- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
anliyorsan baksana canimBaharatlı yemek de sebep olabilir, tatlı yemek de. Bu enzimler genelde karaciğer yağlanmasında yüksek çıkar. Ki genelde de öyledir. Bir ihtimal de hepatit b. Ama ona da bakılıyor zaten hamileliklerde, doğumlarda o yüzden o değildirbebeği etkilemez bol bol enginar yiyin karaciğerin için mevsimi de...
Dün öyle canlı kırmızıydı bugün çok koyulaşmış. İnşallah düzelir. Benim de geçen sefer kalbi atarken kahve leke geldi. Ama kalbi atıyo diye önemsememiştik meğer kalbi dıyduktan 2 gün sonra ölmüş. Çok korkuyorum o yüzdenÇok canlı kırmızı tehlikeli canım bı yerini kesersin de kanar ya o canlı kırmızı asıl tehlikeli olan benim de senin gibiydi çamur gibi çok açık pembe ve kahverengi den bişey olmaz Dr kanaman artarsa 3 günde bir proluton demişti bana sıkma canını ilaçlarını kullan dinlen bişey olmaz inşallah leke hemen kesilmez ilaçlar fayda eder ben 2 düşük yaşadım ikisinde de kese ilaç sayesinde düşmedi kürtajla temizlendi
Şimdi pihtilasma ignemi vurunuyosun canım o yüzden bişey olmaz inşallahDün öyle canlı kırmızıydı bugün çok koyulaşmış. İnşallah düzelir. Benim de geçen sefer kalbi atarken kahve leke geldi. Ama kalbi atıyo diye önemsememiştik meğer kalbi dıyduktan 2 gün sonra ölmüş. Çok korkuyorum o yüzden
Kesinlikle öyle hiç sorma yaaa. Üst kat komşum 39 haftalık hamile kız hala süpürge açıyo cam siliyor. Her bünye aynı olmuyo işte rabbim herkesin evladını annesine bağışlasınnŞimdi pihtilasma ignemi vurunuyosun canım o yüzden bişey olmaz inşallahcocuklar doğana kadar biz dokuz dogurcaz sanirim
Canım ailemde üç tane hepatit bli var bir de eşimde karaciğer yağlanması anti hbs testi benim de pozitif doktor hepatit b aşısı yaptırmadıysan daha önce bunu geçirmişsin ve vücudunun bağışıklığı var demişti doktor. Elisa testlerini negatif, sizde de bendeki durum söz konusu gibi. Endişelenmeyin.anliyorsan baksana canim
Şu ne demek peki?Biraz enfeksiyon var canım
Maşallah canımİyi günler kızlar dün bebişi gördükKalbi dinledikk Darısı başınıza
İyi günler kızlar dün bebişi gördükKalbi dinledikk Darısı başınıza
kahverengi akıntıyı da düşük tehdidi sayıyorlar bende de var 1 haftadır günde vajinal 2 progestan fitil kullanıyorum.Kızlar sizlerde düşük daha önce oldu da mı ilaç verdiler? Bende hafif kahverengi akıntı var ama doktorum normal dedi. Ben folik asit hariç hiçbir şey kullanmıyorum. Sizde sıkıntı olmadığı halde önlem amaçlı mı verildi? Neredeyse kullanmayan yok
Kuzum bu iğneleri kiloya gore mi yoksa genlere gore mi veriyorlar bilgin varmı acaba
Faktör 5 falan en önemlisi ona göre ayarlıyor dr lar sen gebe misin
spesifik antikoru ne bilmiyorum ama bunun varlığına bakılacakmış igg bağışıkmısın diye igm son 1 yıl içinde geçirilmişmi diye igg pozitifse bağışıksın demek ama igm de pozitifse şu an da bile geçiriyor olabilirsin işte bunu anlayabilmek için rpr testi yapacaklarmış anladığım kadarıyla bu şekilde.Şu ne demek peki?
Laboratuvarımızda tarama testi olarak T.pallidum spesifik antikoru (IgG+IgM) araştırılmaktadır.
Spesifik antikoru pozitif olan hastalarda, tedavi takibi amacı ile RPR testi yapılmaktadır.
Amin canım hepimiz inşAllahgözünüz aydın dileriz sağlıkla kucağnza alın
İyi canim ya bnde stres yaptımCanım ailemde üç tane hepatit bli var bir de eşimde karaciğer yağlanması anti hbs testi benim de pozitif doktor hepatit b aşısı yaptırmadıysan daha önce bunu geçirmişsin ve vücudunun bağışıklığı var demişti doktor. Elisa testlerini negatif, sizde de bendeki durum söz konusu gibi. Endişelenmeyin.
Maşallah hayırlı olsun inşallah darısı başımıza aminİyi günler kızlar dün bebişi gördükKalbi dinledikk Darısı başınıza
canim Vajinal kullandığında leken artıyor mukahverengi akıntıyı da düşük tehdidi sayıyorlar bende de var 1 haftadır günde vajinal 2 progestan fitil kullanıyorum.
yok artmıyor zaten ben lekelenmeden öncede kullanıyordum her ihtimale karşı biraz hafifledi gibi sanki dünden beri ama ilk 5 gün ne arttı ne azaldı bakıcam takip ediyorum şimdilik stabil gibi.Canim vcanim Vajinal kullandığında leken artıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?