2021 Şubat Anneleri

anliyorsan baksana canim

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-30-10-11-26-339_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 36
Dün öyle canlı kırmızıydı bugün çok koyulaşmış. İnşallah düzelir. Benim de geçen sefer kalbi atarken kahve leke geldi. Ama kalbi atıyo diye önemsememiştik meğer kalbi dıyduktan 2 gün sonra ölmüş. Çok korkuyorum o yüzden

Şimdi pihtilasma ignemi vurunuyosun canım o yüzden bişey olmaz inşallahcocuklar doğana kadar biz dokuz dogurcaz sanirim

Şimdi pihtilasma ignemi vurunuyosun canım o yüzden bişey olmaz inşallahcocuklar doğana kadar biz dokuz dogurcaz sanirim
Kesinlikle öyle hiç sorma yaaa. Üst kat komşum 39 haftalık hamile kız hala süpürge açıyo cam siliyor. Her bünye aynı olmuyo işte rabbim herkesin evladını annesine bağışlasınn

anliyorsan baksana canim
Canım ailemde üç tane hepatit bli var bir de eşimde karaciğer yağlanması anti hbs testi benim de pozitif doktor hepatit b aşısı yaptırmadıysan daha önce bunu geçirmişsin ve vücudunun bağışıklığı var demişti doktor. Elisa testlerini negatif, sizde de bendeki durum söz konusu gibi. Endişelenmeyin.

kahverengi akıntıyı da düşük tehdidi sayıyorlar bende de var 1 haftadır günde vajinal 2 progestan fitil kullanıyorum.

Şu ne demek peki?
Laboratuvarımızda tarama testi olarak T.pallidum spesifik antikoru (IgG+IgM) araştırılmaktadır.
Spesifik antikoru pozitif olan hastalarda, tedavi takibi amacı ile RPR testi yapılmaktadır.
spesifik antikoru ne bilmiyorum ama bunun varlığına bakılacakmış igg bağışıkmısın diye igm son 1 yıl içinde geçirilmişmi diye igg pozitifse bağışıksın demek ama igm de pozitifse şu an da bile geçiriyor olabilirsin işte bunu anlayabilmek için rpr testi yapacaklarmış anladığım kadarıyla bu şekilde.

İyi canim ya bnde stres yaptım o zaman normal testlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…