duyardım da bizim makineler de eski haftaya duyarız dedi
Benim Dr un da makinesi bozulmuşbnde çok az duydum ama herşey normal dedi yavrumu da gördüm şükür

Bnm kardeşim de ilk zamanlar coraspin ile devam etti sonra çocuğun suyu azaldı kanamasi oldu dr lar dedi ki doğuma kadar iğne kullanacaksin
Bilmiyorumki bende yaadirmaya caliscam 3 ayimi doldurim doktor pek fazla yuksek deil degerleriniz dedi ama elimdeki sonucda ilk trimestden sonra igne baslansin deniliyo

Korkma canım inşallah bebeğine sağ sağlim kavuşursun bu sefer tüm dualarım seninle ve bebeğin Allahım korusun seni ve hepimizi
Amin canım. Aminnnn
Inşallah hiçbir şey olmaz Rabbim bebeğini sana bağışlar. Üzülme böyle 9 ay boyunca kanama yaşayıp çocuğunu kucağına alanlar var.
inşallah yaaa çok korkuyorum çok da gğzel gelişmiş çünkü
Geçen düşüğüm kalp duyduktan sonra olmasaydı içim daha rahat ederdi çok korkuyorum yine öyle olacak diye
Canim ben 4
Haftadan beri haftada bir proluton vuruluyorum bişey olmaz inşallah gönlünü ferah tut
seninde mi kanaman vardı peki kuzum? Geçti mi sonra nasıldı kanama? Seninde pıhtılaşma benimle aynıydı

Ben ogrendigimden beri vardi canim önce leke şeklindeydi sonra az çoğaldı günlük ped taktım sonra gitgide azaldı her hafta proluton,sabah akşam progestan kullaniyorum

Canım valla 7 haftalık diye gittik 6hafta 1 günlük çıktı geç döllenme olmuş dedi doktor sat tarihini 6 gün ileri aldı. 2mm yazıyo ultrasonda. Seninki nasıl çıktı
Benim ultrason cihazı eskiydi ama gördük bebeği şükür kalp atımını da gördük azcikta duyduk cihaz bozulmuşDr normal dedi 7+1 ile uyumlu dedi 1 cm dedi bize

Ben ogrendigimden beri vardi canim önce leke şeklindeydi sonra az çoğaldı günlük ped taktım sonra gitgide azaldı her hafta proluton,sabah akşam progestan kullaniyorum
Bebek iyi ama değil mi? Ben kan sulandırıcı kullandığım için çok sulu geldi bugün kanama. Biraz sürdü ama şimdi azaldı gibi inşallah bebek de iyidir

Bebek iyi ama değil mi? Ben kan sulandırıcı kullandığım için çok sulu geldi bugün kanama. Biraz sürdü ama şimdi azaldı gibi inşallah bebek de iyidir
Bebek iyi şükür bı sıkıntı yok canım haftası ile uyumlu bnde girfum kalp atımını falan lekem de kesildi çok şükür daha rahatım şimdi bnde de var ara ara sulu geliyordu Dr kanamanın coraspin ile alakası yok dedi proluton keser merak etme 12. Haftaya kadar kullancakmisim bn

Hmm yani 70 kilo olanda 04 60 da amaç koruma yani tedavi olunca 04 üstü
Ben iğneyi bulamayınca Dr 0.6 da olur demişti iyi bı dr bulmak lazım canim genelde iğneye keseyi gördükten sonra ya da kalp atımıni duyduktan sonra başlıyorlar ama yanlış zaten dusukte keseyi görene kadar gerçekleşiyor o yüzden erkenden başlamak lazım tedbiren de coraspin kullanmistim bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…