2021 Şubat Anneleri

Bn 2. Gebeliğim de geçirdim aynı durumu yolk vardı bebek oluşmadı kanamam da vardı HCG düzenli artmadı en son 6.500 e kadar çıktı ki o zaman normalde 80 binlerde falan olması lazımmış HCG nin,6+ haftalarda idi ,bnde pihtilasma çıktı gelisemedi belli olur zaten ama Dr um bana %66 artış yeterli demisti seninki de sınırda coraspin falan başlattı mi dr
Başlatmadı. Buradan takip edicez dedi. Son adet tarihini bilmeseydin zaten ultrasonu baz alacaktık dedi. Benim kanamam yok. Kendim başlasam mı coraspin ya da başka bir doktora mı gitsem .

kızlar günaydın bugün nasl uyandınz nasl geçiypr ben bulantı ilacı kullandğmdan beri iyiyim aslında yürüyüşler yapmak istiyorum ama işten eve gidince genelde günlük işlerimi halledip hemen uyuyakalıyorum

Kizlar bir de size ultrason goruntumu aticam anlayan yorumlayabilir mi

Bliyorum doktor değilsinz ama deneyimli annelerden yorum bekliyorm
20200701_071158.webp

20200701_071208.webp

Günaydın. Nöbetten çıktım. Hayatımın en kötü nöbetiydi. Mide yanması, bulantı canımı okudu. Cuma günü gidicem doktora. Allah’ım napcam o zamana kadar bilmiyorum. Yediğim her şey boğazımda gibi hissediyorum. Hala bir şey yiyemedim o yüzden. Oturup ağlıcam şimdi. Hayat kalitem eksilerde 😥

Günaydın. Nöbetten çıktım. Hayatımın en kötü nöbetiydi. Mide yanması, bulantı canımı okudu. Cuma günü gidicem doktora. Allah’ım napcam o zamana kadar bilmiyorum. Yediğim her şey boğazımda gibi hissediyorum. Hala bir şey yiyemedim o yüzden. Oturup ağlıcam şimdi. Hayat kalitem eksilerde 😥

ben de geçen hafta çok sıkıntılar yaşadm ama şuan bulantım bitti ilaç sayesnde ama mide yanmam devam ediyor

ben de geçen hafta çok sıkıntılar yaşadm ama şuan bulantım bitti ilaç sayesnde ama mide yanmam devam ediyor
Siz de kusma var mıydı yoksa sadece bulantı ve tiksinme mi?
Ben de bulantilardan pek bişey yemek istemiyorum ama kusma yok. İlaç kullansam mi karar veremedim. 3 aydan sonra geçer diyorlar

Siz de kusma var mıydı yoksa sadece bulantı ve tiksinme mi?
Ben de bulantilardan pek bişey yemek istemiyorum ama kusma yok. İlaç kullansam mi karar veremedim. 3 aydan sonra geçer diyorlar

doktor önerir zaten en de blantı kusma tiksnme vardı ama günde 6 7 kez kusuyodm. doktor verdi sağolsun serum fln da takıldı

Bebeğin oluştuğu yer ultrasonda göre sağ taraf erkek derler öyleleri ama bilemiyorum kalp atışı kaç 140 altıysa da erkek diyorlar

gerçektenmi 146 nerde yazıyo ben göremedim ay çok hoşuma gitti yorumunuz ya çokk tşk ederim walla Allah s,zden razı olsun ben kız hissediyorum da eşim erkek

gerçektenmi 146 nerde yazıyo ben göremedim ay çok hoşuma gitti yorumunuz ya çokk tşk ederim walla Allah s,zden razı olsun ben kız hissediyorum da eşim erkek

kalp atışını yanlış anladım sanırım kaç olduğunu söylemedi doktor bi dahki gittiğimde kesin sorucam :)

Başlatmadı. Buradan takip edicez dedi. Son adet tarihini bilmeseydin zaten ultrasonu baz alacaktık dedi. Benim kanamam yok. Kendim başlasam mı coraspin ya da başka bir doktora mı gitsem .
İyi bı Dr a git bence.. sıkıntı olsa kanaman olurdu yine de tedbirini al istersen hakkında hayırlısı olsun

Selam canım doktorun mide bulantı kesici germedi mi ?

Back
X