- 8 Aralık 2015
- 62
- 29
- 38
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar size bişey sormak istiyorum bende çook ama çok şişkinlik hissi var sanki yemişimde patlıcakmışım gibi gece hiç uyuyamadım sizde de oluyomu nedenini bilen var mı gaz sancım falanda yok ama anlamadım iş yerinde kıvranıyorum resmen
günaydın kızlar size bişey sormak istiyorum bende çook ama çok şişkinlik hissi var sanki yemişimde patlıcakmışım gibi gece hiç uyuyamadım sizde de oluyomu nedenini bilen var mı gaz sancım falanda yok ama anlamadım iş yerinde kıvranıyorum resmen
Canım karnımı görsen 4 aylık hamile gibiyimgünaydın kızlar size bişey sormak istiyorum bende çook ama çok şişkinlik hissi var sanki yemişimde patlıcakmışım gibi gece hiç uyuyamadım sizde de oluyomu nedenini bilen var mı gaz sancım falanda yok ama anlamadım iş yerinde kıvranıyorum resmen
Canım karnımı görsen 4 aylık hamile gibiyimöyle bir şişlik. Tuvalete çıkamıyorum ben onunda etkisi var
Faktör 5 falan en önemlisi ona göre ayarlıyor dr lar sen gebe misin
gerçekden çook köt,ü yao şişlik ben de de var ve geçmiyo malesef
evet ya özellikle akşamları karnım dahada büyüyo patlıcak gibi bir hisCanım karnımı görsen 4 aylık hamile gibiyimöyle bir şişlik. Tuvalete çıkamıyorum ben onunda etkisi var
Bende de aşırı halsizlik baş dönmesi karında ağrı. Tiroidten kaynaklı sanırımkesnlkle benm de kabızlık gaz kötü bi şişknlk yorgnlk halsızlk
Herhalde doğuma kadar 200 olurum diyorum bu siskinlikleevet ya özellikle akşamları karnım dahada büyüyo patlıcak gibi bir his
Troid için ilaç kullanıyormusunuz hipotroid miBende de aşırı halsizlik baş dönmesi karında ağrı. Tiroidten kaynaklı sanırım
Herhalde doğuma kadar 200 olurum diyorum bu siskinlikle![]()
aynen bende
merhaba arkadaşlar, bugün gittik dr a kalp atışı çok zayıftı 7+4 olmam gerekirken 6+4 çıktı kese. cumartesi tekrar gideceğim eğer kalp atışı duymazsa yine zayıfsa alacaküzgünümm
Benim bhcg 2 katından fazla arttığı halde 5. Haftada kese görünmedi 7.haftada kalp atışı için gittim çok zayıftı çünkü geç döllenmeymiş 6 haftalık mış aslında. Sizin de öyle olabilir. 5. Haftada kese kesin görünecek diye bişi yokBeta hcg normal değeri bu haftalarda çok geniş bir aralık içinde yani benim değerim normalin içinde ama dediğim gibi normalin aralığı çok geniş. %60-70 artış da normal ama sonucta iki katı değil ki mesele artık betadan da cıktı kese küçük. Haftalar geçtikçe risk artıyor bence internetin altını üstüne getirdim. Ultrasonda 5 haftalık gibi dedi doktor. Yolk kesesi ve embriyo var. Kalp atışı yok tabii en fazla 6000-7000 dir hcg su an da. Beklemekten baska çare yok. Yani isyan etmiyorum. Yaşım 38. Tek denemede hamile kaldım ama hamile kalmak işin çok başıymış bunu anladım. Zorlu süreç beni bekliyor. Teşekkür ederim cevabınız için.
Çok üzüldüm ben de aynı durumdayım ama doktor sıkıntı yok sağlıklı gebelik dedi çok şaşırdım şuan, 1 hafta geriden geliyo sadece neden alınsın kimerhaba arkadaşlar, bugün gittik dr a kalp atışı çok zayıftı 7+4 olmam gerekirken 6+4 çıktı kese. cumartesi tekrar gideceğim eğer kalp atışı duymazsa yine zayıfsa alacaküzgünümm
O haftalar kalp atışı için erken değil mi. 6 buçuk haftada benimki de duyulmamisti. İnşallah bir sonraki gidisinizde duyulurmerhaba arkadaşlar, bugün gittik dr a kalp atışı çok zayıftı 7+4 olmam gerekirken 6+4 çıktı kese. cumartesi tekrar gideceğim eğer kalp atışı duymazsa yine zayıfsa alacaküzgünümm